- 18 Kasım 2022
- 198
- 371
- 33
- 26
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #13.141
Canımm stres yapma başımıza ne geliyorsa stresten geliyor. Sürekli düşünmek bizi çok etkiliyor. Neden deme dua et. Teslim ol. Bunları yazarken bile kendime kızıyorum kim bilir ne kadar emek sarfettin kaç aydır uğraşıyorsun; ama sakin ol. Şu vakitte ne dua etsen makbul. Rabbim gönlüne ferahlık versin inşallahBen kafayı yicem kızlar artık ya. Geçen ay da saçma sapan bi döngü yaşamıştım biliyosunuz, iki gün önce kahve lekelenmeler başladı sevindim iyi bari regl olayım da rahatlayayım önümüze bakalım dedim. Ama asla regle dönmüyor, çoğalmıyor. Neden olamıyorum adet ya nedennnn
İnşallah canım beklemeye devamhayırlısı olsun inşallah bellide olmaz daha :)
İnşallah canım benim Allah razı olsun hepimiz kavuşalım inşallahHakkında ne hayırlıysa o olsun bebişine sağlıcakla kavuş biran önce inşallah
Aahhahahha resmen akım başlattım her birimiz yaprak dökümü team kuracagız burada
Canım zamanı belli ayarlayan belli o yuzden bu bilinçle artık olaya daha sakin bakabiliyorum inşallah hayırlı zamanda gelir bebişlerimizBenim Şubat boş geçecek sanırım canim. Memlekette olacam, eşim yanıma erken gelirse sondan yakalarız belki.
Ahahhahaha bırakma benıııAhhhhh benimmm kınalı kuzum yazık sana seni iyi olman o pembe kabanı cıkarman için elimden geleni yapıcam anan yanında yavrum
Doktora gitmiş miydin ? Yerleşme olmadığına emin misin?Ben kafayı yicem kızlar artık ya. Geçen ay da saçma sapan bi döngü yaşamıştım biliyosunuz, iki gün önce kahve lekelenmeler başladı sevindim iyi bari regl olayım da rahatlayayım önümüze bakalım dedim. Ama asla regle dönmüyor, çoğalmıyor. Neden olamıyorum adet ya nedennnn
Hayır, açıkcası bu ay ilk defa denedik ama uygulama kullanıyorum orda yumurtlamayı belirtiği dönemde kahverengi lekelenmem oldu pek bilgi sahibi değilim bu konudaYumurtlama tarihinden emin misin?
Bata kadar umut varGünaydın aşkolar. Bata 3 gün kala testi gerçekleştirdim. 1 adet laboquick 1 adet t1 t2 olan artımed testinden yaptım. Bence negatif. Hayriş sultan baş sarmaya devamhayırlı sağlıklı bir zamanda olur inşallah
Not: artık bat a kadar test tekrarlarım
Bata kadar umut varBir negatifte benden bugün 10.günRoll marka. Her sabah teste devam.
Bata kadar hersey olabilir umudunuzu kaybetmeyinMalesef bır negatıfte benden
Gebeliğin ilk zamanlarında alttan bakmayı tavsiye etmezler bildiğim kadarıyla. Tabiki doğrudan bu sebepten düştü denmez ama doktorlar tavsiye etmiyor ve bakmıyorBanada hep alttan başktı keseyi göremedigi içşn bende düşük yaptım ama sanmıyoum canım olacaksa oluyor
Saglik ocagiysa test verdiğin yer öğlenden sonra çıkıyor hatta e nabiza ikindiye doğru giriyolar istersen arayıp öğrenHe anladım canım teşekkür ederiiiimmmben sayfa yenilemeye devam o zaman
Biriside çakma ali rıza olsun artık napalım ferhundeyi sevmem ama ilk o çıktı karşıma onu ekledşmAahhahahha resmen akım başlattım her birimiz yaprak dökümü team kuracagız buradabenim alı rızam neredeee
Testi dün sabah verdim canım ama hala çıkmadı görünüyor aradım şansıma doktor öğleden sonra yokmuşSaglik ocagiysa test verdiğin yer öğlenden sonra çıkıyor hatta e nabiza ikindiye doğru giriyolar istersen arayıp öğren
Çıkar canım akşama kadar bakarak ol sen bizde merak ettikTesti dün sabah verdim canım ama hala çıkmadı görünüyor aradım şansıma doktor öğleden sonra yokmuş
Hayırlısı olsun canım bata kadar pozitif görürsün belkiLaboquickte gözüm oluşturdu ama göz oluşturmalarına karnım tok artık. Ateş düşmezse testi tekrarlarım düşerse gerek kalmaz zatenmelisaa93
Tamam canım bakıyorum hepÇıkar canım akşama kadar bakarak ol sen bizde merak ettik
Evet onu da duymuştum, pozitifse betaya ikinci kere bakılıyormuşDaha düşmemiştir canım ben de yaptığımda tam kan sayımı sabah , b hcg öğleden sonra düşmüştü onun ki belli zaten ismi görürsün illa. Ben halk sağlığını bile aramıştım niden yok nerde diye acele etmeyin tekrar bakılcak falan demişti
bende batı bekliyorum elenirsem o zaman bende bi karakter secerim artık zaten hiç belirtide yok bu ay yalan olacak gibi topluca yaprak dökmüş oluruzBiriside çakma ali rıza olsun artık napalım ferhundeyi sevmem ama ilk o çıktı karşıma onu ekledşm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?