- 14 Mayıs 2021
- 4.910
- 10.083
- 158
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #12.181
Canm zaten normalı bu.sen ovulasyonda pık cıkmadan bıraz ara ver.pık cıkınca ıkı gune bır bır hafta degerlendır.fazlası sıkıcı oluyor ıkı taraf ıcınde.sonucta çalısıyoruz yanı aksam eve gıttıgımızde saat oluyor 7.zaten ısın en zorlayıcı kısmı bu bence çağın zorlugu buKocamı ikna ederken zorlanıyorum kızlar ya işte yoruluyor bi kaçıyor korkudan falan mı acaba görev mi bu diyo anlamıyorum bana kalsa bebek olana kadar maça devam ama işte iki günde bir zor ikna ediyorum
Ben de heyecanlıyım diyor ama inanmıyorum. Abartmıyor musun biraz falan diyor sizinkiler de öyle mi?Hepsi aynı canım moralini bozma. Otur ciddi bir şekilde konuş. Bende zorlanıyorum ama ikimizinde çabalaması gerekiyor diye namlar detaylıca. Bazı günlerin özellikle önemli olduğundan bahset
Benım esım benı ıkna etmek ıcın cok ugrastı bızım evde cocuk sahıbı olmaktan korkan bendım.ama artık tum benlıgımle hazırımBen de heyecanlıyım diyor ama inanmıyorum. Abartmıyor musun biraz falan diyor sizinkiler de öyle mi?
Üstüne gittikçe de uzaklaştırıcam gibi geliyor. Benim işim gereği bu bi kaç ay dışında sürekli şehir dışında oluyorum. Bu ay boşum turizm yavaşladı. Turist rehberiyim ben bazen ayda 4 gün evde oluyorum. Yani bu ay olmazsa mesela önümüzdeki aylar denk getirebilir miyim garantisi yok o yüzden stres oluyorum. Bir de varikosel var eşimde o yüzden martta ameliyat dedi doktor. Daha fazla uzamadan olsun bu iş diye çabalıyorumCanm zaten normalı bu.sen ovulasyonda pık cıkmadan bıraz ara ver.pık cıkınca ıkı gune bır bır hafta degerlendır.fazlası sıkıcı oluyor ıkı taraf ıcınde.sonucta çalısıyoruz yanı aksam eve gıttıgımızde saat oluyor 7.zaten ısın en zorlayıcı kısmı bu bence çağın zorlugu buhepımızın 1 aylık bı tatıle ohtıyacı var cok maç ıcın
Gelirsem burdan ulaşırım ki sanaTüh burada olsaydın bir kahve içerdik
Koku ne anlama geliyor. Bende bugün akıntı oldu regl sonrasında ilk kez ve yoğun bir koku. Ovulasyonlarım hep negatif, acaba ümitlenmeli miyim hala yumurtlama ihtimalim var mdıır.daha 9 10 gün var canım
Tedavısını olunca denesenız keske.hem kafanız rahat olur hemde gebelık olusması daha kolay olur.dedıgım gıbı bencede uzerıne gıtmeyın bekkı henuz hazır hıssetmıyordur kendını.belkı varıkosel cıktı diye canı sıkılmıs psıkolojısıde etkılenmıs olabılırÜstüne gittikçe de uzaklaştırıcam gibi geliyor. Benim işim gereği bu bi kaç ay dışında sürekli şehir dışında oluyorum. Bu ay boşum turizm yavaşladı. Turist rehberiyim ben bazen ayda 4 gün evde oluyorum. Yani bu ay olmazsa mesela önümüzdeki aylar denk getirebilir miyim garantisi yok o yüzden stres oluyorum. Bir de varikosel var eşimde o yüzden martta ameliyat dedi doktor. Daha fazla uzamadan olsun bu iş diye çabalıyorum
İzlemiyorum aşko da niye normal değilsinkısmetse oluru ızlıyor musun bılemem ama onun tarzında bır cevap verecegımı am not normal
bu kadar renklı kuruma cızgısı olmaz , kuruma olsa grı olur bu pembeAllahım şu çizgiyi kurumadan görsemmmm nolur nolur noluuurr
Su damlatır mısın bir cano kaybolacak mı ne zaman yaptın testi bat ne zamandı? Bir de markası ney testinAllahım şu çizgiyi kurumadan görsemmmm nolur nolur noluuurr
Aaaabu kadar renklı kuruma cızgısı olmaz , kuruma olsa grı olur bu pembe
Dr prüfer canım. Eşim evde gitsinde damlatayım hemenSu damlatır mısın bir cano kaybolacak mı ne zaman yaptın testi bat ne zamandı? Bir de markası ney testin
hadı yapta aklımızdakı soru ısaretlerını sılıverYarın perşembe, öbür gün cuma.
Bilin istedim
Anladım canım bir doktora görün istersen için rahat eder bazen akıntı normal olabiliyorbariz bi koku yok afedersin anca iç camasırını koklarsam cok hafif bi koku oluyor
En güzelini yapıyorsun içine atma anlat sor rahatla allahım inşallah seninde yüreğindeki boşluğu doldursun canım benim.Gerçekten öyle hepimiz burada kendimizi tam olarak açıyoruz. Ne istiyoruz, neye üzülüyoruz, neye seviniyoruz açık açık yazabiliyoruz. Ben burada ki kadar açık olamıyorum artık kendi aileme. Çünkü beni anlamıyorlar bende onlara karşı kapatıyorum kendimi. Sanıyorlar ki normal hayatıma döndüm
Kuzum kuruma cızgısı olmamasını cook coook ısterım gercekten ama benım basıma gelıp cok uzulunce sende uzulme ıstedım.benımkıde boyle pembeydı,ılk 15 dakkada cıkmayan bır sonucu dıkkate alma lütfen.üzülmenı hıc ıstemıyorum cunku
Yerleşmedir belki dur hemen kötüyü düşünme.neler gördük burada.devamı gelmeyecek belki
Yerleşmedir belkide
Kızlar her regl başlangıcını yerleşmedir belki diye yorumluyorum ama yerleşme kanaması çok nadir yaşanan birşey aslında.Safransari destinesiaa kizlar ne durumdasiniz? Tummm belirtilerim var ama ilk kez bu kadar net fakat tesler negatif bugun baya adet agrim basladi ben aksama olurum sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?