- 26 Aralık 2022
- 231
- 306
- 23
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #12.681
Sıvı alımın nasil di belki ondandır bazen idrarı çok tutunca su hic içmeyince koyu oluyorKızlar anlamıyorum ben. Dün silikleşti yine pik oldu. Hayır zaten takvimden 1 hafta önce pik oldu benim döngüm 31-32 gün daha erken 14. Gün dün
Bı silik çizgi gördüm sanki hayırlısı Allah'tanNasıl kızlar 11. Gün
Bata kaç gün var ? Bir arkadaşta böyle uzun süre pik gördü gebelik testleri negatif çıktı birkaç gün sonra pozitif oldu gebelik testiKızlar anlamıyorum ben. Dün silikleşti yine pik oldu. Hayır zaten takvimden 1 hafta önce pik oldu benim döngüm 31-32 gün daha erken 14. Gün dün
Ben su çok içerim aslında bi de ilk idrar değildi ikinciyi kahvaltıdan sonra yaptım 2 saat falan gitmemiştim en fazla.Sıvı alımın nasil di belki ondandır bazen idrarı çok tutunca su hic içmeyince koyu oluyor
Gittin mi şubat a bebişim. Bekle beni ordaAdet oldum canım
Bata çok var çünkü sat 29 AralıkBata kaç gün var ? Bir arkadaşta böyle uzun süre pik gördü gebelik testleri negatif çıktı birkaç gün sonra pozitif oldu gebelik testi
Çok haklısın canım insan bazen başına gelene üzülüyor ama arkasından gerçekleşecek hayrı bilemiyor. Yine de ağzımızdan çıkan her şeyden sorumluyuz ona göre konuşmak gerekiyor. Zaten nasip olmamış. Hayırlısı olsun İnşAllahBebegi küçük korunduğu halde hamile kalmış diye sok geçirmiş olabilir belki ama öyle demesi evet cok üzücü çünkü ben korkarım ya öyle dersem öyle demeyi bırak düşünürsem sağlık problemi olsa allah korusun ne bileyim ya bi rahatsızlığı olsa ben hep vicdan azabı çekerdim ben böyle düşündüm diye oldu bilmiyorum bazen çok hassas olmak yoruyor. Ama rabbim nasip etmiş ne guzel 2 3 4 çoğul gebelik yaşayan insanlar nasıl başarıyor rabbim kolaylığını da veriyor çevremde boyle insanlar çok üzülüyorum. Arkadas öyle yazınca yinede herseyin hayırlısı yazdim sadece anlamıştır umarım çünkü gerçekten başımıza ne gelirse gelsin herseyin hayırlısını nasip etsin rabbim belki ardında bizim bilmediğimiz nice güzel şeyler saklamıştır rabbim
Ben görüyoruuuuum ayyyyy çok güzelNasıl kızlar 11. Gün
daha da belli sanki dimiNasıl kızlar 11. Gün
Benim de lekelenmem bu şekilde, regl çok uzun sürmedi 3 günde bitti 4. Gün lekelenme şeklindeydi 5. Gün tamam bitti dedim artık bişey yoktu ilişki de oldu ama sonra da lekelenme hiç bitmedi ne zaman silsem pecetede kahverengi lekeler var hiç bu kadar uzamamistiKızlar benim reglim 6 7 gu sürüyordu bitti sandim neyse ilişki oldu iliskiden sonra kanamam iyice arttı bunun bu geçirdiğim kimyasalla alakası olabilir mi 8 gün bitti bu gidişle 10 gün regli olucam herhalde
Ele gelmiyooooelle muayenede et parcasıa asgıda ıse adet , yukarda ve yumusak ıse ele gelmıyorsa yada zor gelıyorsa gebelık ıhtımalı
Bilemedim şimdi ama o arkadaşta 1 hafta kadar pik görmüştü diye hatırlıyorum. Adını hatırlayabilsem etiketliycemBata çok var çünkü sat 29 Aralıkay keşke öyle olsa da bat normalde 30-31 Ocak olmalı belli olmuyor ama yumurtlamaya göre 27 Ocak bat
Aaa teşekkür ederim oraya giriyordum da üstteki ağırlık vücut ısısı kısmına bakmamıştım hic olsu simdiCanim burada grafik yazan kısma giriyorsun.
Yukarıda kilo ve ateş kısmı var. Ateş kisminda
Aynen öyle bizler duygusal anneler olacağız sanırımÇok haklısın canım insan bazen başına gelene üzülüyor ama arkasından gerçekleşecek hayrı bilemiyor. Yine de ağzımızdan çıkan her şeyden sorumluyuz ona göre konuşmak gerekiyor. Zaten nasip olmamış. Hayırlısı olsun İnşAllah
Resimde görünenden çok az daha belirgin ama regl geçeli 3. Gün bugğn daha belirgin olması gerekmez miydi diye düşünüyorum kan sonucum çıkınca netleşecek artık inşallahBen silik çizgi gördüm ama tabi resime daha az yansır sen daha net goruyosundur belki
Ya canım ben ilk yaptıgım dakika bile görüyorum ama emin olamıyorum sonra bekledikce daha net oluyor o gördüğüm cizgi sonra kuruma mı diye yıkıyorum hala aynı yerde duruyor sadece kurudukça gördüğüm yer daha net oluyor yıkayınca eski haline dönüyor siliğe dönüyor yani acaba böyle olunca da kuruma olabilir midaha da belli sanki dimi
Uygulama 4 saatte bir test yap diyor bakalım şimdi ben bakıyım. Benim arkadaşım pcosla hamile kaldı 2 ay testte çıkmamış regl olmuş falan öğrendiğinde 3,5 aylık hamileydi o yüzden Umut ediyor insanBilemedim şimdi ama o arkadaşta 1 hafta kadar pik görmüştü diye hatırlıyorum. Adını hatırlayabilsem etiketliycem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?