- 18 Kasım 2022
- 198
- 371
- 33
- 26
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #13.481
Allah razı olsun canımÖncelikle gözün aydın, sağlıkla gelsin kuzunsağlık ocağındaki çıkmadı mı sen şimdi değere takılma artışa bak, benim komşum bat günü erken gebelikle o kadar silik öğrendi ki, düşün öğlen öğrendi 2 gibi akşam 5 gibi kan verdi 6 çıktı sonucu, bu perşembe günü oluyor. 4. Gün Pazartesi verdiği kan sonucu 94. Sen birde battan 2 gün sonra testte silik görüp 4. Gün kan verdin. Bence gayet iyi, bundan sonrası artışın güzel olması
inşallah canımBenimde bu ay yumurtalamadan sonra kasık agrim gecmedi hic insllah psikolojik degildir
Sağlık ocağı hala çıkmadı canımın içi elimde tek sonuç var o da buCanım saglık ocagında verdıgın cıkmadı anlamadım ben??ıkı sonuc mu var elınde tek sonucmu suanda
bu sabah özelde verdiğimin sonucu bu canım yarın mı vereyim aynı yere p. Tesi miSağlık ocagında verdiysen p. Tesi muhakkak ver ama özelde verdiysen bugun ver. Çünkü ilkini nerde verdiysen devamını ordan vermen gerekiyor
Allah razı olsun canımm tamamdır o zaman pazartesi veriyorumVar canım ilk testine göre çok iyi pazsrtesi aynı yerde tekrar ver kuzum hayırlı olsun inşallah
İnşallah kuşummmmm batmalar oluyor rahme doğru psikolojik gibiBazen 2 3 gün pik kalip sonra siliklesebiliyor çatlamış ama ates tablona göre hatta 3 gecmis üstünden simdi 9 10 gün sonra ya hamile olduğunu öğrenirsin yada regli gelir inşallah hamilelik haberini duyarız
Aynen benimde şom 1 gün kalaya kadar kanda bile çıkmamıştı 2,3 varken hersey olabilir hatta er marka gebelik testinin hasssasligi da farklı ben bi markada silik gördüm diğerinde baya ikisi aynı pembe gördüm qyni gün testle ki silik gördüğüm ilk idrardi yani moral bozmak yokmak daha 2 günümüz varTest yaptım bence yok arkadaşlar varsa eğer ya geç çıkacak ya da ateş birden düşecek her iki duruma da hazırladım kendimi hayırlısı olsun inşallah.gölge ile falan uğraşamıcam net bir çizgi görmedikten sonra negatif kabul ediyorum
Bizede dua et minnoşAllah razı olsun canımm tamamdır o zaman pazartesi veriyorum
Canim değere hic takılma 2 gün sonra 2 kati artıyorsa sağlıkla ilerler allahin izniyle oğlum 45 gibi değerle öğrendim sıkma canını rahat olEvet canım ilk kan sonucum ama aklıma takılan birşey var olası adetin 4. Günü bu değer çıktı genelde hep ilk gün bu seviyelerde çıkıyor diye okudum burada
Bunu da sabah özelde verdim canım burada devam ederim inşallah ki karşılaştırabilelim
2 günde bir ver canım p tesi verAllah razı olsun canımsağlık ocağı hala çıkmadı inşallah bundan sonra güzel artar
inşallah canımdua edelim bol bol en kısa zamanda güzel haberi alırsın inşallah
Sağlık ocağı hala çıkmadı canımın içi elimde tek sonuç var o da bu
bu sabah özelde verdiğimin sonucu bu canım yarın mı vereyim aynı yere p. Tesi mi
Etmez miyim siz olmasanız ne yapardım bilmiyorum Rabbim hepinizin gönlünden geçenleri hakkınızda hayırlısı ile nasip etsin inşallahBizede dua et minnoş
Allah razı olsun kaç duyguyu bir arada yaşıyorum bilmiyorum içimi çok rahatlattınızCanim değere hic takılma 2 gün sonra 2 kati artıyorsa sağlıkla ilerler allahin izniyle oğlum 45 gibi değerle öğrendim sıkma canını rahat ol
Tamam canımm öyle yapıcam inşallah dualarda buluşalım2 günde bir ver canım p tesi ver
Merhaba kızlar .Bunu yazdıktan tam 1 ay sonra sanırım hamileyim.ovulasyon tarihinden 1 hafta sonra ilişki olmuştu hiç ama hiç beklemiyordum.Adetime 1 hafta olmasına rağmen test pozitif çıktı.Umarım devam eder gebelik bu kadar erken öğrenmek de iyi değil.Umarım ki herkes yıpranmadan yorulmadan güzel haberleri alır.Merhabalarrr. 7 yıl aradan sonra ben de çocuk yapmaya karar verdim, hadi bakalım başlıyoruz. Beni yazar msıınız SAT: 18 Kasım BAT: 20 Aralık
Ne zamandır deniyorsunuz ki?Ya her şey iyi güzel hoş da acaba sebep ney eşim de bir sperm testi verseydi bir türlü veremedi. Şubatta da olmazsa artık doktora gideceğiz bakalım sonraki aşama ne olur doktor söyler artık. 2 güne belli olur. Hayırlısı olsun inşallah canım duanı eksik etme
Aynı yer ve saatte 2 gün sonra ver sonra kafa karışıklığı oluyorAllah razı olsun canımsağlık ocağı hala çıkmadı inşallah bundan sonra güzel artar
inşallah canımdua edelim bol bol en kısa zamanda güzel haberi alırsın inşallah
Sağlık ocağı hala çıkmadı canımın içi elimde tek sonuç var o da bu
bu sabah özelde verdiğimin sonucu bu canım yarın mı vereyim aynı yere p. Tesi mi
Geliyor minik eller hayırlı olsun canımKızlarım bana bi el atın bat 10 ocaktı ilk testim
Bizim sperm testine kadar normal hersey polikistik olduğu için mi bilmiyorum bu ayda yok sağlık olsunYa her şey iyi güzel hoş da acaba sebep ney eşim de bir sperm testi verseydi bir türlü veremedi. Şubatta da olmazsa artık doktora gideceğiz bakalım sonraki aşama ne olur doktor söyler artık. 2 güne belli olur. Hayırlısı olsun inşallah canım duanı eksik etme
Hayırlı olsun inşMerhaba kızlar .Bunu yazdıktan tam 1 ay sonra sanırım hamileyim.ovulasyon tarihinden 1 hafta sonra ilişki olmuştu hiç ama hiç beklemiyordum.Adetime 1 hafta olmasına rağmen test pozitif çıktı.Umarım devam eder gebelik bu kadar erken öğrenmek de iyi değil.Umarım ki herkes yıpranmadan yorulmadan güzel haberleri alır.
Çok teşekkür ederim .Bat a 7 gün var dahaHayırlı olsun inş
Bata kaç gün var
İnşallah sağlıkla ilerler
Bu uygulamanın adı nedir acaba canımgelmedı hala regl bebısm.ates tablom bu ay cok garıptı ya.sabah uyandıgımdada gelmemıs olursa cok heycanlancam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?