- 14 Aralık 2022
- 123
- 174
- 23
- 37
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #13.441
Kisiden kisiye fark edebilir tabii ama genelde ates battan ne kadar once duser? Ben ilk kez ates olcuyorum bu ay, fikrim olsun diye sordum.Kuzum bu test o gölgeyi otomatik çıkardığı için ben gölgeye güvenmiyorum ateşin ciddi umut vaad ediyor normalde senin bugün düşmesi gerekiyordu. Batın geçerse bir kez daha test yap bakalım ne olacak
Evet geçen cumartesi başladı ve çok ilginç bir şekilde normal reli gibi oldumki daha kötülerini parçalı kanamalrını da yaşamışıilığım vardıİnşallah bebeğim çok teşekkür ederim hepimizin bebeği sağlıkla gelsin inşallah . Sen nasılsın regl başladı mı
Bekle bakalım kuzum henüz adetin geçmedi inşalalh vardır yaa@Papatyamaviss @Deepbluesbebekheyecani @Safransari melegim can imagination forever savascii @trueliving_ @tubiiloji unuttuğum diğer canlarım
Aşkım ne kadar istikrarlı ateş tablon ne zamandı bat senin@Papatyamaviss @Deepbluesbebekheyecani @Safransari melegim can imagination forever savascii @trueliving_ @tubiiloji unuttuğum diğer canlarım
Ah canım hiç sıkma canını lütfen bittiği gibi çalışmalara devamMaalesef içime doğdu sanki bi uyandım test için baktım adet olmuşum çok üzgünüm çok testlerde hiç çıkmasaydı üzülmezdim ama attığım testlerde bariz var o yüzden çok ümitlenmiştim ama hayırlısı Rabbim kucağımdaki evladımı bana bağişlasın hayırlısını sağlıklısını nasip etsin tekrardan
HamilesiiinKızlarım bana bi el atın bat 10 ocaktı ilk testim
Bende aynı fikirdeyim. Pembe çizgi yoksa negatifTest yaptım bence yok arkadaşlar varsa eğer ya geç çıkacak ya da ateş birden düşecek her iki duruma da hazırladım kendimi hayırlısı olsun inşallah.gölge ile falan uğraşamıcam net bir çizgi görmedikten sonra negatif kabul ediyorum
Geç döllenmedir belki canım dedin ya sen de belirtilerim sonradan çıkmaya başladı diyeKızlarım bana bi el atın bat 10 ocaktı ilk testim
2 gün kaldı kuzum pazartesi olmam gerekiyor. Normalde geçen ay 12.Gün düşmüştü ateşim. Bu ay 12. Gündeyim hala yüksek. Yarın ve pazartesi de düşmezse kan vereceğimAşkım ne kadar istikrarlı ateş tablon ne zamandı bat senin
Aynen öyle. İki günüm kaldı ateş birden düşebilir iki gün düşmezse kan veririmBende aynı fikirdeyim. Pembe çizgi yoksa negatif
İnşallah düşmez yavrum da dualarımız kabul olur2 gün kaldı kuzum pazartesi olmam gerekiyor. Normalde geçen ay 12.Gün düşmüştü ateşim. Bu ay 12. Gündeyim hala yüksek. Yarın ve pazartesi de düşmezse kan vereceğim
Evet canım ilk kan sonucum ama aklıma takılan birşey var olası adetin 4. Günü bu değer çıktı genelde hep ilk gün bu seviyelerde çıkıyor diye okudum buradaHamilesiiintebrik ederim. İlk kan sonucu mu? Pazartesi tekrar verip artışına bak canım İnşAllah sağlıkla kucağına alırsın
İnşAllah düşmezde güzel bir sonuç alırsınAynen öyle. İki günüm kaldı ateş birden düşebilir iki gün düşmezse kan veririm
Tebrik ederim. İnşallah sağlıklı bir şekilde ilerlerKızlarım bana bi el atın bat 10 ocaktı ilk testim
İlk çıkan değeri boşver artışına bakEvet canım ilk kan sonucum ama aklıma takılan birşey var olası adetin 4. Günü bu değer çıktı genelde hep ilk gün bu seviyelerde çıkıyor diye okudum burada
İnşAllah düşmezde güzel bir sonuç alırsınBende bugün test yaptım negatif. Pazartesiye kadar test yapmıcam artık. Haftasonum rahat geçsin Kekler sarmalar yapayım kayınvalideme gideyim elti çatlatmaca
Gozun aydın tatlımKızlarım bana bi el atın bat 10 ocaktı ilk testim
Benim 2-3 gün önce düşüyor canım ama herkesin farklı bat günü düşende varKisiden kisiye fark edebilir tabii ama genelde ates battan ne kadar once duser? Ben ilk kez ates olcuyorum bu ay, fikrim olsun diye sordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?