- 31 Ağustos 2012
- 22.088
- 35.276
- 798
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #12.001
Vallahi buluttan nem kapar olduk belirti diyeKızlar tansiyon düşüklüğü de belirti sayılır mı?az önce ölçtürdüm 10/6 çıktı. Adeti bekliyorum ama belki beklemediğim bir güzellikle karşılaşırım diye umut ediyorum hep
Dünkü ile altalta koyabilir misin resimleriGunaydın kızlar bugün daha mı belli sanki filtresiz bat pazar insallah olmam aşırı karın ağrım var regl öncesi gibi
İnsallah canımBen goruyorum ya. Cok silik ama orda.
Dün yok diye sinirlenip slmistim canım bi de dünküler filtreliydi o yüzden tam kıyaslama olmaz sanırım regl agrım var bilmiyorum insallah vardır kan versem sizce çıkar mı, cok erken biliyorum ama varsa ögrenip koyulasmayı testle takip ederim sigara vs daha dikkat ederim diye düsünmüstümDünkü ile altalta koyabilir misin resimleriFiltresiz de gayet görünüyor canım İnşAllah pembeleşir
Ekimde almıstım canım 30 tanesi 170 'di sen kaça aldın?İnstagram kullanmadığım İçin bakamıyorum oralara kuzum
Hey maşallah havada çiş kapıyoruz daha ne yapalımSöylerim ama gülmeyin hahzhahzha o aparat var ya hani çişi çekme aparatı. Onla çişi havada yakalıyorumo şekilde yapıyorum artık profesyonelleştim onla temiz hallediyorum
Yumurtlamadan sonra kacinci gün canimDün yok diye sinirlenip slmistim canım bi de dünküler filtreliydi o yüzden tam kıyaslama olmaz sanırım regl agrım var bilmiyorum insallah vardır kan versem sizce çıkar mı, cok erken biliyorum ama varsa ögrenip koyulasmayı testle takip ederim sigara vs daha dikkat ederim diye düsünmüstüm
Öyle ne yazık ki canım ben biri test attığında bile ümit vermekten korkarak cevap veriyorum. Üzücü sonuçlanınca nasıl teselli edicez diye düşünürken. Hem grubun adı belli bu tamamen düşüncesizlik dedikodu yeri değil. Moral motivasyon yeri burası ve tecrübelerle tecrübesiz konular birleşip destek yeri. Yaraları birlikte sarmaya çalışıp sevinilecekse hep birlikte gerçekçi seviniyoruz.Amiiin amin canım. Bizi biz anlıyoruz işte yaşamayan anlamıyor. Bu forumda da böyle sosyal çevremizde de böyle. Bir şeye tepki versen abarttığını düşünüyor yaşamayanlar. Ama bir cümle bile hepimizi nasıl yaraladı.sanki bizim evladımıza söylenmiş gibi
10 canımYumurtlamadan sonra kacinci gün canim
Ben almadım canım araştırıyorum fiyatları ama şuan en uygun Amazon’da görünüyor 30 lu 170 20 Li 140 ordan alırımEkimde almıstım canım 30 tanesi 170 'di sen kaça aldın?
yotubeden takip et canım ebru ceylan yaz,yumurtlama masajları,adet söktürücü masajları var gerçekten çok işe yaradı.Ben almadım canım araştırıyorum fiyatları ama şuan en uygun Amazon’da görünüyor 30 lu 170 20 Li 140 ordan alırım
Kız seni yerimÖncelikle senin yorumunu görünce çok heyecanlandım ve çok mutlu oldum. Nasılsın bitanem?
Benim bata 5 gün var ama cuma günü yani 3 gün kalası test yapacağım
ılk bebegı 15 ayda falan oldu sebepsiz. İkincisi tek ilişki sprial , daha dogrusu dusmus sprıalı oncekı ayVay be maşallah biz boşa kürek sallıyoruz o zaman
Ben de bunu kullanıyorum memnunumBen ovülasyon testi de almayı düşünüyorum kızlar herkes bunu tavsiye ediyor acaba siz nerden alıyorsunuz ?
Niye teste işiyosunBen bunları kullanamıyorum elime işicem diye korkuyorum
Aşırı arttı sağ yumurtalık ağrım bugün gittim doktor bakmadı ultrasona büyümüş mü diye … uygulamaya göre 6 gün var yumurtlamayaateşim de aynı inşallah testle yakalarımAynen yavaş yavaş pike doğru az kalmış
2 gün daha bekleyip kan ver bence canım10 canım
bunlar guzel evet ılk bır gebenın kullandım no, ınnovuta ıyıydıı, buayda laboquıck aldımBen ovülasyon testi de almayı düşünüyorum kızlar herkes bunu tavsiye ediyor acaba siz nerden alıyorsunuz ?
Of ya yine bosa ümitleniyorsam bi daha hayal kırıklıgı neyse canım allah hepimize hayırlısını versin insallah2 gün daha bekleyip kan ver bence canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?