- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #12.501
Biz bıkıyoruzKızlar tablolara genel olarak bakıyorumda , yumurtalama sonrası tabloda hıc carpı yok saloyormusunuz yoksa artık gectı dıyıp ısaretlemıyormusunuz
Ben cumaya çıkamadımKizlar yarin cuma, tehlikenin farkinda misiniz?
Hiç gelmeyecek zannederken geldiKizlar yarin cuma, tehlikenin farkinda misiniz?
Ayyyy inşallah inşallahEvet o bende de oluyor ama bu sefer catladiktan sonra da devam etti bu ay ekstra jelde kullanmistim ınsllah fayda eder
İşte gece değerlendirdim. İnşallah şimdi beklemeye geçicem11 15.10 olan pik baya çatlamış olabilir
Benim de pek umudum yok. Benim bat 17 ocak, ama ovulasyon testine gore pik 2 ocakta oldu. Test partisine o kadar davet edildik. Davete icabet etmek gerekir diye patlaticam bi erken gebelik testiHiç gelmeyecek zannederken geldiBugün bi umudum kırıldı benim ya nedense Yarın 10. Gün olacak olsada çıkması için erken sanki. Önceki gebeliğimde 12.gün kanda 41 çıkmıştı. 10.gün kaset testte bir şey çıkacağını sanmıyorum ama artık test yapmamaya dayanamıyorum
ilk kez pik denk getirmiş oluyorum ay çok heyecanlıyımecevekedileri bu arada senin pik olmuş ve kesin çatlamış canım
Aa var gibi canım baya belirgin hatta
Hayırlı sonuçlar alırız İnşAllahBenim de pek umudum yok. Benim bat 17 ocak, ama ovulasyon testine gore pik 2 ocakta oldu. Test partisine o kadar davet edildik. Davete icabet etmek gerekir diye patlaticam bi erken gebelik testi
Benim annemin böyleymiş pik ve bi saat içinde çatlama oluyormuş o yüzden beni yapmaya baya uğraşmışlarYa benim kesin 2 gün sürerdi ama bu niye böyle oldu anlamadım hiç
Evet aktif kanama ile düşüyor bunu seninle görmüş olduk. Ne diyelim canım her zaman hatırladı olsun diyoruz inşallah hayırlı zamanda olurCanim aynı dün biraz lekelenme oldu. Bugün de devam.
Ateş durumum da böyle. Lekelenme ile düşmüyor.
Valla aşırı heyecanlıyım aşırı merak ediyorum hiçbir belirtim yok sadece hiç uçuk çıkmaz uçuklandım ondan bile medet umuyorumBu kadar ısrara direnmek vaaay be
Amin kuzum hepimize inşallahRabbim İnşAllah çok yakında nasip eder bu mutluluğuAmiiim
İnşallah iyi gelir bitanem bakalım yarın test yapacağım ak koyun kara koyun belli olur artıkValla gırmıyorum da bakmıyorumda cok sen harıcyenı tempo ıcın beyın olarak bıraz boşalmaya dinginleşmeye calısıyorum buay da benı sarstı asko
İnşAllah hayırlısıyla pozitif pembe çizgili bir sonuç çıkarValla aşırı heyecanlıyım aşırı merak ediyorum hiçbir belirtim yok sadece hiç uçuk çıkmaz uçuklandım ondan bile medet umuyorumbaşka hiç belirtim yok dediğim gibi. Hissetmiyorum da. Ama yine de merak ediyorum olur mu acaba diyorum yarın sabahı iple çekiyorum dua edin nolur
İnşallah hepimiz görelim pozitifleri kuzum benimYaa hadi bakalım bekliyorum heyecanla inşallah görcez o pozitifihayrişi sürekli yumurta takibi yaptığını düşünüyorum regl sarstı bizide
Ay aminnnn aminnnnn inşallahİnşAllah hayırlısıyla pozitif pembe çizgili bir sonuç çıkarBu uçuklar boşa çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?