- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #12.481
Benim takvimler niye hep böyle oluyorYakalamışsın işte 10. Gün ilişki olmuş kuzum
Benim işler kesat ondanKızlar tablolara genel olarak bakıyorumda , yumurtalama sonrası tabloda hıc carpı yok saloyormusunuz yoksa artık gectı dıyıp ısaretlemıyormusunuz
Ahahahah senı saymıyorum buseferrrBenim işler kesat ondan
Yarındi bat günüm.canım test yaptınmı kac gün kaldı bata
Hahahhahah rahat ol o günü yakalamışsın kuzum Rabbim vermek istersin yeter ki tek ilişki yeterBenim takvimler niye hep böyle oluyordöngünün 10.günü ve ayın 10 u hep birbirine yakın oluyor karıştırıyorum
Oooo sen burda mıydın beni etiketler miydin bir şeyler bekler miydin beni takip eder miydin regl oldun kayboldun bir miktar da gözümden kaçmadıfnd_50 yarın test beklıyorummmm
Hahahahhaha hayriş sultan kendini hafızalara kazıdıSen mesaj yazdığında hayriye konuşuyormuş gibi hayali düşüyor aklıma istemsizce gülüyorum
Yaa hadi bakalım bekliyorum heyecanla inşallah görcez o pozitifiHahahahhaha hayriş sultan kendini hafızalara kazıdıyarın pozitifi görürsek sürpriz profil gelecek
Valla ben salıyorum hahahahha o günden beri olmadı dahaKızlar tablolara genel olarak bakıyorumda , yumurtalama sonrası tabloda hıc carpı yok saloyormusunuz yoksa artık gectı dıyıp ısaretlemıyormusunuz
Valla gırmıyorum da bakmıyorumda cok sen harıcOooo sen burda mıydın beni etiketler miydin bir şeyler bekler miydin beni takip eder miydin regl oldun kayboldun bir miktar da gözümden kaçmadı
Rabbim İnşAllah çok yakında nasip eder bu mutluluğuKızlar günaydın. @imagination forever senin o rüyanı okuduktan sonra o kadar çok etkilendim ve mutlu oldum ki uyudum. Uyuduktan sonra ben de rüyamda hamile olduğumu gördümhatta kızım olacakmış rüyamda öğrendim cinsiyetini. Öyle bir ağlıyorum ki mutluluktan nasıl ağlıyorum gerçek gibiydi. Bir uyandım rüyaymış. Allahım hayırlısı ile gerçeğini hepimize yaşatır inşallah
Ooo bol aksiyonluKız dünüde değerlendirdim içime kurt düşmüştüama ateşim yükselmedi yanlış alarm mış
Bu kadar ısrara direnmek vaaay beAşko biliyorsun benimki son 1-2 kala ya da bat günü düşüyor daha 4 gün var ateş hala yüksek seyredebilir. Yarın yapacağım şu iradeye gelin ama ya
Canim aynı dün biraz lekelenme oldu. Bugün de devam.Safransari ne durumdasın canım
Bende alıcam ama regl yarın olursa 3. Gün pazara denk geliyor onu nasıl hallederim acabaGünaydınnnn ateşim düştü geliyor benim regl3. Gününe randevu aldım doktora söyleyeceğim femara başlayacağım kısmetse
Bence ara ver. zihnini temizle, rahat bir şekilde dene tekrarKızlar iki aydır catlmta iğnesi kullanıyorum dokotr dedi 3 iğneden sonra aşılma yapılacak bu son iğneyi de şimdilik yapmak istemiyorum sizce ara veririsem bir kaç ay bişey olur mu bu ararlar çok stresliyim de o yüzden yapmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?