- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #12.701
İnsallah canım ama cok agrım var üsüttüm mü diye düsünüyorum bi haftadır regl sancım varBen görüyoruuuuum ayyyyy çok güzel
Sizindemi bu ay kimyasal oldu yoksa regli mi bu sekilde geliyor benim normal kırmızı da geliyor arada sanki hiç bitmeyecek gibiBenim de lekelenmem bu şekilde, regl çok uzun sürmedi 3 günde bitti 4. Gün lekelenme şeklindeydi 5. Gün tamam bitti dedim artık bişey yoktu ilişki de oldu ama sonra da lekelenme hiç bitmedi ne zaman silsem pecetede kahverengi lekeler var hiç bu kadar uzamamisti
İnşallah canım duanıza ihtiyacım varcanım silik bir çizgi var ama gecikmeye göre çok silik inşallah geç döllenmedir
18 Aralık batAynen öyle bizler duygusal anneler olacağız sanırımsenin bat ne zaman canım
Regl oldummmHerşey nasip Rabbim isterse demekki nasip ediyor adetken bile. Rabbimin izniyle cennetinde sana şefaatçi olacak cennet kuşun inşallah olur canım. Benimde olursa ilk olacak hayırlısı inşallah
Ya ben onu pek anlamıyorum parmakları iyice itince mutlaka değiyor çok sokmamak mı lazım ben mi yanlış bakıyorum değene kadar uğraşıyorumEle gelmiyoooo
Kuzenim hamile kaldı onun da ağrısı olmuş öyle gecikmeden önceİnsallah canım ama cok agrım var üsüttüm mü diye düsünüyorum bi haftadır regl sancım var
Bence yarın kan ver artıkYa canım ben ilk yaptıgım dakika bile görüyorum ama emin olamıyorum sonra bekledikce daha net oluyor o gördüğüm cizgi sonra kuruma mı diye yıkıyorum hala aynı yerde duruyor sadece kurudukça gördüğüm yer daha net oluyor yıkayınca eski haline dönüyor siliğe dönüyor yani acaba böyle olunca da kuruma olabilir mi
Umudumuz hep var İnşAllah bize de nasip olacakUygulama 4 saatte bir test yap diyor bakalım şimdi ben bakıyım. Benim arkadaşım pcosla hamile kaldı 2 ay testte çıkmamış regl olmuş falan öğrendiğinde 3,5 aylık hamileydi o yüzden Umut ediyor insan
kan vermekten korkuyorum ama insallah vardır verdiğime değer cok istiyorum sizler gibi Allah en güzel zamanda kucagımızı doldursun canımBence yarın kan ver artık12.gün kanda çıkar. Tamamen netleşir
Ben korkumdan çok fazla gidemedimYa ben onu pek anlamıyorum parmakları iyice itince mutlaka değiyor çok sokmamak mı lazım ben mi yanlış bakıyorum değene kadar uğraşıyorum
İnsallah vardır canımKuzenim hamile kaldı onun da ağrısı olmuş öyle gecikmeden önce
Valla hic belli olmaz o iş canım ben ayın 29 da kan testim 1 di 2 ocakta 30 çıktı 2 gunde bile fark ediyor gec döllenme yaşamış olabilirsinResimde görünenden çok az daha belirgin ama regl geçeli 3. Gün bugğn daha belirgin olması gerekmez miydi diye düşünüyorum kan sonucum çıkınca netleşecek artık inşallah
Amin inşAllah canımkan vermekten korkuyorum ama insallah vardır verdiğime değer cok istiyorum sizler gibi Allah en güzel zamanda kucagımızı doldursun canım
Valla benim ne batim belli ne satım iste alistim topige bırakamıyorum diyorum ben bi topigi bırakamıyorum millet cocugunu bırakıyor bende bağlanma problemi var her topik geçişlerinde bi öncekini bırakamıyorum alışkanlık oluyor18 Aralık batYarın 10.gün teste başlıyorum.Bir şey belli olmaz daha ama yinede heyecanlıyım Senin ne zaman?
Benimde dün başladı canim.Adet oldum ben kizlar insAllah sizden guzel haber gelsinSafransari destinesiaa
Mervenur277 elendim ben bu ayda bunalim
Hayırlısı olsun canım benim Şubat ayına inşallah. Benim de ateşim düştü bugün gelmese de yarın kesin gelirAdet oldum ben kizlar insAllah sizden guzel haber gelsinSafransari destinesiaa
Mervenur277 elendim ben bu ayda bunalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?