- 18 Kasım 2022
- 198
- 371
- 33
- 26
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #12.641
Eğer temizse SMA TAŞIYICILIK SAPTANMADI şeklinde çıkıyor aramıyorlar ama şüpheli çıkarsa bilgi veriyorlar e nabız tahlillerim bölümüne düşüyor canım sonuç gelse bile unutulabiliyor geç haber veriyorlar sen takip etmelisincanım bizde evlenirken test verdik 6 ay oluyor ama sonuc cıktımı cıkmadı mı bilmiyorum sonuc cıkınca aradılarmı yoksa e nabızdan mı takip ettin
Korkarak soruyorum bu hangi test, markası ne10.01 saat 20.00 = 10.01 saat 00.00 = 11.01 saat 07.30 testlerim kızlar ayın 10nunda sabah yaptıgım negatifti
Nerede bakıyoruzKızlar birşey sormak istiyorum bu geçen hafta kendini elleyenler nerede bende geçen hafta sertlik vardı ama şuan orası yumuşak bomboş yukarıya çıktı regl mi gebelik belirtisimi bilemedim bi seni biliyorum canımPapatyamaviss
Aynı durumdayım valla kuzum başımı taşıyamıyorum iki gün var bata. Tabi hemen google amcaya sordum gebelik belirtisi olarak bas ağrısı da var ilk günlerdeOy kizlar cok feci bas agrisi mevcut bende su an. Kafam agirlasmis gibi. Bi de goz kapaklarim agirlasti, gozlerim yaniyor. Bedenim yarinin test partisi olacaginin farkinda ve bana kucuk fake ler ki atiyor acaba?
tşk ederim canım bilgi verdiğin için bende bişey cıksaydı ararlardı diye hiç dikkat etmedim ama gecen e nabızdan normal tahlil vermiştim onlara bakarken öyle bişey yoktu heralde dediğin gibi çok gec sonuclanıyor inşaallah temiz cıkarEğer temizse SMA TAŞIYICILIK SAPTANMADI şeklinde çıkıyor aramıyorlar ama şüpheli çıkarsa bilgi veriyorlar e nabız tahlillerim bölümüne düşüyor canım sonuç gelse bile unutulabiliyor geç haber veriyorlar sen takip etmelisininşallah sma taşıyıcılık saptanmadı sonucunuzu en kısa zamanda alırsınız
Femara da öyle, keşke hiç ilaç kullanmasak amaZaten normalde hiç kullanan bir insan değilim ama artık mecburen ne verse kullanıyorum yoruldum artıko letrasan hap aslında meme kanseri hastalarına veriliyormuş çocuk isteyene nasıl bir fayda sağlıyorsa artık. İnşaallah ilerde başımıza sorun açmaz
Hatırlamıyorum ki canım artimed di galibaKorkarak soruyorum bu hangi test, markası ne
Tarif etmek benim için azıcık zor ama şöyle bir bilgi varNerede bakıyoruz
İnşallah bana da uğur getirir topiğin canımİnşallah bu topik sana uğurlu gelsin balım olusturayim hemennn
Yarin test partisinde bulusuyor muyuz o zaman?Aynı durumdayım valla kuzum başımı taşıyamıyorum iki gün var bata. Tabi hemen google amcaya sordum gebelik belirtisi olarak bas ağrısı da var ilk günlerde
34 ben.Amin AllahYaş kaç peki? Yani yaş sınırları ne merak ettim bana da diyorlar çünküçok geçmiş olsun inşaallah hayırla gelsin bebeğiniz
Ben bat ı beklicem canım belirti arasam da adet olcagıma eminim bosuna test yapmıcam. İnşallah sizler yarın görsel şölen yaparsınız burda cok içten istiyorumYarin test partisinde bulusuyor muyuz o zaman?
GEBELIK BELİRTİSİ CANIMKızlar birşey sormak istiyorum bu geçen hafta kendini elleyenler nerede bende geçen hafta sertlik vardı ama şuan orası yumuşak bomboş yukarıya çıktı regl mi gebelik belirtisimi bilemedim bi seni biliyorum canımPapatyamaviss
Adetlerin düzensiz mi canımMerhaba kızlar bende pkos var geçen ay doktor çatlatma iğnesi vermişti olmadı bu ay klomen vermişti kullandım 1 tanecik yumurta olmus bugün çatlatma iğnesi verdi vuruldum bakalım 36 saat sonra ilişki dedi sonra gün aşırı rabbim herkese hayırlısıni versin tez zamanda saglikli bebeklerine kavuştursun benim bu aydan ümidim yok o yüzden kendimi Şubat gurubuna attım
Ne olduğunda gebelik belirtisi oluyor canım anlamadım bana sa söyleyebilir misin?GEBELIK BELİRTİSİ CANIM
Evet çok duzensizdi evlendikten sonra 34 günde bir oldu iki yıldır evliyiz bı tane de Mayıs'ta 8 haftalık gebelik sonlandırıldı gelişmedi bebekAdetlerin düzensiz mi canım
Ben de bu sabah elledim bi o kanal bi genislemis kayganlasmis gibime geldi. Sertlik de hissetmedim.GEBELIK BELİRTİSİ CANIM
elle muayenede et parcasıa asgıda ıse adet , yukarda ve yumusak ıse ele gelmıyorsa yada zor gelıyorsa gebelık ıhtımalıNe olduğunda gebelik belirtisi oluyor canım anlamadım bana sa söyleyebilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?