- 3 Ocak 2023
- 327
- 552
- 18
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #12.741
Tabiki kadın doğuma gitmelisin.ama o hormon için adetin 3. Günü gidip kan vermelisin detaylı bakılsın kafana göre alma ilacı canımKafadan o ilacı içmek olmaz değil mi kadın dogumcuyami gitsem sürekli yükselir mi bu hormon
Sağlık ocağında adetli gittim 3.gun yaptırdım stres çok yapıyorum eşim azosperm tedavi sürecinde sanırım o yükseltiyorTabiki kadın doğuma gitmelisin.ama o hormon için adetin 3. Günü gidip kan vermelisin detaylı bakılsın kafana göre alma ilacı canım
Olabilir canım ama hepsinin çaresi var hallolur Allah ın izniyleSağlık ocağında adetli gittim 3.gun yaptırdım stres çok yapıyorum eşim azosperm tedavi sürecinde sanırım o yükseltiyor
İnşallah teşekkür ederimOlabilir canım ama hepsinin çaresi var hallolur Allah ın izniyle
Ben niye ocağa geçiş yapamıyorum hep Aralık yazıyorum18 Ocak bat tarihim. Yarın gebelik testine başlıycam İnşAllah.ovülasyonda çatlamayı 3 ocakta gördüm canım
Aynen dozunu onlar ayarlıyor git canım geçmiş olsunKafadan o ilacı içmek olmaz değil mi kadın dogumcuyami gitsem sürekli yükselir mi bu hormon
Bende elliyorum 3 gündür canım o top gibi olan şey elime hiç degmiyorKızlar birşey sormak istiyorum bu geçen hafta kendini elleyenler nerede bende geçen hafta sertlik vardı ama şuan orası yumuşak bomboş yukarıya çıktı regl mi gebelik belirtisimi bilemedim bi seni biliyorum canım @Papatyamaviss
Ben olabılırmıyim o kişiBenim bahsettiğim o değil. Regl olmadı o arkadaş uzunca süre pik görmüştü
Evet bnım 9 gün pikti
Evet sendin dimiBen olabılırmıyim o kişi
Bnım Gecen ay ovu testler ım 9 gün pikti
Cnm benim kanamam 2.sinde başladıKızlar benim reglim 6 7 gu sürüyordu bitti sandim neyse ilişki oldu iliskiden sonra kanamam iyice arttı bunun bu geçirdiğim kimyasalla alakası olabilir mi 8 gün bitti bu gidişle 10 gün regli olucam herhalde
Gitmen gerekiyor kuzum en azından 30un altında olması gerek süt hormonu yüksek olmamalı hamile kalabilmel için ilaçla düşer zaten sıkıntı yapma canımMerhaba arkadaşlar bugün hormon testi yaptırdım adetim düzensiz hep gecikmeler yaşıyordum sağlık ocaginda yaptırdım prolaktinim 34 çıktı doktor çok yüksek değil ama yinede bı kadın doğuma git bu gecikme yapar dedi onun dışında herşey normal sizce gitmeme gerek var mı gün geçtikçe yükselen bir hormon mu cevap yazarsanız çok sevinirim
Kızlar Ovitrelle 11. Gün(iğneyı sayarsam 12) negatif sanırım artık burdan dönmez erken test de yaptım albi testte. Hiç silik yada kuruma bile yok. İdrardan sonra peçeteye çok özür dileyerek söylüyorum erkek spermi gibi akıntı oluyor. Bat a 2 3 gün var galiba artık negatif olduğunu kabullenmeliyim D Dgnmasal M mavissevdammaman Kelebegimx M memurkadin Butimarr
Bittimi peki tamamen lekeler bu ay ovu testi yapacakmisiniz merak ediyorum acaba kimyasaldan sonraki normal adet oluyor ya yumurtlama oluyormu bu ayCnm benim kanamam 2.sinde başladı
10 gün oldu leke leke devam edıyor kimyasalım
Gerci bnım Adetlerımde 10 gun suruyor
Regli günü gelene kadar umut var benceKızlar Ovitrelle 11. Gün(iğneyı sayarsam 12) negatif sanırım artık burdan dönmez erken test de yaptım albi testte. Hiç silik yada kuruma bile yok. İdrardan sonra peçeteye çok özür dileyerek söylüyorum erkek spermi gibi akıntı oluyor. Bat a 2 3 gün var galiba artık negatif olduğunu kabullenmeliyim D Dgnmasal M mavissevdammaman Kelebegimx M memurkadin Butimarr
Bi yanım kaybetme umudunu diyor bi yanım sanırım kabullendiRegli günü gelene kadar umut var bence
Bnde merak ediyorumBittimi peki tamamen lekeler bu ay ovu testi yapacakmisiniz merak ediyorum acaba kimyasaldan sonraki normal adet oluyor ya yumurtlama oluyormu bu ay
Yok canısı gitmedim daha ama bekliyorumGittin mi şubat a bebişim. Bekle beni orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?