- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #12.101
Çok üzüldümBenimde 2 kaybım var birisini şubat 2022 de 11 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım digerini Ekim'de kaybettim 25 haftalıkken yürek yangınımı tarif bile edemem o yüzden en kücük umuda sarılıyorum ve inanıyorum ki Allah'ım dualarımızı kabul edecek18 inde hastalanmayacağız inşallah ve güzel haberlerle gelicez burayaa
canım direk eczane git söyle ilaç versin adını unuttum içinde iki tablet oluyor birini bir hafta diğerini bir hafta içiyorsun bende de mantar olmuştu ve tam yumurtlama zamanında o ay gitmiştiTam geçti dedim mantar belası sardı birde başımı şimdi tekrardan gideceğim ilişkide yanma varsa olabilir evet bende çok sık yaşıyordum ya hiç aklıma gelmedi
Amiiinnn inşallahhhÇok üzüldüminşAllah bize mutluluk verir bu ay
Bende bilemedim doktorlar önermiyor yazmış yoruma biri evet aslında kayganlaştırıvı veya başka bir yağ bile önerilmiyor şu jele kafam basmadı kullananlar yorum güncellerse denenebilirBende burdaki arkadaşlardan öğrendim zararı olur mu bilmiyorum kimseyi yanlış yönlendirmek istemem. Ama spermler akmıyor, dışarı çıkmıyor doğru. Memnunum demek için hayırlı sonuç almam lazım inşallah alırız da söylerim memnun kaldım diye
Değilmi çok güldüm valla alemsinBen bunları kullanamıyorum elime işicem diye korkuyorum
Bende 50 li falan sanırımKaseti nasıl yapıyorsun bardaksızVallahi merak ettim. Bende metrelik plastik bardak almıştım ucuzlukta satılıyor ya. Test için iyi oluyor
Kullanan bi arkadaş yazmış hamile kalmış ama genel anlamda çok bilmiyorum kullanıp olumlu sonuç alanlar çok mu az mıBende bilemedim doktorlar önermiyor yazmış yoruma biri evet aslında kayganlaştırıvı veya başka bir yağ bile önerilmiyor şu jele kafam basmadı kullananlar yorum güncellerse denenebilir
Kizlar bugün doktor eşime klomen verdi üç ay kullan dedi bir de bı beslenme önerisi vermiş onu çekip sizlere de atayım belki eslerinize yedirmek istersiniz ayrıca sizlerin da yumurta oluşumuna kesinlikle fayda edecek şeyler biz bu ay korunuyoruz ben diğer ay kendim de kullanmaya başlayacağım hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun inşallahimagination forever
hadi inşallah canım.mutlaka haber ver olur mu.benim 3 gün var adete karnım ağrımaya başladı adet olacağımKuzum dün sabah idrar testi yaptım negatifti akşam kan verdim 6 çıktı bu sabahta idrar testi yaptım pozitif çıktı yine kan ve dimm sonucu bekliyorum
var gıbııııı :)Eki Görüntüle 3189963 Eki Görüntüle 3189970 Eki Görüntüle 3189971 merhaba kızlar testime bakar mısınz var gibi ama yok gibide
belirtilerin neydi canımhadi inşallah canım.mutlaka haber ver olur mu.benim 3 gün var adete karnım ağrımaya başladı adet olacağım
Hosgeldın bıtanemmmmKizlar bugün doktor eşime klomen verdi üç ay kullan dedi bir de bı beslenme önerisi vermiş onu çekip sizlere de atayım belki eslerinize yedirmek istersiniz ayrıca sizlerin da yumurta oluşumuna kesinlikle fayda edecek şeyler biz bu ay korunuyoruz ben diğer ay kendim de kullanmaya başlayacağım hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun inşallahimagination forever
canım benim doktorum bir dolu bir boş yap dedi. çatlatma iğnesi yaptım iğneyi yaptıktan sonra 36 saat sonra birliktelik dedi ve bir hafta bir dolu bir boş devam edin dedi. çok şükür şuan hamileyimKızlar bi sorum var cevaplarsanız çok sevinirim. Doktorlar hergün ilişki iyi değil diyor. 1 dolu 1 boş olayını burda okumuştum bu şekilde hamile kalan var mı aranızda ? Bide hangi günden itibaren 1 dolu 1 boş adet bitikten sonra mı yumurtlamada mı ?
bende mantarla uğraşyıryom ya ekim ayında fitil ve o haptan kullandm tam geçti dedim ne güzel ara ara tekrarlıyor1 haftadr falan kaşıntı akıntı yoktu iki gündür gene oldu olmadı gidicem bakalm doktoracanım direk eczane git söyle ilaç versin adını unuttum içinde iki tablet oluyor birini bir hafta diğerini bir hafta içiyorsun bende de mantar olmuştu ve tam yumurtlama zamanında o ay gitmişti
Bende umitliyim inşallah kuzumHosgeldın bıtanemmmminşallah en kısa zamanfa guzel haberı alcaksın emınım ben canım benımmm
Yaaa, umarım bakalım :)))var gıbııııı :)
Amin kuzum allah razı olsun darısı başınıza ınsallahAy maşaAllah sizesağlıkla kucağına alırsın İnşAllah Tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?