- 14 Mayıs 2021
- 4.914
- 10.070
- 158
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #14.121
canım acılde bazen yapmıyorlar beta testı .eger sıra varsa kadın dogumcuya sıra al adetım bı hafta gectı de o ister test.yada ozelın acılıne gıt karnım cok agrıyor gebelık suphem var ılac almadan bı test vermek ıstıyorum beta testı de.50-100 tl fln cıkıyor ucretıhatunlar bugün adet olmam lazım ama akşam test yapacağım olmazsa.kaset test yapmak istemiyorum.devlette kan testini nasıl yapacağım?muayene olmak şart mı kan için
Çatlatma iğnesi yaptırdığım için testi denemek istedim canım. 12. 14. Gün kesin sonuç diyorlar ya test yapmak istedimBenim de bat 27 Ocak çok erken değil mi
Balım 13 ocak aksam 7 61.5 16 ocak bugun sabah 11 bucuk 111.1 . Kafam bi dunya oldu . Şimdi ben napam ne düşünemmm nerelere gideeeem bana akıl verınBenimde lekelenmeden sonra göğüs agrim cok fena oldu ama benim regli olduğumda çok agrir o yüzden ben hamile oldugumda agrimicak kesin dedim ve cidden beta değerim biraz yüksekti ama agrim yoktu düşünce başladı agri sen yinede bi kan daha ver dis gebelik ihtimaline karşı
canım benımde 3. denememdı her seferınde kesın hamıleyım dedım :) görsen bu kadar olmaz ıkıncı ay göguslerım asırı şişti,bu ay bel agrısı kasık agrısı akıntıpsıkoljı ne okusak aynısını uyguluyor cok tehlıkelı
Hadi bakalım hayırlısıİkimizden de aynı anda müjdeli haber gelir umarım
Ay çok erken yapmışsın.Aynı ağrılar bende de var. Şimdi hamilelik düşününce sanki kim ne yazdıysa tüm belirtileri yaşamaya başladım rfghjkmöl. Bugün dayanamayıp erken hanmilelik testi yaptım ama negatif tabiki. Bakalım 24 Ocak haftası ne var ne yok belli olur nasipse.
Ay evet dayanamadım yaptım. Varsa da çıkmadıHadi bakalım hayırlısı
Ay çok erken yapmışsın.
2 bucuk gunde %80 artmıs ne dusuncegımı sasırdımBenimde lekelenmeden sonra göğüs agrim cok fena oldu ama benim regli olduğumda çok agrir o yüzden ben hamile oldugumda agrimicak kesin dedim ve cidden beta değerim biraz yüksekti ama agrim yoktu düşünce başladı agri sen yinede bi kan daha ver dis gebelik ihtimaline karşı
Benimde ateşim böyle çıktı bugün ama pik görmedim benim ateş tablomu da yorumlar mısınEvet cnm yumurtluyorsun, hatta daha yeni yumurtluyorsun gibi yorum yap :) Sen Ovulasyon testi de mi kullanıyorsun ?
Öyle tabi doktor korun dedi ama sabretmek zor gerçektenYavrum sana zaten doktor daha korun demişti sen korunmadın biliyorum ama onlara da daha doktor bekleyin dedi de geç ya boşver valla abuk subuk konuşuyor densizler bilmez miyim
Benimde ateşim böyle çıktı bugün ama pik görmedim benim ateş tablomu da yorumlar mısın
çıkınca güzel haberlerini bekliyoruz canımİnşallah canım allah en kısa zamanda çok aratmadan saglıkla nasip etsin inşalalh. En basiti klomen kullandım bunay ayagımın biri hep hastanede inşallah ilk denememde güzel sonuçlanır çok heycanlıyım korkuyorum kötü bişrşey söylicek mi diye
Ayyy maşallah kuzucum çok güzel artmış değerinKızlarım Rabbim hepinize ayrı ayrı en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde sağlıkla ve huzurla evladınıza kavuşmak nasip olsun
Hcg artışı internette her gün iki kat diyor bu normal herhalde
maşallah canım sağlıkla ilerlesin güzel artmışKızlarım Rabbim hepinize ayrı ayrı en hayırlı zamanda en hayırlı şekilde sağlıkla ve huzurla evladınıza kavuşmak nasip olsun
Hcg artışı internette her gün iki kat diyor bu normal herhalde
Canım cuma cumartesi pazar çok kötüydüm ama bugün daha iyiyim çok şükür ya en azından artık vücut ağrım felan yokSen nasılsın canım grip geçti mi ?
Reglim bittiğinden beri kremsi akıntım var, bugünde 3 derecede birden düştü bunun bir önemi yok o zamanYani açıkçası canım şu an yorum için erken. yumurtlama döneminde bile değilsin yeni gireceksin sanırım. Ateşinin 36.3-36.4 lerin üzerine çıkıp en az 3 gün yüksekte kalması lazım ki yumurtlama olmuş diyebilelim...
doktora gıtseydın kuzum yumurtalıga flnda bakıyor ultrasonla.hepsını butun olarak degerlendırıyor.hatta vıtamın takvıyesıde verıyorlar.bende önceden ıse yaramısıt ınosıtol takvıyesı (pko degılım) .bu kez yıne kullanmaya basladım ınsallah vesıle olur bırkac aya guzel haberler alırız.Kızlar bugün hormon baktırdım reglimin 4. Günü, prolaktin 16, fsh 9, lh 4.64 tsh: 2.48 nasıl sizce ben baktım normal diyor gözümden kaçan var mı bi şey sizce
Yumurtalıklara baktırmıstım canım iki kere kist yok demisti pcos gibi vsdoktora gıtseydın kuzum yumurtalıga flnda bakıyor ultrasonla.hepsını butun olarak degerlendırıyor.hatta vıtamın takvıyesıde verıyorlar.bende önceden ıse yaramısıt ınosıtol takvıyesı (pko degılım) .bu kez yıne kullanmaya basladım ınsallah vesıle olur bırkac aya guzel haberler alırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?