- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #13.841
Ben senin yerinde olsam bir adet gördükten sonra devam ederim bekleme boşa agrın olmazsa devam et korunma canımAğrılarım var ve psikolojik olarak kötü hissediyorum çok heveslenmiştim ve şimdi bekleme süresi 3 ay denildi değişik bir ruh hali
Burda okumuştum bende aktardan bir karism kullanms biri bende msj yazdm aktara hormon sonuclarimi istedi sonra bir daha dönüş yapmadı bende güvenemedm açıkçası oyle kaldı kısmetİşte birseyler vesile oluyor ama kimine yarıyor kimine yaramıyor mu acaba kürler le hamile kalanlarda cok ama beni kötü etkiliyor hormonlarımi bozuyor
Canım açık konuşcam ayakta 5 dakikada ilişkiye girip kalıyorlar yatmak yok ayak havaya kalkmak yok böyle ateş ölçmek yojYa yorumları okudum da. Ne çok ayrıntıya dikkat ediyoruz değil mi kızlar? Sonra bakıyorum tek ilişkiyle bu tarz şeyleri zerre bilmeyen ve çat diye hamile kalan arkadaşlarım var çevremde. Vay anasını bee
Çok normal hissettiklerin. Psikolojik olarak çok etkilenir insan.Ağrılarım var ve psikolojik olarak kötü hissediyorum çok heveslenmiştim ve şimdi bekleme süresi 3 ay denildi değişik bir ruh hali
Ayakları havaya kaldırmak nedir ?Canım açık konuşcam ayakta 5 dakikada ilişkiye girip kalıyorlar yatmak yok ayak havaya kalkmak yok böyle ateş ölçmek yoj
E 2 ne ya onu şimdi gördümÇok az bir fark var canım zaten hamile kalırsan doktor istiyor hemen bu testi ona göre hareket edersin canım ben arada yaptırıyorum takip amaçlı. Bak esradiol ile ilgili yazıyo atim sana
Canım hani belinin altına Yastık koy deniliyor ya bide ilişkiden sonra ayakları havaya kaldırıp yatmakta bir seçenek kimi doktora göre şansı artırır kimine göre saçmalıkAyakları havaya kaldırmak nedir ?
Ben ikisini de yapmıyorum.Canım hani belinin altına Yastık koy deniliyor ya bide ilişkiden sonra ayakları havaya kaldırıp yatmakta bir seçenek kimi doktora göre şansı artırır kimine göre saçmalık
Düzenli regli görenler için iyi olmuyomus sanırım bu kurlerBurda okumuştum bende aktardan bir karism kullanms biri bende msj yazdm aktara hormon sonuclarimi istedi sonra bir daha dönüş yapmadı bende güvenemedm açıkçası oyle kaldı kısmet
Ben 9 haftada kurtaj oldum hic korunmadim 1 kere regli gördüm diğer ay hamile kaldım yani eğer kendini çok kötü hissetmiyorsan korunma derim banada 6 ay korun demişlerdiAğrılarım var ve psikolojik olarak kötü hissediyorum çok heveslenmiştim ve şimdi bekleme süresi 3 ay denildi değişik bir ruh hali
Cnm belirsizlik kötü evet ama bnce kan vermeKız bat günü geldi zaten yarın batyarın da ateş yüksek çıkarsa kan vereyim diyorum yoksa kafayı yicem belirsizlik sevmiyorum ben ya kanda ds negatif görürsem oturur beklerim
Canım hani belinin altına Yastık koy deniliyor ya bide ilişkiden sonra ayakları havaya kaldırıp yatmakta bir seçenek kimi doktora göre şansı artırır kimine göreAyakları havaya kaldırmak nedir ?
aynen olursa ilk olacak bu ay da yok bakalım pco var bende hayırlısı inşallah rabbim sağlıkla en güzel zamanda nasip ederBen ikisini de yapmıyorum.
Sadece yatmaya devam ediyorum biraz daha. Bakalım hayırlısı.
Siz 40 yaşında mısınız? İlk çocuk mu olacak?
Östrojen hormonu canımE 2 ne ya onu şimdi gördüm
Ne zamandır deniyorsunuz ?aynrn korner olursa ilk olacak bu ay da yok bakalım pco var bende hayırlısı inşallah
Hımmm hormon testinde kısaltması ne canım bakayım bakmışlar mrÖstrojen hormonu canım
4 aydır evliym hiç korunmadım yaştan dolayı insan anne olmak istiyor haliyleNe zamandır deniyorsunuz ?
Hadi bakalım. İnşallah tez zamanda hayırlısı ile olur4 aydır evliym hiç korunmadım yaştan dolayı insan anne olmak istiyor haliyle
İnşallah sen ne kadar zamandır deniyorsunHadi bakalım. İnşallah tez zamanda hayırlısı ile olur
Biz bu ay ilk defa korunmaya bıraktık. Ama yeni evli değilim, erteledikçe erteledim yıllardır. 29 yaşındayım şuan. 30 yaşıma az kaldı hatta.İnşallah sen ne kadar zamandır deniyorsun
Aynen mantıklı düşününce kendimi rahatlatıyorum sağlıksız zateb ilerde daha çok bağlanırdın kaybetmek zor olurdu diye ama kalbe mantık işlemiyorÇok normal hissettiklerin. Psikolojik olarak çok etkilenir insan.
İnşallah bir an önce toparlanırsın.
Sağlıksız bir gebelik ise ilerde daha zor olurdu. Teselli etmez böyle cümleler, farkındayım ama hayırlısı diye düşünmek zorundayız böyle şeylerde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?