- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #14.281
Bence de kendine iyi bir doktor seçip onunla bu yolda ilerleyinEn kısa sürede saglıklı bi gebelik süreci yasamanı, yasamamızı dilerim canım, marttan beri deniyoruz, yumurtlamalarımı ovulasyonla takip ettim canım ettigim sürec icerisinde hep yumurtlama gördüm testlerde yani hsg yi mart nisan gibi düsünüyorum bi senede gecmis oluyor, klomeni daha cok yumurta büyüme destek icin kullanılıyor diye biliyorum ama yanlısta biliyor olabilirim emin degilim, testlerde de görünce yumurtlama catlama vs gerek duymadım acıkcası ama hsg olmasa bile mart gibi artık düzenli bi doktor sürecine girmem gerekecek olmazsa
Kuzum aynen dedigin şekilde benimde 3 gündür aşırı akıntım var uzayan akıntı çektikçe uzuyor hemde rahat 10 cm bugğn doktora gittim 16 mm ilişki günleri önerdi. Yani demek istedim o akıntı 6 gün boyunca gelip öyle çatlayanda var örnek ben canım içeri girecek sperleri canlı tutmak için o akıntı gün aşırı ilişki uygula canımkız gel benı aydınlat bana noluyor .. son dongum bılıyorsun gormussundur 23 gunde bıttı.Şimdi reglim bitti 9.günümdeyim 5.günü aksamı bıttı . Bugun baya ates yukselmeden oncekı o löp löp uzayan akıntılarım dusuverdı geldı .. bu kadar erken yumurtlar ve hesaplarsam 24 gunde yıne reglı olmus olcam , 25-28 cıvarıydı benım dongum 25 nadır ama olurdu genelı 26-27 .. bu kadar erken yumurtlamak kalıtesını boyutunu etkılermı bu kadar erken olması normalmı yada
Kız bende bu kim diyorumKuzum aynen dedigin şekilde benimde 3 gündür aşırı akıntım var uzayan akıntı çektikçe uzuyor hemde rahat 10 cm bugğn doktora gittim 16 mm ilişki günleri önerdi. Yani demek istedim o akıntı 6 gün boyunca gelip öyle çatlayanda var örnek ben canım içeri girecek sperleri canlı tutmak için o akıntı gün aşırı ilişki uygula canım
Teşekür ederim canımKız bende bu kim diyorum3.mucizemi bekliyorum yazısına şimdi dikkat ettim Sarı saçlar da yakışmış
Insallah yerleşme düşüşü olduğunu düşünüyorum pat diye regli ateşine gelmemis sonucta canım inşallah yarın yukselirDüşüp yükselirse yerleşme düşüşü oluyor işte kuzum senin o ara yerleşme düşüşü oldu. Sabah benimki de yükselirse yerleşme düşüşü olabilir diyebiliriz ahhahah ama sanmıyorum artık kendimi adet gelecek moduna soktum henüz gelmedi ama yarın gelir en geç bence. Ben seni bir iki etiketlemiştim sanki sma moral bozukluğu ile atlamış olabilirim kusura bakma kuzum
İnşAllah güzel haberle gelirsin uc acıması hamilik diyorlar amaBenim de 4 aydır göğüslerime hiçbir şey olmuyor öncesinde şişip ağrı yapardı 4 aydır sadece bu ay ucu acıyo. 2 sene olacak korunmuyoruz
Sağol kuzucum ne olur ne olmaz diye ona da aldım benCanım eşinede randevu alman gerekiyordu ama doktor belki insanlık yapar eşinede randevu açar
Allah’ım razı olsun bundan daha güzel değerler sizinle olsun güzel arkadaşımAyyy maşallah kuzucum çok güzel artmış değerinsağlıkla gelsin kuzun
Allah razı olsun canımmaşallah canım sağlıkla ilerlesin güzel artmış
Yok ezbere biliyorum kullanıcı adını trueliving_Insallah yerleşme düşüşü olduğunu düşünüyorum pat diye regli ateşine gelmemis sonucta canım inşallah yarın yukselirolur öyle canım isimde biraz karışık etiketlemek belki zor oluyordur
Evet canım hiç su içmeyen biri olarak ben bir haftadır çok su ihtiyacı duyuyorumkızlar bugün sabahtan beri ağız kuruluğu başladı bende su içip duruyorum bu bir belirti olabilir mi
Kuzu bunlar ne prowomendan daha mı iyi bişeyGeldi bebekler
Grıp oldun ya askm ondan bence ates dogru cıkmayabılır.bırakma hala denemelerı.daha catlamadan 1 hafta gecmedıKızlar ya ateş 4. Gün niye kapak çizgisinin altına düşer sizce yerleşme düşüşü için çok erken bu ne düşüşü böyle
Kız bide geç döllenme olup bu düşüşte yerleşme düşüşü oluyormuşKızlar hala benden bir şey gelmedi sanırım gece ya da yarın sabah ateş iyice düşünce gelecekimagination forever melisaa93 savascii @Safransari @Deepblues @pozitifbiri @TASUU
Biri beni şubata etiket yapsın da gelem. Başlarda yapmıştım yorum ama yine de hayrınıza bir yorum bırakıverin
Valla askm dr um dedıkı prowomenın gelıstırılmıs haliymiş bu.içeriği daha zengınmıs ve daha kuvvetlıymıs.bıde bunu deneyecegım.ıns vesıle olurKuzu bunlar ne prowomendan daha mı iyi bişey
Ay kız hemde ne grip geçirdim bildiğiniz kovid gibi bişeydi bu 2 gün baygın yattım böyle bişey olamaz ya kızlar çok iyi korunun valla sakın yakalanmayın ben bilseydim ki bu kadar ağır bu ay askıya alırdım çocuk işini gene kocama yanaşmazdımGrıp oldun ya askm ondan bence ates dogru cıkmayabılır.bırakma hala denemelerı.daha catlamadan 1 hafta gecmedı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?