- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #12.221
O evreye geçermiyiz kiEvet kuzum bende hep aynı hatayı yaptm malesef bıdahakı aya pıkten sonrasını onemsıcem bende.oncesınde bı kez olsa yeter.artık uc asagı bes yukarı ne zaman yumurtlama oldıgınu ogrendım cunku.hadı ınsallah ınsallahh bebek arabaları besıkler kıyafetler alalım yaaa
Hiç yaşamadım lekelenme bile yok anlayamıyorumKanama yaşadınız mı peki bu süreçte
kııız nasıl yakalandınızGeçen ay bizde kaynanamda yakalandık vallahi değerlendirdik napalım
Sen kaynana evi filan bosver pike yakın bu belki akşam pik olur gizli gizli olunca daha güzel zevkli olur kizKızlar bakın pik olmak üzere 2 saat sonra tekrar test yapıcam bakayım ne olacak
Kız hayattaki şansım işte 3 senelik evliyim hiç kaynanamda denememiştikGeçen ay bizde kaynanamda yakalandık vallahi değerlendirdik napalım
Doktor ne diyor cok gecmis olsun inşallah dış gebelik filan değildirHiç yaşamadım lekelenme bile yok anlayamıyorum
Pike kaynanasında yakalanmış kız benim gibikııız nasıl yakalandınız
Kız dünde adam hastaydı maske taktırıp değerlendirtmiştim acaba bugünü boş mu bıraksam yarın eve giderizSen kaynana evi filan bosver pike yakın bu belki akşam pik olur gizli gizli olunca daha güzel zevkli olur kiz
Yarın gel görüşelim değer istediğimiz gibi artmamış dedi. Bir işlem mi yapacak görüşmek için mi çağırdı bilmiyorumDoktor ne diyor cok gecmis olsun inşallah dış gebelik filan değildiragrin varmi peki
Bugün sağ tarafıma 5 sn ağrı girdi o kadar başka bir şeyim yokDoktor ne diyor cok gecmis olsun inşallah dış gebelik filan değildiragrin varmi peki
he dırek reelde yakalandı sandımPike kaynanasında yakalanmış kız benim gibi
Canim benim regl başlangıcını böyle oluyor. Sürekli gelmiyor lekelenme. Günde bir kackez 3-4 damla şeklinde başlıyor. Öyle de oldu bugünGeliyor mu hala lekelenmen
Yaaa hayırrrkııız nasıl yakalandınız
Olsun bu ilk olur uğurlu gelir belkiKız hayattaki şansım işte 3 senelik evliyim hiç kaynanamda denememiştik
Peki lekelenmeden ne kadar sonra regl oluyordun canımCanim benim regl başlangıcını böyle oluyor. Sürekli gelmiyor lekelenme. Günde bir kackez 3-4 damla şeklinde başlıyor. Öyle de oldu bugün
3-4 gün sonra.Peki lekelenmeden ne kadar sonra regl oluyordun canım
Kız yapmakta sorun yokta duş nasıl alıcaz onda ses çıkıyorhe dırek reelde yakalandı sandımya yapıstır gıtsın herkes uyudumu artık poz bılmemnesını cok dusunme bır damla sperm ugruna allah ne verdıyse
1 saat sonra tekrar test yapacam bakayım koyulaşma varmı ona göre bugünü değerlendiricemOlsun bu ilk olur uğurlu gelir belki
Bırak bence dun olduysa canım hergun kalitede dusuyor zaten yarın çatlar yarin değerlendirKız dünde adam hastaydı maske taktırıp değerlendirtmiştim acaba bugünü boş mu bıraksam yarın eve gideriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?