- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #12.661
kanal da kayganlasma varsa akıntındandır , benı akıntım dısarı cok fazle gelmez oyuzden ben yanı kanalı elleyerek akıntımı kontrol edıyorum oda dıkkat edıp baktıgım bır ozellık degıl yenı gordum daha cok bılgım ve denyeımım yokBen de bu sabah elledim bi o kanal bi genislemis kayganlasmis gibime geldi. Sertlik de hissetmedim.
Demekki gebe kalabiliyosun canım buda bi lütufEvet çok duzensizdi evlendikten sonra 34 günde bir oldu iki yıldır evliyiz bı tane de Mayıs'ta 8 haftalık gebelik sonlandırıldı gelişmedi bebek
Şubat gurunda da aktifiz olsun ben tedaviye iki ay oldu baslayali daha bakalım iki yıl doguda görev yaptığından tedaviye gidemedik eşimle bu yıl Giresun'a tayini çıktı burda başladık işte bakalım nasip rabbim herkese versinDemekki gebe kalabiliyosun canım buda bi lütufinşallah bu ayda olur şubata kalmazsın sağlıklı bi gebeliğin olur
Benimde 18 Ocak olması lazım bende yapmıycam bende eminim bu ayda olmadı hayırlısı AllahtanBen bat ı beklicem canım belirti arasam da adet olcagıma eminim bosuna test yapmıcam. İnşallah sizler yarın görsel şölen yaparsınız burda cok içten istiyorum
AhahhaBenımde ucugum var nolcak sımdı
Mesajın devamında bile bile yandı yüreğiiiimmmmm diye şarkıya girdimÇatlıcam meraktan yaaaa bu kadar bekleyip yine negatif göreceğimi bile bile
Mucize yaşasakBenimde 18 Ocak olması lazım bende yapmıycam bende eminim bu ayda olmadı hayırlısı Allahtan
Yaa acaba bağışıklığın mı düşüyor. Öyle de oluyormuş ya gebelik belirtisi olabilirOy kizlar cok feci bas agrisi mevcut bende su an. Kafam agirlasmis gibi. Bi de goz kapaklarim agirlasti, gozlerim yaniyor. Bedenim yarinin test partisi olacaginin farkinda ve bana kucuk fake ler ki atiyor acaba?
Ben silik çizgi gördüm ama tabi resime daha az yansır sen daha net goruyosundur belki
Öğrenmiş oldum canım teşekkürler bilgi için.:)elle muayenede et parcasıa asgıda ıse adet , yukarda ve yumusak ıse ele gelmıyorsa yada zor gelıyorsa gebelık ıhtımalı
Bu takvim programındaki ates yeri nerde bulamıyorum benCanim aynı dün biraz lekelenme oldu. Bugün de devam.
Ateş durumum da böyle. Lekelenme ile düşmüyor.
Adet oldum canımMerhaba son durumunuz ne acaba
Ah kuzum bu ay hsg den sonra çok şanslı dönem diyorlar yine olmadı ne yapalım bu sefer çatlatma için gidicem adetkenMucize yaşasakerken bilmek daha stres geliyo bana
Canim burada grafik yazan kısma giriyorsun.Bu takvim programındaki ates yeri nerde bulamıyorum ben
canım silik bir çizgi var ama gecikmeye göre çok silik inşallah geç döllenmedir
Önce çektirdim canım temiz çıktı. Sonra tekrarlamaya gerek duymadıFemara da öyle, keşke hiç ilaç kullanmasak amahsg çektirdin mi kaybından sonra?
Bende gidicem adeti bekliyorum.ama hsg den sonra 3 ay yüksek şans demişti bana doktor moralini yüksek tutttAh kuzum bu ay hsg den sonra çok şanslı dönem diyorlar yine olmadı ne yapalım bu sefer çatlatma için gidicem adetken
Bebegi küçük korunduğu halde hamile kalmış diye sok geçirmiş olabilir belki ama öyle demesi evet cok üzücü çünkü ben korkarım ya öyle dersem öyle demeyi bırak düşünürsem sağlık problemi olsa allah korusun ne bileyim ya bi rahatsızlığı olsa ben hep vicdan azabı çekerdim ben böyle düşündüm diye oldu bilmiyorum bazen çok hassas olmak yoruyor. Ama rabbim nasip etmiş ne guzel 2 3 4 çoğul gebelik yaşayan insanlar nasıl başarıyor rabbim kolaylığını da veriyor çevremde boyle insanlar çok üzülüyorum. Arkadas öyle yazınca yinede herseyin hayırlısı yazdim sadece anlamıştır umarım çünkü gerçekten başımıza ne gelirse gelsin herseyin hayırlısını nasip etsin rabbim belki ardında bizim bilmediğimiz nice güzel şeyler saklamıştır rabbimDiğer bebeği daha çok küçükmüş onunla ilgilenememekten korktu galiba. Beta 160 civarı bir şey çıkmış ama bir süre önce kanaması olmuş. Biri daha belli olmaz kimyasalda olabilir diyince İnşAllah kimyasaldır dedi. Hepimizin sinirler gerildi tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?