- 14 Mayıs 2021
- 4.884
- 10.003
- 158
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #13.161
Gecen ay ne bereketlıydı demı yaabende batı bekliyorum elenirsem o zaman bende bi karakter secerim artık zaten hiç belirtide yok bu ay yalan olacak gibi topluca yaprak dökmüş oluruz
Çatladım meraktanEvet onu da duymuştum, pozitifse betaya ikinci kere bakılıyormuşelifelif98
Dökülen yapraklar yeniden yeşerecek canım inşallah çok aminnnbende batı bekliyorum elenirsem o zaman bende bi karakter secerim artık zaten hiç belirtide yok bu ay yalan olacak gibi topluca yaprak dökmüş oluruz
Bu ay farklı bir ay geçirdiğin için bence hemen başlaHadi yeni aya bismillah geldi benimkiler ne zaman başlasam acaba kizlar
Kuzum adetın bıttıkten 3,4 gun sonra başla.adet dongum 25 gun benım ben oyle yapıyorum ıkı aydır.Hadi yeni aya bismillah geldi benimkiler ne zaman başlasam acaba kizlar
Valla elıfcım ben olsam sımdıye coktaaan gıdıp ozelde kan verıp bır saat pc basında bekleyıp o sonucu almıstımÇatladım meraktanÇıksa da sizinle paylaşsam
hiç sorma daha 2023 başı hiç uğurlu gelmedi bu yıl ama sabredelim belki bi anda herşey pozitif olur daha kırmızıları görmedik sonuctaGecen ay ne bereketlıydı demı yaaeger yoksa bısey hemen adet olsakta yenı calıslamarın gunu gelse barı
Evet dün bitti hatta dün çok agri yaşadım resmen yumurtlama sancisi cektim saat 3 de yapicam bakalim 2 saat dolmasını bekliyorumBu ay farklı bir ay geçirdiğin için bence hemen başlaKanaman bitmişti dimi?
Bu ay kimyasal yaşadım normalde adet bitiminden 5 6 gün sonra oluyo yumurtlamam bugun bi kere deneyip koyulasma hic yoksa 2 gün sonra tekrar denerimKuzum adetın bıttıkten 3,4 gun sonra başla.adet dongum 25 gun benım ben oyle yapıyorum ıkı aydır.
Amin canısı yok bakmadimAyyyyy hadi bakalım hayırlısı olsun inşallahbakma bakma kız
Yumurtlama yakın canım üstteki bugüne aitseKızlar bende planlıyorum bu yıl. 2 yıllık evliyim. Bu ay denemeye başladık. Ovülasyon testlerini ararken yolum buraya düştü üye oldum. Hatta dün ve bugün yaptım testleri ama hemen fotosunu çekmediğim için bunlar doğru sonuçlar değil sanırım. Açık olan dün. Koyu olan bugün. Uygulama bugün gösteriyor yumurtlama günümü ama bilemedim.Eki Görüntüle 3191150
Canım ama baya oldu çekeli fotoğrafı yani yaptığım gibi çekemedim iş yerinde olduğum içinYumurtlama yakın canım üstteki bugüne aitse
Aksam tekrarla istersenCanım ama baya oldu çekeli fotoğrafı yani yaptığım gibi çekemedim iş yerinde olduğum için10 dakika sonra sonuca bakmayın diyor ya ondan şüphede kaldım :)
Bana da öyle deyince umutlanmıştım ama çıka çıka 0,50 çıkmıştıEvet onu da duymuştum, pozitifse betaya ikinci kere bakılıyormuşelifelif98
Ben de bundan almıştım aynen böyle yolladılar ama hiç memnun kalmadım hiç pozitif göremedim ya da anamda kaldığım 4 güne denk geldi kaçırdım o yüzden teste çamur atıyorumHadi yeni aya bismillah geldi benimkiler ne zaman başlasam acaba kizlar
Bu çok tehlikeli değil miBur kaç kere bende yaptımtop gibi şey ele gelince ne oluyor bide bu gerçek bir şey
Top gibi şey önce geliyordu elime adete yakın yaptım birbkac kere o gelmedi ama içerisi çok yumuşaktıo ay hamile olduğumu öğrenmiştim
Bende bunu almıştım denemeden önce meraktan. Bozuk çıktı benimkiler hep ortasında uzun kırmızı çizgi çıktı sonra bembeyaz 2 çizgide yok. Başka marka denedim bu sefer bakalım :)Hadi yeni aya bismillah geldi benimkiler ne zaman başlasam acaba kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?