- 17 Ekim 2016
- 8.661
- 15.808
- 248
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #12.061
Yaa çok sevindim masallah canım bizede umut oldun kimyasaldan sonra 1 keremi regli gördünYüreği güzel kadınlar .. arada yazsamda sizin konusmalarınızı hep okuyorum . Rabbim hiç birinizin kucağını boş bırakmasın. Tez vakitte evlatlarınıZın haberlerini alın inşaallahİnşaallah kimyasaldır diye bir cümle kuran arkadaşımızı kınıyorum. Çünkü ben ekım ayında kımyasal gecırdıgımde neler yasadıgımı , hüngür hüngür ağlamalarımı, allaha yakarışlarımı bilirim .. Bende size umut olayım diye yazıyorum. Betanız 5 ın altında cıktıgında umudunuzu kaybedıp adet sokturucu ıcmeyın , ılac kullanmayın .. 1.3 betayı gordugumde hissediyordum o benımle dedım .. şimdi sizden bolca dua beklıyorum ve sanırım artık eylul annelerıne transfer oluyorum kullanıcı adımı degıstım tanıyamayanlar vardır mia3537 idi eskı kullanıcı adım .. siz cok ıyı ınsanlarsınız dualarımda olacaksınız sızde dualarınızda bebıgımın Sağlıklı olmasını eksık etmeyın
Evet kuzumm 2. Ayda tekrar oldu . Kımyasaldan sonra ılk uc ayda oluyor demıslerdı oldu cok sukurYaa çok sevindim masallah canım bizede umut oldun kimyasaldan sonra 1 keremi regli gördün
Gözün aydın canım benim Allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallahYüreği güzel kadınlar .. arada yazsamda sizin konusmalarınızı hep okuyorum . Rabbim hiç birinizin kucağını boş bırakmasın. Tez vakitte evlatlarınıZın haberlerini alın inşaallahİnşaallah kimyasaldır diye bir cümle kuran arkadaşımızı kınıyorum. Çünkü ben ekım ayında kımyasal gecırdıgımde neler yasadıgımı , hüngür hüngür ağlamalarımı, allaha yakarışlarımı bilirim .. Bende size umut olayım diye yazıyorum. Betanız 5 ın altında cıktıgında umudunuzu kaybedıp adet sokturucu ıcmeyın , ılac kullanmayın .. 1.3 betayı gordugumde hissediyordum o benımle dedım .. şimdi sizden bolca dua beklıyorum ve sanırım artık eylul annelerıne transfer oluyorum kullanıcı adımı degıstım tanıyamayanlar vardır mia3537 idi eskı kullanıcı adım .. siz cok ıyı ınsanlarsınız dualarımda olacaksınız sızde dualarınızda bebıgımın Sağlıklı olmasını eksık etmeyın
Amin canım aminn herşeye ağlıyorum zaten yine duygulandımGözün aydın canım benim Allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah
Amin inşallah ne güzel dua ettin Allah razı olsunKızlar aynı yolda olduğum, aynı pencereden baktığım herkese cevap olsun. Burada hamile kalıp düşük yapan yaralar, doğum yapıp ölen yavrucaklar, daha hiç çocuğu olmayan ve olsun diye dualar eden kadınlar, evlat bakmaya gücü yetip 2 yi 3 ü deneyen anneler var. Hiç yakışı kalmadı yüreğim sıkıştı okurken inşallah kimyasaldır yazısını. Rabbim böyle sınava soktu bu grubu, kim ne isterse o dersi çıkarsın. Allahım el açmış bekleyen herkesin yüreğini ısıtsın inşallah çok aratmadan tez vakitte. Herkesin gönlüne göre olsun, kişiye göre zamansız yada istemediği bir gebelik dahi olsa Allahın verdiği canın bir sebebi vardır. Rabbim bizleride duysun geri çevirmesin dualarımızı inşallah.❤
Olsun öyle düşünme. Hiç beklemediğin anda olur mucizelerEvet katılıyorum doktor konusunda 1yildir deniyorum bende bu ay zaten şehir dışına cikicam eşimle ayrı kalicaz döndüğümde yenu regli başlangıcı oluyor ilk işim hormon testi sonra vitamin jel desteklerim ne ocaktan ne şubattan beklentim yok sanırım
Tam geçti dedim mantar belası sardı birde başımı şimdi tekrardan gideceğim ilişkide yanma varsa olabilir evet bende çok sık yaşıyordum ya hiç aklıma gelmediHadi ya enfeksiyon bir ara bende de çok oluyodu nedenini bilmiyorum ama toz bi ilaç içerdim surekli bayadir olmuyodu ama 2 gundur yanma var bendede dünde iliskiden sonra cok yanma ve acı yaşadım enfeksiyondan şüpheleniyorum bende
Merhaba.. ben gynoseed jel kullandım.. ilk defa bu ay kullandım ve hamileyim çok şükür.. trendyolda var...Kızlar hani bi jelden bahsediyordunuz ilişkiden önce koyuluyor özel bölgeye demişlerdi acaba önereceğiniz bi marka var mı nerden alabilirim yardımcı olur musunuz kullanan arkadaşlar
hayırlı olsun ne kadarlık hamilesinizMerhaba.. ben gynoseed jel kullandım.. ilk defa bu ay kullandım ve hamileyim çok şükür.. trendyolda var...
Yemin ederim bian şüpheye düştüm acaba üstüne yapılıyorda benmi bardaklara yapıp uğraşıyorum dedimAhahahahahhakız zaten pet bardağa yapıyorsun içinde bekletiyorsun direkt üstüne değil
İş yerinde kahkaha attım kız Allah seni napmasınSöylerim ama gülmeyin hahzhahzha o aparat var ya hani çişi çekme aparatı. Onla çişi havada yakalıyorumo şekilde yapıyorum artık profesyonelleştim onla temiz hallediyorum
Benimki de 18 Ocak.bu cilt kuruması fln normal mi acaba biz mi çok anlam yüklüyoruzŞuan umutsuzum yok desen bile içten içe ya varsa diyosun ve yine heyecanla bekliyosun ki zatenBenim bat 18 Ocak ben evde kocama diyorum ben hamileyim ya bak kesin oooo hemde nasıl hamileyim diyorum
Dışa vurmasam bile zaten içten içe düşünüyorum napıyım varmış gibi düşüneyim belki gelir
Ay maşaAllah sizeYüreği güzel kadınlar .. arada yazsamda sizin konusmalarınızı hep okuyorum . Rabbim hiç birinizin kucağını boş bırakmasın. Tez vakitte evlatlarınıZın haberlerini alın inşaallahİnşaallah kimyasaldır diye bir cümle kuran arkadaşımızı kınıyorum. Çünkü ben ekım ayında kımyasal gecırdıgımde neler yasadıgımı , hüngür hüngür ağlamalarımı, allaha yakarışlarımı bilirim .. Bende size umut olayım diye yazıyorum. Betanız 5 ın altında cıktıgında umudunuzu kaybedıp adet sokturucu ıcmeyın , ılac kullanmayın .. 1.3 betayı gordugumde hissediyordum o benımle dedım .. şimdi sizden bolca dua beklıyorum ve sanırım artık eylul annelerıne transfer oluyorum kullanıcı adımı degıstım tanıyamayanlar vardır mia3537 idi eskı kullanıcı adım .. siz cok ıyı ınsanlarsınız dualarımda olacaksınız sızde dualarınızda bebıgımın Sağlıklı olmasını eksık etmeyın
Yaa ne güzel sonuç almışsınızMerhaba.. ben gynoseed jel kullandım.. ilk defa bu ay kullandım ve hamileyim çok şükür.. trendyolda var...
Ödediğin bu bedelin mükafatını kat kat alacağına eminim canım.çok çok geçmiş olsun İnşAllah bir an önce iyileşirsinYok canım igne için bir prosedür müş yatış veriliyor devlet karşılaması için bi kac saat yatıyoruz dosya filan yapılıyor ben igne için gec kalmisim biraz kızdilar düştükten sonra 72 saat içinde olmalıymış yoksa anneye antikor geçiyormuş filan dediler ben cok küçük değerler olduğu için tahmin edemedim her doktor ayrı test istiyor esimin sinirlendiği zaten bizde bu uyuşmazlık var bari e nabiza girsinler her gelen testi yeniliyor kollarımda yer yok bide zaten değer artacak mi diye hergun kan aldılar yoruldum bu ay
Umutsuz olmayn mutlaka tekrar deneyin bu ay.. birde ovulasyon testiyle birlikte kullanın.. yumurtlama günlerinde kullanmak önemli bu jeli.. bu ay olur Allahın izniyle..Yaa ne güzel sonuç almışsınızBende bu ay kullandım ama sonuç alamadım
Yerleşmedir belki dur hemen kötüyü düşünme.neler gördük burada.devamı gelmeyecek belkiKızlar dongumun 27. Günü
Yumurtlamanın 9. Günü
Beklenen regle de 2 gün var.
Ve benim şimdi leke geldi
Cuma günü test hayalim çöp oldu
Teşekkür ederimhayırlı olsun ne kadarlık hamilesiniz
Bende testle beraber kullandım üç günde jeli kullandım Allah razı olsun belkide dediğiniz gibi bu ay olur aminUmutsuz olmayn mutlaka tekrar deneyin bu ay.. birde ovulasyon testiyle birlikte kullanın.. yumurtlama günlerinde kullanmak önemli bu jeli.. bu ay olur Allahın izniyle..birde farklı uğraşlar bulun kendinize hep bunu düşünmeyin.. ben bu ay netflixte ne var ne yoksa izledim sırf düşünmemek için..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?