- 24 Eylül 2022
- 649
- 367
- 33
- 35
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #12.461
canım sonuç nedir.umarım güzeldir.ben sabah kaset test yaptım çıkmadıbelirtilerin neydi canım
bende doğudayım canım nerdesin senDoğuda yaşayan yokmu kızlar ya psikolojik olarak yakın olmak bileeskiden Antalya daydım misss şimdi
Sadece adetten sonraki günün ateşinden emin değilim çok uyuyup uyandım o günSen ovülasyona devam et bence kuzum belki ateşi felan yanlış ölçmüşsündür
Merhaba canım . Bugün sabah kırmızıları gördümMerhaba geç döllenme olabilir mi? O zaman testte gözükmüyormuş
İnşallah canım inşallah tabiki çıkar varsa yumurtlama gününden eminsen çıkar kuzumCanım benim ateşim son anda düşüyor o yüzden çok güvenemiyorum. Yarın son 3 kalmış olacak. Yarın yapacağım test. Varsa çıkar herhalde değil mi
Tamam kuzu haberdar etbakalım canım eger bu ayda hamilelik olmazsa gidecem tekrar
Ben birşey görüp göremediğimden emin olamadım ama ben bu işte çok yeniyim silikleri göremiyorum canım
@Esma324506 @demdamla @yelif10Munzevi93 @bademmgoz @Sonbahardagel @1sunshine1 @menekselimm21 @serenayal @Yagmur45thr @babypink00 @DilekHanim @Hayat sevince guzel27 @mutluanne2779 @Aden2023 @babylovev @trkn0709 @ceydap @BirMucizeOlsunb kizlar son durumunuz nedir tabloyu guncelleyeyim
Eminim kuzum ateş takibi akıntı takibi gerçi bu ay çok enteresan bir yumurtlama sürecim olmuştu ama bakalımİnşallah canım inşallah tabiki çıkar varsa yumurtlama gününden eminsen çıkar kuzum
benim yumurtlama dönemi bitti beklemedeyim artık günlerde gecmiyor sanki bu ay kendime söz verdim test falanda almıcam alırsan dayanamam erkenden başlarım teste
Kuzummmmm uçuklu anneeee ahhahaha gölge görüyorum Allahım umut hiç bitmesin işte dün negatifti bugün gölge var hayırla sağlıkla yükselsin inşallah
Aynen işte o yüzden çok güvenemiyorum yüksek gidip düşebiliyor zaten yine belirtim yok yarını bekliyorumAynen kuzu diğer ayının grafiğine baktım ordada 36.9 muş pat diye düşmüş sen yarın yap en iyisi testi
1-2 gün oynayabilir normal inşallah gönlüne göre olur canım benim26 gün aşkım normalde
Yakalamışsın işte 10. Gün ilişki olmuş kuzumO zaman yakalayamamış oluyorum çatlamayı. Ama ovülasyon da görmedim. Pik falan
Sen mesaj yazdığında hayriye konuşuyormuş gibi hayali düşüyor aklıma istemsizce gülüyorumYakalamışsın işte 10. Gün ilişki olmuş kuzum
Hemen cıktı mı canım gec dollenme mı var
Normalde 28 günde bir adet oluyorum ben. Ancak arada 31 günde bir olduğumda oluyor. Demek ki bazı aylar iki üç gün geç yumurtlama oluyor diye düşündüm.benim yumurtlama dönemi bitti beklemedeyim artık günlerde gecmiyor sanki bu ay kendime söz verdim test falanda almıcam alırsan dayanamam erkenden başlarım teste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?