- 15 Mayıs 2022
- 3.473
- 2.860
- 63
- 28
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #12.121
Daha iyiyim canımCanım nasıl oldun daha iyi misin ?
geçmiş olsun canım çok zor bir defa oldum neredeyse ağlayacaktım hem ilişki sırasında acıyordu hem kaşıntı bide o ay ziyan oldu bide beni o döneme denk geldi ihmal etme canımbende mantarla uğraşyıryom ya ekim ayında fitil ve o haptan kullandm tam geçti dedim ne güzel ara ara tekrarlıyor1 haftadr falan kaşıntı akıntı yoktu iki gündür gene oldu olmadı gidicem bakalm doktora
Dün bendende gelmiş ama sonra beyaz akıntıya döndü. Yarın adet günüm olması lazım.Kızlar dongumun 27. Günü
Yumurtlamanın 9. Günü
Beklenen regle de 2 gün var.
Ve benim şimdi leke geldi
Cuma günü test hayalim çöp oldu
Ben kullandım aslında o ilacı canım candimax eşimde aldı aslında fitille beraber kullandım yine var gibi beyaz süt kesiği gibi geçmedi mi acaba anlamadım kicanım direk eczane git söyle ilaç versin adını unuttum içinde iki tablet oluyor birini bir hafta diğerini bir hafta içiyorsun bende de mantar olmuştu ve tam yumurtlama zamanında o ay gitmişti
sağolasın canm benim esas ekim ayında oldu o bayağa bayağa akıntı ve gece uykumdan uyanıyordum kaşınıyordum ftil hap kullandm geçti 1 2 aydr her zaman olmuyor 1 2 gün oluyor sonra 3 4 gün yok değişik yanigeçmiş olsun canım çok zor bir defa oldum neredeyse ağlayacaktım hem ilişki sırasında acıyordu hem kaşıntı bide o ay ziyan oldu bide beni o döneme denk geldi ihmal etme canım
Akıntınız normal mi yoksa şu süt kesiği gibi mi bende cumartesi gideceğim benim akıntı gelmiyor ama vulva bölgesinde o akıntı gibi görünüyor ay geçmek bilmedi yabende mantarla uğraşyıryom ya ekim ayında fitil ve o haptan kullandm tam geçti dedim ne güzel ara ara tekrarlıyor1 haftadr falan kaşıntı akıntı yoktu iki gündür gene oldu olmadı gidicem bakalm doktora
ne zaman kullandn fitili hapı bnmde ekimde kullandm gecti şimdilerde ara ara oluyor 1 2 gün sonra 4 5 gün hiçbirşey yokBen kullandım aslında o ilacı canım candimax eşimde aldı aslında fitille beraber kullandım yine var gibi beyaz süt kesiği gibi geçmedi mi acaba anlamadım kiAkıntı normal geliyor ama vulva bölgesi öyle afedersin
Ben bu hafta kullandım 3 gün önce bitti fitil antibiyotik birde candimax vermişti 2 hap kullandım oda pazartesi bitti bende kaşıntıda yok ama bu beyaz kalıntılar var devamlıne zaman kullandn fitili hapı bnmde ekimde kullandm gecti şimdilerde ara ara oluyor 1 2 gün sonra 4 5 gün hiçbirşey yok
orasıda karışık :) bazen süt kesiği gibi bazende normal 1 haftadır yoktu hiçbirşey rahatam 1 2 gündür gene var kaşıntı hafif akıntı süt kesiği gibiAkıntınız normal mi yoksa şu süt kesiği gibi mi bende cumartesi gideceğim benim akıntı gelmiyor ama vulva bölgesinde o akıntı gibi görünüyor ay geçmek bilmedi ya
Bende bu ay jeli denedim insllah olumlu sonuc alirim allahin izniyleKullanan bi arkadaş yazmış hamile kalmış ama genel anlamda çok bilmiyorum kullanıp olumlu sonuç alanlar çok mu az mı
Ayy vallahi yoruldum ya bu enfeksiyon olayındandaorasıda karışık :) bazen süt kesiği gibi bazende normal 1 haftadır yoktu hiçbirşey rahatam 1 2 gündür gene var kaşıntı hafif akıntı süt kesiği gibi
canım ozaman tekrar git doktora belki başka bir ilaç verirBen kullandım aslında o ilacı canım candimax eşimde aldı aslında fitille beraber kullandım yine var gibi beyaz süt kesiği gibi geçmedi mi acaba anlamadım kiAkıntı normal geliyor ama vulva bölgesi öyle afedersin
Ben bu hafta kullandım 3 gün önce bitti fitil antibiyotik birde candimax vermişti 2 hap kullandım oda pazartesi bitti bende kaşıntıda yok ama bu beyaz kalıntılar var devamlı
kızlar bende de ara ara sarı yapışkan akıntı geliyor ama kaşıntı yanma yok buda enfeksiyon mantar olabilir miorasıda karışık :) bazen süt kesiği gibi bazende normal 1 haftadır yoktu hiçbirşey rahatam 1 2 gündür gene var kaşıntı hafif akıntı süt kesiği gibi
Di mi yaa bide bitteri öneriyorlardı haniAyy pastırma kola ve cıkolata bızım evde cok tuketılen seyler yaaşuanda üzüldüm
Canım klomeni eşinin doktoru mu verdi ne güzel hazırlamış valla çok iyimiş doktorunuz
Eşinin değerlerine tekrar baktırdınız mı yoksa iyileştici geliştirici olsun diye mi verdi o ilaçları
Hamile kalıncada tüketemiycenAyy pastırma kola ve cıkolata bızım evde cok tuketılen seyler yaaşuanda üzüldüm
Öyle yapacağım canımcanım ozaman tekrar git doktora belki başka bir ilaç verir
Kolulu mu akıntınkızlar bende de ara ara sarı yapışkan akıntı geliyor ama kaşıntı yanma yok buda enfeksiyon mantar olabilir mi
Belirsiz canım pco var en son 15 aralıkBat ne zaman canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?