- 18 Kasım 2022
- 198
- 371
- 33
- 26
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #12.901
Yumurtlama öncesi de servikal pozisyon yukarı çıkıyor diye okudum canımBende elliyorum 3 gündür canım o top gibi olan şey elime hiç degmiyorbende merak ediyorum ne demek oluyor bu ama ben daha yumurtlamadım
Yazida dikkatimi çeken şey ph oldu simdi benim gecen testinde 7.5 çıkmıştı bu benim için iyimi kötümüKızlar bide bunu buldum bilmiyorum kullanan var mı
En az benim düşüncem 12kızlar ayın 3u 18 mm yumurtalarım vardı, aşırı kasık batması, yanması , bide bacak ağrım var, yumurta çatladıysa acaba ne zaman test yapsam çıkar?
Daha 15 gün var etiketlrimSonucunda etiketler misin ne kadar var bat a
İnşallah canım benim sabah ola hayır olaGüzel haberlerini bekliyoruz canım
Bu akşam değerlendirinHavuç aldım eve geldim çatlamış
Ya yeter ki rabbim istesin zor değil. Yeter ki o ol desinKeşke öyle bir mucize olsa canım ya isteyen herkese hayırlısıyla teşekkür ederim keşke olsa
SelamlarGerçekten mi olabilir yani her ay adet oldum diyip aldırmıyordum bu ay iyice taktım bir sürü ağladım
ya kafam karışık bu geçen aydan kalma adette atılmayan yumurtalar, o yüzden kafam çok karışık, adetim adet günümü gelcek yumurtalamadan 14 gun sonra mı, acaib strese sokuyor bu durum beni, program 5 şubatı bat olarak gösteriyoEn az benim düşüncem 12
Allah razı olsun canım ne güzel konuşuyorsun çok ağladım bugün kendime yeni geliyorum sanki birde çok ağrılı oluyor benimYa yeter ki rabbim istesin zor değil. Yeter ki o ol desininşallah gönlüne göre hayırlısı ile olur canım benim
Selam canım normal adetin gibi mi oldu soruyorum ama kusura bakma günü rengi sancısıSelamlarben tekrar ovulasyona başladığımda 2 gün üst üste ultra pik çıkınca test yapmıştım
Hazır mısın çift çizgiye tatlımİnşallah canım benim sabah ola hayır ola
Üzülme canım cümlemizden razı olsun inşallah. Burda birbirimizi cok iyi anlıyoruz cunku aynı sürecin içindeyiz. Aslında sakin kalabilsek ama kalamıyoruz insanız üzülüyoruz ama şöyle bir düşününce doğacagı zaman belli, nefes alacagı zaman belli. İstedğimiz kadar yumurta takibi avına cıkalım, ateş takibi yapalım, ovu testi yapalım, amuda kalkalımAllah razı olsun canım ne güzel konuşuyorsun çok ağladım bugün kendime yeni geliyorum sanki birde çok ağrılı oluyor benim
Aşko ben hazırım da yapcagım test hazır mı onu bilemiyorumHazır mısın çift çizgiye tatlım
Benim yumurtlamadan 10 gün sora reglim başlıyordu 2 aydır. Sabah ilk Pembe akıntı geldi, tam yerleşme zamanı olduğu için sevindim aslında ama 1 saat sonra pihtili kırmızı kan şeklinde geldi. Hatta çok üzüldüm bak pıhtı var bu ay olmadı dedim. Benim 3 gün 4 gün anca sürüyor reglim. Ve aşırı değil. Daha çok koyu kırmızı diyebileceğim şekilde. Hala nasıl olduğuna inanmıyorumSelam canım normal adetin gibi mi oldu soruyorum ama kusura bakma günü rengi sancısıçok soruyorum kusura bakma
Suan leke filan mı var genelde yumurtlamadan 12 14 gün sonra regli başlıyor ama suan kanama varsa çok erken daha 5 subata anlamadimya kafam karışık bu geçen aydan kalma adette atılmayan yumurtalar, o yüzden kafam çok karışık, adetim adet günümü gelcek yumurtalamadan 14 gun sonra mı, acaib strese sokuyor bu durum beni, program 5 şubatı bat olarak gösteriyo
Kuzum testler artık baya hassaslasmis yani 30 gibi bir değerde baya pembey di benimki hatta diğer kullandığım bebetime baya ikiside aynı renk olmustuAşko ben hazırım da yapcagım test hazır mı onu bilemiyorum
Canım sen sanki bir ara bu ateş tablosuyla ilgili bişey demiştin onu tek bir ayına bakarak mı söyledin bikaç kere teyit ettin mi ya daGüzel haberlerini bekliyoruz canım
Üzülme canım cümlemizden razı olsun inşallah. Burda birbirimizi cok iyi anlıyoruz cunku aynı sürecin içindeyiz. Aslında sakin kalabilsek ama kalamıyoruz insanız üzülüyoruz ama şöyle bir düşününce doğacagı zaman belli, nefes alacagı zaman belli. İstedğimiz kadar yumurta takibi avına cıkalım, ateş takibi yapalım, ovu testi yapalım, amuda kalkalımama nasipte yoksa olmaz. O ay Nasipte var ise de tek ilişkide de olur. Spiralde de olur, korunma hapı kullanırken de olur. Bunları düşündükçe ben de rahatlıyorum. Üzüldüğüm küstüğüm olmuyor mu elbet oluyor ama sakin ve kendimle kalınca bunları düşününce rahatlıyorum. Hayırla sağlıkla gelsinler inşallah
Aynen canım neler neler yaptık amuda bile kalktık benim bir ateş takibi kaldı ona da gerek yok ben yumurtladığımı bile anlıyorum ateşler basıyor menepozlu gibi böbreğim kasığım sancılanıyor ovü yapınca ya pik oluyor ya pik olmak üzere onu genelde tahmin ediyorum ama olmayınca olmuyor demekki affedersin zevk suyundan hamile kalan bile var nasip kısmet aslında çok güzel konuştun Rabbim sana da en hayırlı şekilde nasip etsin inşallah birbirimize dua ettikçe olacak bence belki de dua etkinlikleri falan da yapmalıyızÜzülme canım cümlemizden razı olsun inşallah. Burda birbirimizi cok iyi anlıyoruz cunku aynı sürecin içindeyiz. Aslında sakin kalabilsek ama kalamıyoruz insanız üzülüyoruz ama şöyle bir düşününce doğacagı zaman belli, nefes alacagı zaman belli. İstedğimiz kadar yumurta takibi avına cıkalım, ateş takibi yapalım, ovu testi yapalım, amuda kalkalımama nasipte yoksa olmaz. O ay Nasipte var ise de tek ilişkide de olur. Spiralde de olur, korunma hapı kullanırken de olur. Bunları düşündükçe ben de rahatlıyorum. Üzüldüğüm küstüğüm olmuyor mu elbet oluyor ama sakin ve kendimle kalınca bunları düşününce rahatlıyorum. Hayırla sağlıkla gelsinler inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?