- 18 Kasım 2022
- 198
- 371
- 33
- 26
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #13.981
Ayy inşallah hamilesindir canımKızlar 4 gün oldu adet gecikeli test yaptım 2 gun once negatıf tı bende gecıkmede olmaz. Belirti desek sadece kasıklarımdan bacagıma vuran bı agrı var noluyo bana ilk defa böyleyim
Sabah uyanır uyanmaz baktım ateşine. Hakkında hayırlısı olsun inşallah yavrumGünaydın canlarım evet gördüğünüz üzere tam bat günü ateşim aşagıya indi. Üzüldüm mü? Tabi ki her anne olmak isteyen insan gibi üzüldüm. Ama diyorum ki demek ki hala zamanı var. Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. Her zaman hayırlı zamanda sağlıkla göndersin bebeğimi diyorum hepimiz için. Ama bu yolda çok şey öğrendim. Kendi vücudumu tanıdım özellikle ateşin çok katkısı oldu bana. Mesela bugünkü düşen ateşle muhtemelen leke akıntı şekli ile başlayacak yarın da birden 36.4 filan olup aktif kanamam başlayacak. Süreci ateş sayesinde kestirebildiğim için test yapmama da gerek kalmayacak. Ne yapalım umutlar şubata kaldı. Bu ay da olmazsa doktora artık. Hepinizi seviyorum.Safransari @savascii pozitifbiri @imagination forever @Deepblues Papatyamaviss @TASUU bebekheyecani etiketlemeyi unuttuğum diğer canlarım
Sen nasılsın canım grip geçti mi ?Kuzum bende sabah ateş tablona baktım bi üzüldüm ama sonra dedim sağlıklıyız çok şükür bir sonraki ay nasip olacak belkide hep yanında destekçiniz
Benim ateşim ani yükseldi bugün yine uygulama yumurtluyorsun diyor yine mi yumurtluyorum acaba ondan mı ağrıyor kiCanım bende hep his ederim dün gece saat 12de sol tarafıma aşırıbi agrı kırap kirdi daha sonra alt tarafa dogru indi agrı hala hafif devam ediyor uzanırken birşey yok ama dönerken yürürken his ediyorum aslında geçen ay kimyasaldı die bu ay kalmak için bişeyde yapmadım ilişki sonrası direk duş alıyordum agrı olunca bi şüpelendim yine
Benim ateşim ani yükseldi bugün yine uygulama yumurtluyorsun diyor yine mi yumurtluyorum acaba ondan mı ağrıyor ki
Hayırlısı olsun dediğin gibi vardr vakti Allah en hayırlı şekilde nasip etsin inşallahGünaydın canlarım evet gördüğünüz üzere tam bat günü ateşim aşagıya indi. Üzüldüm mü? Tabi ki her anne olmak isteyen insan gibi üzüldüm. Ama diyorum ki demek ki hala zamanı var. Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. Her zaman hayırlı zamanda sağlıkla göndersin bebeğimi diyorum hepimiz için. Ama bu yolda çok şey öğrendim. Kendi vücudumu tanıdım özellikle ateşin çok katkısı oldu bana. Mesela bugünkü düşen ateşle muhtemelen leke akıntı şekli ile başlayacak yarın da birden 36.4 filan olup aktif kanamam başlayacak. Süreci ateş sayesinde kestirebildiğim için test yapmama da gerek kalmayacak. Ne yapalım umutlar şubata kaldı. Bu ay da olmazsa doktora artık. Hepinizi seviyorum.Safransari @savascii pozitifbiri @imagination forever @Deepblues Papatyamaviss @TASUU bebekheyecani etiketlemeyi unuttuğum diğer canlarım
İnşallah ya bugün olmasam yarın bırdaha test yapsammıki 5 gün gecikme erken miAyy inşallah hamilesindir canımbende de hiç belirti yoktu sonradan oldu
Evet teste göre yumurtlama gördüm geçti silikleşti hatta silikleşmedi 3 güne yakın sürdü çatlaması. Ama şimdiki yumurtlama ağrısı gibi değil hiç kaşığım ağrır hissederim ama bunda karnım belim kasığım ağrıyor gaz oluyorumEvet cnm yumurtluyorsun, hatta daha yeni yumurtluyorsun gibi yorum yap :) Sen Ovulasyon testi de mi kullanıyorsun ?
Ben değilim ama bu ay ilk ayı olup hamile kalan vardı heralde. Benim de ilk ayımKızlar biz bu ay ilk kez çocuk düşünmeye başladık takvim uygulamasını kullanıyorum dün doğurganlık dönemim gözüküyordu bi kaç gündür gün aşırı değerlendiriyoruz. İlk aydan hamile kalan var mı aranızda acaba?
Ben değilim ama bu ay ilk ayı olup hamile kalan vardı heralde. Benim de ilk ay
Evet teste göre yumurtlama gördüm geçti silikleşti hatta silikleşmedi 3 güne yakın sürdü çatlaması. Ama şimdiki yumurtlama ağrısı gibi değil hiç kaşığım ağrır hissederim ama bunda karnım belim kasığım ağrıyor gaz oluyorum
anam kımsede bısey dememıs .. hoşçağalın ben gidiyomKızlar ben bu dongude takıp yapmayacagım sanırım dogru duzgun ateste olcmedım yarın 9. Gunum olacak , esım hasta bı aksıyon alamam zaten takıp etsem de sonrada yok zaten , oyuzden hamıs gebıs olan varsa etıketleyın benı pek modum da yok herkese ıyı aksamlar
Ama gitme bizle konuş belki kafan dağılıranam kımsede bısey dememıs .. hoşçağalın ben gidiyom
anam kımsede bısey dememıs .. hoşçağalın ben gidiyom
Yani yumurtlama oluyorsa ikinci kez diye akıntıma baktım kızlar yumurtlama akıntısı değil beyaz yoğun ve kremdi teste göre yumurtlama olurken baya yumurta akı şeffaf uzayan ya da suluydu. Kreme döndü şimdi ve ağrılarım var ateşim yükseliyor. Ayın 20 alttan ultrason randevum var yaptırmasam mı acaba
kızlar bu programı nasıl kullanıcamBenim ateşim ani yükseldi bugün yine uygulama yumurtluyorsun diyor yine mi yumurtluyorum acaba ondan mı ağrıyor ki
herşeyin hayırlısı canım bu yolda hepimiz beraberizGünaydın canlarım evet gördüğünüz üzere tam bat günü ateşim aşagıya indi. Üzüldüm mü? Tabi ki her anne olmak isteyen insan gibi üzüldüm. Ama diyorum ki demek ki hala zamanı var. Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur. Her zaman hayırlı zamanda sağlıkla göndersin bebeğimi diyorum hepimiz için. Ama bu yolda çok şey öğrendim. Kendi vücudumu tanıdım özellikle ateşin çok katkısı oldu bana. Mesela bugünkü düşen ateşle muhtemelen leke akıntı şekli ile başlayacak yarın da birden 36.4 filan olup aktif kanamam başlayacak. Süreci ateş sayesinde kestirebildiğim için test yapmama da gerek kalmayacak. Ne yapalım umutlar şubata kaldı. Bu ay da olmazsa doktora artık. Hepinizi seviyorum.Safransari @savascii pozitifbiri @imagination forever @Deepblues Papatyamaviss @TASUU bebekheyecani etiketlemeyi unuttuğum diğer canlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?