- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #11.821
Zaten 18 olacaksam 4 5 gün öncesi lekelenmem oluyor sonra adet cuma günü leke gelirse gerek kalmayacak galiba test yapmayaSen de yapacak mısın Cuma günü test
Aynen öyle canımYapılacak herşeyi yapıyormuşun canim.
Bundan sonrası senin kaderin demek
Evet evet o heyecan zaten ben ilk gibi olmaz diye düşünüyordum ama ama nasil heyecanlandım anlatamam eşime guya sabredip supriz yapacaktım adam eve girmeden soyledim esim sakin ol diyip duruyodu o cok korkuyor geçmişte kurtaj filan olduğu için hemen heveslenmiyor benim gibi duygularını daha iyi kontrol ediyoYa bilmiyorum aslında çok aşırı stres yapmak iyi değil ben sadece cok heyecanlanıyorum şu sıralar acaba ne zaman olacak olacak mı ne bilim Allahım hayırlısını versin hepimize kuzum ya
Uf ben bundan cok korkuyorum ya. Dunden beri hic aklima gelmeyen dislerimde anlik sizar hissediyorum. Hani diyorum ki acabaaaa?Hamilelikte bir de ağrımaya dişler bile ağrıyor, aslında gebelik öncesi bunları halletmek gerek.
Ya yemim ederim ben de ikincide bu kadar olmam diyordum ama Hayır şunu anladık onuncu çocuk da olsa bu heyecan çok Farklı bir heyecan bu heyecan bitmez dünyanın en güzel şeyi ya düşüncesi bile yetiyor Allahım gönlümüze göre versinEvet evet o heyecan zaten ben ilk gibi olmaz diye düşünüyordum ama ama nasil heyecanlandım anlatamam eşime guya sabredip supriz yapacaktım adam eve girmeden soyledim esim sakin ol diyip duruyodu o cok korkuyor geçmişte kurtaj filan olduğu için hemen heveslenmiyor benim gibi duygularını daha iyi kontrol ediyo
Benımde regl oldugum gece cıktı ucuk ama hamıs degılımBiliyorum saçma ama bir şey dicem. Benim dudağım uçuklamaz. Yani en son çocukken uçuklamıştı. Hatırlamıyorum bile.Bugün uçuk çıktı. Ahahhahah geliyor klasik soru. Uçuk hamilelik belirtisi olabilir mi ahhdjdjjdjdjjd (napalım her şeyden umutlanıyoruz)
Yok kız bende migren var tecrübemi aktarıyorum şimdikBaşımıza yazma patatesle gitsek daha etkileyici olur muyiz
Kesinlikleee geçmek bilmiyorBeklemek cok zor yaovulasyondu ateşti maçtı derken ılk 3 hafta gayet guzel gecıyor,hiç takmıyorumda laylaylom ama son hafta hıc gecmıyor bana ya,en sevmedıgım dongunun son haftası
Canım bişey diyeceğim o kadar kötü hastayım ki öksürük halsizlik bide hiç durmayan burun akıntısı baş ağrısı yardım edin bana ne yapabilirimAma arkadaşıma sonra 3 aylık olduktan sonra devam et tedavine o zaman bir şey olmaz demişlerdi kuzum sen yine doktoruna danışırsın
Bence olabilir benim ilk gebeliğimde çıkmıştı uçukBiliyorum saçma ama bir şey dicem. Benim dudağım uçuklamaz. Yani en son çocukken uçuklamıştı. Hatırlamıyorum bile.Bugün uçuk çıktı. Ahahhahah geliyor klasik soru. Uçuk hamilelik belirtisi olabilir mi ahhdjdjjdjdjjd (napalım her şeyden umutlanıyoruz)
Canım en başta bol sıvı tükermen lazım baş ağrısı halsizliğe mukus salgılarına iyi gelir 2,5 3 litre çorba ballı süt falan da yumuşatır boğazını öksürük için de elma kaynatıp içebilirsin çok iyi gelir o öksürüğe hamilelik için bunlar uygun ama en önemlisi bol sıvı tüketmekCanım bişey diyeceğim o kadar kötü hastayım ki öksürük halsizlik bide hiç durmayan burun akıntısı baş ağrısı yardım edin bana ne yapabilirim
Canım çok teşekkür ederimCanım en başta bol sıvı tükermen lazım baş ağrısı halsizliğe mukus salgılarına iyi gelir 2,5 3 litre çorba ballı süt falan da yumuşatır boğazını öksürük için de elma kaynatıp içebilirsin çok iyi gelir o öksürüğe hamilelik için bunlar uygun ama en önemlisi bol sıvı tüketmek
benimde uzun zaman ağrımadı. Diş ağrım başladığında gebeymişim allıma gebelik bile gelmiyordu direk gittim zaten dişçiye öyle bir rahatladım ki. Sonra bir kaç gün sonra gebe olduğumu öğrendim ikinci randevuya gitmedim gebe olduğumu söyledim yanında Çalışan hemşiresi ağrı kesici yamıyoruz ki uyuşturucu iğne yapıyoruz zararı yokBenim de diş sıkıntım var habire erteliyorum gebelik istediğimden totem yapıp başlasam mı acaba
Kötü tarafı bir başlasam kök dişlerim hepsi çürük mübarek aylar sonra anca biter
Canim oğlumda ben zature gibi bisey geçirdim annem o zaman bana elma kabuğu çubuk tarçın limon 5 dk demleyip içiriyodu onunla iyileştim o dönemCanım bişey diyeceğim o kadar kötü hastayım ki öksürük halsizlik bide hiç durmayan burun akıntısı baş ağrısı yardım edin bana ne yapabilirim
Sağol canımCanim oğlumda ben zature gibi bisey geçirdim annem o zaman bana elma kabuğu çubuk tarçın limon 5 dk demleyip içiriyodu onunla iyileştim o dönem
Sabah yapıcam inşallah hayırlı sonuçla gelirimBakin uçuklular hamile çıkarsanız beni aklınıza getirin içinize umut serpmiş oldum ahahhahahay hadi inşallah şaka bir yana test yaptın mı ya yapsana merak ettimmmmm
Ovulasyona başladınız mıTest yaptım canım negatif
Aminn inşallah daha başlamadım 2 gün sonra başlıcamOvulasyona başladınız mıbunay sizin ayınız olsun, hayırlısı ile gelsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?