- 5 Mart 2015
- 797
- 915
- 103
- 29
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #13.621
Bu arada kızlar yumurtam çatladı artık testler silik amaaaa yumurtlama dönemi olan yumurtalık ağrım biraz daha aşağı inmeye başladı rahme doğru. Ağrı eşiği düşük olan kişiler yumurtanın kanaldan geçişinde döllenme sonrası ağrıyı sızıyı hissedermiş. Yumurtlama sancısı bitti memelerde ağrı hassaslık bitmedi kafamda mı kuruyorum acabaaaaaaap
Kuzum o ay benim hemotajik kistim vardı hatırladım oda etkiliyormuşBenimki 30 küsür civarı idi normal demişti canım ama ölçüm yapan cihazın aralığı da önemli tabi
Ayy ekran görüntüsü şeklinde attığın yazıyı yarım saat önce bende okumuştumBu arada kızlar yumurtam çatladı artık testler silik amaaaa yumurtlama dönemi olan yumurtalık ağrım biraz daha aşağı inmeye başladı rahme doğru. Ağrı eşiği düşük olan kişiler yumurtanın kanaldan geçişinde döllenme sonrası ağrıyı sızıyı hissedermiş. Yumurtlama sancısı bitti memelerde ağrı hassaslık bitmedi kafamda mı kuruyorum acabaaaaaaap
Ya ağrı devam edip aşağı doğru ilerleyince ben de araştırayım kist mi acaba nedir falan bakayım diyince böyle gördüm ben çünkü istisnasız her ay hangi yumurtalıktan yumurtladım hissederim ama şimdi aklıma geldi kanal falan tıkalı ondan mı ağrıyor ki tüpleri tıkalı olan var mı aramızda tecrübesi olan zAyy ekran görüntüsü şeklinde attığın yazıyı yarım saat önce bende okumuştum
Anladım kuzum ama bence başka doktora daha git o doktorla kalma hem için rahat ederKuzum o ay benim hemotajik kistim vardı hatırladım oda etkiliyormuş
Ben normalde hissetmiyorum ama benzer ağrılar kramplar bende de oluyor şuan.Ya ağrı devam edip aşağı doğru ilerleyince ben de araştırayım kist mi acaba nedir falan bakayım diyince böyle gördüm ben çünkü istisnasız her ay hangi yumurtalıktan yumurtladım hissederim ama şimdi aklıma geldi kanal falan tıkalı ondan mı ağrıyor ki tüpleri tıkalı olan var mı aramızda tecrübesi olan z
Aynen 36.5 36.4 gördük mü geçmiş olsunYa o yarı uykulu halle 36.40 gördüğüm anki anlık hüzünleri hiç unutamıyorumdilerim son olur benim için. Sen de hiiiç görmezsin
İnternetten alacağım doğru ölçen olsun diye sordum saol kuzum ateş tablonu paylaşırsan sana zahmet bana da örnek olurİstediğin kadar sorabilirsin canım hiç sıkıntı değil. Eşime eczaneden aldırmıştım 20 liralık bir şeydi markası artımed. Doğru ölçüm yaptıktan sonra markası çok önemli değil kuzum
Bende hissederim hatta göğüs ağrım o ateşlenme sırtıma bile vurur sanki menepozlu gibi 7-8 gün önceden başlarım hissetmeye hormonlarda sıkıntım yok ama enfeksiyon sık olurum belki ondan oluyordur sırta ne zaman ağrım vursa crp yani kanda enfeksiyon yüksek çıkıyor bendeYa ağrı devam edip aşağı doğru ilerleyince ben de araştırayım kist mi acaba nedir falan bakayım diyince böyle gördüm ben çünkü istisnasız her ay hangi yumurtalıktan yumurtladım hissederim ama şimdi aklıma geldi kanal falan tıkalı ondan mı ağrıyor ki tüpleri tıkalı olan var mı aramızda tecrübesi olan z
E2 hormonu hamile kalabilmek için ellinin altında olması gerekiyor canımKaç olması gerekiyordu ki hiç biri bu hormon için bişey demedi yükseklğinde ne oluyor
Olmaz kuzum hamilelerin ateşi yüksek seyreder normal kuzumKızlarrr gebelik var bılıyonuz ama saglıklımı degılmı bellı degıl. Benım ateşım 10 gundur nerdeyae 37 nın altına düşmüyor bugun 37.5 bı sakıncası olur mu kı ?
Sagol kuzum ıcımı rahatlattınOlmaz kuzum hamilelerin ateşi yüksek seyreder normal kuzum
Ben söylemiştim kuzum evet çok etkiliyorKızlar bide burda bana da biri söylemişti tam ismini hatırlayamadım diye d vitamini hamileliği zorlaştırıyor diye ve ben ilaçlarımı kullandim regliyken o ay hamile kaldım vitaminlerinizi kontrol ettirin belkide bir vitamin eksikliğinden olmuyor bile olabilir
E benjmki 34 referans dışı denmiş bende benimki düşük diye araştırıyordum sürekliE2 hormonu hamile kalabilmek için ellinin altında olması gerekiyor canım
Evet gerçekten ben cok cok düşüktü ilaclarimin dozu yüksekti o ay hamile kaldım kimyasal olsada ben hamile kalamadigim ayları bu vitamin eksiklerine bağladım insallah degerlerim duzeldi yine olacak inanıyorum umutluyum rabbim nasip eder inşallah bana ve hepimizeBen söylemiştim kuzum evet çok etkiliyor
hiç bir doktor bununla alakalı ne bişey dedi ne birşey önerdi ne yapmam gerekiyor ki benimE2 hormonu hamile kalabilmek için ellinin altında olması gerekiyor canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?