- 26 Aralık 2015
- 11.782
- 19.008
- 298
- 34
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #13.321
Regl olayın vereyim siparişiTrenyoldan aldim canım carsamba gece siparişi verdim persembe korgaya verildi bugun elime geldi 1 gunde geldi resmenbu ay kimyasaldan ötürü belki geç veya erken yumurtlama olur belki olmaz hic diye takip etmek istedim bide şehir dışına cikcam tatilde o zamana kadar insallah pik olurda kaçırmam diye düşündüm 20 ovu 2 gebelik testi 129 tl 6 gebelik testi olanda 140 dı aslinda onu almadığıma pişman oldum
Sağlık ocağına verdim canım hastaneden yardım alabilir miyim sonuçla ilgiliarıyıp sorun, bende de çıkmayınca hastaneyi aradım, yok hemşireler sistemi göremiyormuş, benim söylemem gerekmiş kan verince...
malesef nerde test vermişseniz oraya sormanız lazım, acile giderek de test vere bilirsinizSağlık ocağına verdim canım hastaneden yardım alabilir miyim sonuçla ilgili
İnşallah hiç birine gerek kalmaz kavuşursun bebişine canım arkadaşımRegl olayın vereyim siparişisağ ol kuzum her yolu deneyelim bakalım
Evet canımKızlar göğüs bölgesi damarlarım harita gibi belirgin bu belirti mi?
Sabah direk özele gidip vereceğim canım inşallah vardır bunda da bir hayır güzel haberler vermek nasip olurmalesef nerde test vermişseniz oraya sormanız lazım, acile giderek de test vere bilirsiniz
Canım test yaptın mı? bende geçen yıl gebelik başladığında aynı şekilde olmuştu bende adet başlangıcı sandım ama ertesi gün testte pozitif görmüştümBılmıyorumkı bebısm peceteye yarısı renksız yarısı kahve leke geldı bı kac kez bende şok oldum.adettır ama karnımdada degısık hısler olmaya basladı adet gıbı.vücut kafayı yedı resmen.
Valla öyle canım burda sizlerle oldum olalı kimseye bir şey sorma geregi duymuyorum burası çok rahatlatıyor beni sizde iyiki varsınızMucizeleri severiz dimi bebeğimcansınız ya iyi ki varsınız şurda görmeden birbirimize olduğumuz destek paha biçilemez
ben denemeye çalıştım ama 2-3 mm bile ilerleyemedim içim böyle garip oldu tırnak törpüşüyünce qıcık bir hiss var ya öyle)))Bu çok tehlikeli değil miya mikrop kaparsa bide kendimi parmaklayamam
güzel haberlerini bekliyoruz, bende yarın idrar testi yaparımSabah direk özele gidip vereceğim canım inşallah vardır bunda da bir hayır güzel haberler vermek nasip olur
Ayyyben denemeye çalıştım ama 2-3 mm bile ilerleyemedim içim böyle garip oldu tırnak törpüşüyünce qıcık bir hiss var ya öyle)))
aynen kuzum yapa bilene hayranım)))Ayyykorkunç
Canım atışlarını ve tarihlerini yazar mısın?Kızlar betam cok duzensız artıyor %30 artıyor ıkı gunde bır kımyasal olsa düşer neden böyledir ki yaşayan var mı ?
Sabah yaptım negatıftı canım ama bılemıyorum kesıldı gelen akıntı şuanda..yarın sabah yıne yaparım test eger kanama başlamaz iseCanım test yaptın mı? bende geçen yıl gebelik başladığında aynı şekilde olmuştu bende adet başlangıcı sandım ama ertesi gün testte pozitif görmüştüm
Ay hadi inşallah canım beni de etiketlegüzel haberlerini bekliyoruz, bende yarın idrar testi yaparım
Kuzum adet olsa devam ederdi sanki ama bilemiyorum sen gene de bir gebelik testi yapsana inşallah vardır yaaa aminnnDr a yazdım vıtamın mı etkıledı kı demekkı ovulasyon testındekı yumurtlama dogruymus.11-12 gun gectı yumurtlamadan.öne cektı vıtamın heralde adetımı.hamılelık testı yapacaktık daha yaa küstüm oynamıyorumkahverengi akıntı olunca insan suphelenıyorda varya hayrolsun ınsallah @melisaa93 @sevayd Mervenur277
Ya ahahahbende dün korka korka elledim valla top gibi bişey geldi elime ama tm anlamadım mikrop kaparım diyede kurcalamadım zaten olsa testte cıkar
Canım atışlarını ve tarihlerini yazar mısın?
Kuzucum bende merak edip bakmıştım d.k kullanıp hamile kalan var mı diyeYasmin kullanırken hamile kalan hiç duydunuzmu canlar ve tutku kalındı bebek için tehlike içerir mi sizce
Kızlar betam cok duzensız artıyor %30 artıyor ıkı gunde bır kımyasal olsa düşer neden böyledir ki yaşayan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?