- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #12.041
Bende de 2 gündür duştan sonra oluyor ama pul pul hep ,çok sıcak yıkanıyorum ondan oldu diye düşünüyordum şimdi bunu görünce çok sevindimm hayırlısı olsun insallahh@fnd_50 yeni level açıldı.hemen koşup belirti mi diye baktımgeçen ay kendime söz vermiştim belirti aramayacağım diye
Çok şükür bebişimSen iyisin ya
Amiiiin canım benim İnşAllahKeseyi bir göreyim rahatlayacagim
İlk olunca sanırım evham tavan
1 tane cümle ile beni ne kadar iyi hissettirdiginin farkında olman için yazıyorum bunuinsan tanımadığı kişiler için güzel dilekler dileyen birini bulması öyle zor ki. En kısa zamanda seninde güzel haberini alalım
İnşallah bebeğimBen de senidaha da iyi olacaksın inşallah, gerisi bir şekilde olur
Hadi ya enfeksiyon bir ara bende de çok oluyodu nedenini bilmiyorum ama toz bi ilaç içerdim surekli bayadir olmuyodu ama 2 gundur yanma var bendede dünde iliskiden sonra cok yanma ve acı yaşadım enfeksiyondan şüpheleniyorum bendeBen kullandım bu ay kurtulamadığım bir enfeksiyon döngüsüne düştüm hala devam ediyor ctesi yine doktora gidecrğim jel etkiledi mi bilmiyorum ama belkide vardı enfeksiyon bu gidişimde doktorada soracagım
Demek ki bu ay çabalasanda olmayacaktı veya hayırlı değildi öyle düşünmeKendime kullandığım en güzel cümle bu surekli hatırlatırım kendime bazen tamamen umut dolu oluyorum bazende kendimi en kötüye sürünüyorum bu ay eşimle ayrı geçecek 1 ay daha gitti düşüncesiyle moralim cok bozuk sanırım
Ovu testi trendyolda da cok uygunBen almadım canım araştırıyorum fiyatları ama şuan en uygun Amazon’da görünüyor 30 lu 170 20 Li 140 ordan alırım
Bende de bir iki gündür burun kenarları dökülüyordu sık sık ağlıyorum ondan diye düşündüm.gece yatmadan nemlendirici sürdüğüm halde sabah kalkınca burun ve dudak çevrem pul pul olmuş. Su içmeye de dikkat ederim o yüzden umutlandımBende de 2 gündür duştan sonra oluyor ama pul pul hep ,çok sıcak yıkanıyorum ondan oldu diye düşünüyordum şimdi bunu görünce çok sevindimm hayırlısı olsun insallahh
Oraya da baktım canım 200’lerde hep fiyatlarOvu testi trendyolda da cok uygun
Unutmaya çalışıyorum ama sanki birseyler hep ters gidiyo dun uyusmazlik ignesi için yatırdılar beni geç kalmışsın niye gelmedin insallah kana karışmamistir dediler o kadar moralim bozulduki surekli yazı filan okuyorum bide şimdi bu iğneyi olmadım diye bisey olursa falan düşünceleri dunden beri buna taktım ben tam unutayım diyorum başka bir sıkıntı karşıma çıkıyor neyse diyorum başka dr da 1 düşük daha olursa araştırılmasımi lazjmmis ne iyice korkmaya başladım aslinda bu uzak kalmak iyi gelecek eşimede yükleniyorumDemek ki bu ay çabalasanda olmayacaktı veya hayırlı değildi öyle düşünmeBu süreçte biraz kendine vakit ayır.yapabilirsen gebelik düşüncesinden uzaklaşmaya çalış Başka çocuğun varsa onunla hiç yapmadığınız şeyler yapın. Bu moddan çıkmak senin elinde
Kaçıncı döngüdesin canım? Ben de öyle düşündüm bir kere 23. Gün gördüm pozitifKızlar ben bişi merak ediyorum. Kendiniz ya da çevrenizde belki de forumda denk geldiğiniz oldu mu hiç. Ovulasyon testi negatif çıkan ancak hamile kalan?
Ben sanırım pozitifi göremicem bu ovulasyon testinde hiç. Bugün ilk kez moralim bozuldu.
Ya bir yerde umutlanmamak iyi sonuç istediğimiz gibi olmayınca üzülüyoruz ama her zaman pozitif enerji gondermeliyiz bence sonuçta hastalanınca elbet üzüleceğiz çünkü ne kadar değilim desek bile içten içe hep bir umut oluyor varsın hamile olmasak bile o güne kadar hep var diye düşünelimBende de bir iki gündür burun kenarları dökülüyordu sık sık ağlıyorum ondan diye düşündüm.gece yatmadan nemlendirici sürdüğüm halde sabah kalkınca burun ve dudak çevrem pul pul olmuş. Su içmeye de dikkat ederim o yüzden umutlandımGeçen aylardaki belirtilerin yanında bu hiç bir şey. O zaman regl oldum yine olurum diye kendimi frenliyorum
Laboquik 20 ovu 6 adet gebelik testi 144 tl 20 adet ovu 2 adet gebelik testi 129 tl canım inovitq da yine 20+4 160 bence laboquik cok guzel bir marka kullandim benOraya da baktım canım 200’lerde hep fiyatlar
Kendini rahatlatman gerekiyor bence. Hayat bazen böyle oluyor sanki her şey üst üste geliyor gibi oluyor. Of demeden hamdolsun diyerek yolumuza devam edince o günler geride kalıyor. Seni de daraltan bunaltan ne varsa geride kalacak. Bu ay kendine izin ver. Sadece iyi olacağım, mutluyum huzurluyum de. Şu an hastanede mi yatıyorsun canım?Unutmaya çalışıyorum ama sanki birseyler hep ters gidiyo dun uyusmazlik ignesi için yatırdılar beni geç kalmışsın niye gelmedin insallah kana karışmamistir dediler o kadar moralim bozulduki surekli yazı filan okuyorum bide şimdi bu iğneyi olmadım diye bisey olursa falan düşünceleri dunden beri buna taktım ben tam unutayım diyorum başka bir sıkıntı karşıma çıkıyor neyse diyorum başka dr da 1 düşük daha olursa araştırılmasımi lazjmmis ne iyice korkmaya başladım aslinda bu uzak kalmak iyi gelecek eşimede yükleniyorum
Kız beni gaza getirmeYa bir yerde umutlanmamak iyi sonuç istediğimiz gibi olmayınca üzülüyoruz ama her zaman pozitif enerji gondermeliyiz bence sonuçta hastalanınca elbet üzüleceğiz çünkü ne kadar değilim desek bile içten içe hep bir umut oluyor varsın hamile olmasak bile o güne kadar hep var diye düşünelim
Şuan umutsuzum yok desen bile içten içe ya varsa diyosun ve yine heyecanla bekliyosun ki zatenKız beni gaza getirmesonra çöküşüm fena oluyor
Yok canım igne için bir prosedür müş yatış veriliyor devlet karşılaması için bi kac saat yatıyoruz dosya filan yapılıyor ben igne için gec kalmisim biraz kızdilar düştükten sonra 72 saat içinde olmalıymış yoksa anneye antikor geçiyormuş filan dediler ben cok küçük değerler olduğu için tahmin edemedim her doktor ayrı test istiyor esimin sinirlendiği zaten bizde bu uyuşmazlık var bari e nabiza girsinler her gelen testi yeniliyor kollarımda yer yok bide zaten değer artacak mi diye hergun kan aldılar yoruldum bu ayKendini rahatlatman gerekiyor bence. Hayat bazen böyle oluyor sanki her şey üst üste geliyor gibi oluyor. Of demeden hamdolsun diyerek yolumuza devam edince o günler geride kalıyor. Seni de daraltan bunaltan ne varsa geride kalacak. Bu ay kendine izin ver. Sadece iyi olacağım, mutluyum huzurluyum de. Şu an hastanede mi yatıyorsun canım?
Yaaa bi bakayım tekrardan canım çok sağol araştırıyorum işte markaları fiyatlarıLaboquik 20 ovu 6 adet gebelik testi 144 tl 20 adet ovu 2 adet gebelik testi 129 tl canım inovitq da yine 20+4 160 bence laboquik cok guzel bir marka kullandim ben
kaşıntı akıntı tahriş mi var belirti olarakBen kullandım bu ay kurtulamadığım bir enfeksiyon döngüsüne düştüm hala devam ediyor ctesi yine doktora gidecrğim jel etkiledi mi bilmiyorum ama belkide vardı enfeksiyon bu gidişimde doktorada soracagım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?