- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #12.781
Bnım Gecen ay ovu testlerinden Anladıgım,Tam büyümeden çatlarsa gebelik oluşşsada ya düşük yada kürtaj ike sonuçlanıyor kuzum en az 16mm olması gerekiyor diye biliyorum
Yarın negatıfı gorursek hala umut var olacakmı bızım ıcın? Yaa dogru duzgun degerlendrmedıgım ayda bıle boyle olacaksam o hoo oo çok takmaya basladm sankı bu mevzuyu.adet olursam bı kafa tatılı yapmam lazım atessız gunsuz osuz busuzaynen ya ahhahahha
Canım süt hormonu yani proloktin hamile iken yüksek olan bir hormon. Hamile iken yükselmesinin sebebi bebegi beslemek için süt üretmek. Yani hamile degil iken 30un altında olmalı yüksek oldugu zaman vucud hamilelik olultı diye algılayıp yüksek seyrediyor adet olman geçikir meselaNasıl yani hamile olarak nasıl görüyor
Olabilir canım benim düşük yaptıgım gebelikte adetten hemen sonra çatladı ve düşük yaptım tahminim büyümeden çatlıyor benimdeBnım Gecen ay ovu testlerinden Anladıgım,
yumurta büyüdü, büyüdü Çunku piki gördum.
Çatlayamadı Bi türlü
Bozuldu, eciş bücüş oldu
Uzun süre pik oldu
Sonra çatladı ama bozuk bi şekılde
Bn boyle tahmın edıyorum
Anladım tamam teşekkür ederimCanım süt hormonu yani proloktin hamile iken yüksek olan bir hormon. Hamile iken yükselmesinin sebebi bebegi beslemek için süt üretmek. Yani hamile degil iken 30un altında olmalı yüksek oldugu zaman vucud hamilelik olultı diye algılayıp yüksek seyrediyor adet olman geçikir mesela
Bende bi gideyim bakalım8 gün bitti yani ama devamlı geliyor boyle uzun sürmezdi tahminimce 10 güne çıkacak bu gidişle ben dr gittim alttan ultrasonla bakmadi karnımdan bakti sadece ne alakaysa rahim kalınlığı iyi dedi cekti ultrasoni
Hepimiz aynı durumdayız bacım yıkılmak yok ayakta durup mücadele etmeye devamYarın negatıfı gorursek hala umut var olacakmı bızım ıcın? Yaa dogru duzgun degerlendrmedıgım ayda bıle boyle olacaksam o hoo oo çok takmaya basladm sankı bu mevzuyu.adet olursam bı kafa tatılı yapmam lazım atessız gunsuz osuz busuzyoksa ınceden psıkolojımın etkılendıgını farkettm sureklı aklım hamılelıkte
adımı yazdırdım aynen ama okadar henuz bı atraksıyonumuz yok oyle deme deme gelırım demeeeŞubatlarda mı geziyorsun yoğsabirkaç gün sonra barabar gezeriz artık bebişim hiç belirtim yok
Ben oraya coktan yazdım haftaya gelirim aranıza diyeadımı yazdırdım aynen ama okadar henuz bı atraksıyonumuz yok oyle deme deme gelırım demeee
Vurduğunuz gol olsun aşkommmmKızlar benimki dünkü testim doğruymuş bugün tam olarak pik çıktıve biz malatyaya eve doğru yola çıktık kaynanamda bir macera daha yaşıyamazdık
Yarın test heyecanı var ateş tablosu için son günler duanızı eksik etmeyin@Deepblues pozitifbiri T TASUU Papatyamaviss Safransari imagination forever savascii bebekheyecani trueliving_ ve adını unuttuğum diğer canlarım
Şimdi zorla batima baktircansu sıralar yumurtlama donemindeyim işte oldu olacak zamanları. Ocak sonu adet oladabilir olmayadabilir yani hala şansım var sanırım ocakta
Hayırlısı olsun canım ne zamandır istiyorsun çocuk? Umudunu hiç kaybetme canım eminim Allah en güzel zamanda verecek mucizeniKızlar Ovitrelle 11. Gün(iğneyı sayarsam 12) negatif sanırım artık burdan dönmez erken test de yaptım albi testte. Hiç silik yada kuruma bile yok. İdrardan sonra peçeteye çok özür dileyerek söylüyorum erkek spermi gibi akıntı oluyor. Bat a 2 3 gün var galiba artık negatif olduğunu kabullenmeliyim @Dgnmasal @mavissevdammaman @Kelebegimx @memurkadin @Butimarr
bak gormedım o kadar yokumBen oraya coktan yazdım haftaya gelirim aranıza diye
Ol artık sensiz olmazbak gormedım o kadar yokum
Allah razı olsun canım benim cok teşekkür ederimCanım benim Allah gönlüne göre versin inşallahdualarım seninle
Canim dünde yazdım ama cevabı göremedim, neden elezag Malatya arası gidip geliyorsun ?Kızlar benimki dünkü testim doğruymuş bugün tam olarak pik çıktıve biz malatyaya eve doğru yola çıktık kaynanamda bir macera daha yaşıyamazdık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?