- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #11.661
Allah önce sağlık versin .. belki önümüzdeki ay daha hayırlı olacak kim bilebilrkiKızlarım hepinizi çok özledim. Çok şey kaçırdım biliyorum. İnşallah güzel haberler vardır. Bugün işe döndümbu aydan benim umudum yok zaten ama sizden gelen güzel haberleri görmek için takipteyim
Bebişim hoş geldin neyse derdin sıkıntın Allah bidaha yaşatmasın gelmiş geçirmiş olsunKızlarım hepinizi çok özledim. Çok şey kaçırdım biliyorum. İnşallah güzel haberler vardır. Bugün işe döndümbu aydan benim umudum yok zaten ama sizden gelen güzel haberleri görmek için takipteyim
Gelmiş geçmiş olsun inşallah tekrarlamasınKızlarım hepinizi çok özledim. Çok şey kaçırdım biliyorum. İnşallah güzel haberler vardır. Bugün işe döndümbu aydan benim umudum yok zaten ama sizden gelen güzel haberleri görmek için takipteyim
yaa masallah kuzummmm Saglıcakla kucağına al inşallah :)Merhaba güzel anne adaylarıbugün dr a gittim, haftası ile uyumlu, kalp atışı görüldü, Rabbim en yakın zamanda sağlıkla önce buradaki hanımlara, sonra da isteyen her anne adayına nasip etsin inşallah öpüyorum hepinizi
Allah önce sağlık versin .. belki önümüzdeki ay daha hayırlı olacak kim bilebilrki
Valla ne diyebilirm ki kuzum nasibimizde varsa olur canım allahım istedijten sonra yoktan var ederhaklısın ama benim bulundugum yer küçük ilçe ilde de sadece 1 tane özel hastane var ordada kadın doğum da çok iyi degil o yuzden devlette takip edemiyoruz yumurtlamayıgecen gittim dr dedi git 4 ay olmazsa ondan sonra gel
24 Yaşındayım :) 10 aydır evliyiz ve bu ay ilk denememiz oldu:) İstanbuldayım yolunuz düşerse bana uğramadan geçmeyin ha :):):)Kızlar yaşlar kaç ? Kaç yıldır evliyiz kaç aydır deniyoruz ? Merak ettim
Ben 26 yaşındayım 3 yıldır evliyim 7-8 aydır deniyoruz ilk evlendiğim yıl bir gebelik geçirdim kürtaj olmak zorunda kaldım yarışmaya bursadan katılıyorum yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum
İnşalalh canım bakalım bakim tek avantajım bana hiç olumsuz konuşmuyor o yüzden seviyorum doktorumu canım birde yani sadece bir tane var 11 mm olan başka yumurta var mı yok mu onuda bilmiyorum varsada zaten 2 tane vardır en fazla onlarda miniktir inşallah pazartesiye güzel hanerler alırım dua edin canlarımValla kusura bakmasın da rezerv ayrı şey büyüklük küçüklük ya da tembellik falan ayrı şeyler hiç bir şey bilmiyormuşuz okumuyormuşuz araştırmıyomuşuz gibi davrandıklarında sinir oluyorum. Madem öyleymiş sabebi o xaman herkes gibi günde iki tane kullandırtsaymışOlsun canım içini daraltma bakalım o cyclo ilaçla birlikte belki çok daha güzel ve kaliteli gelişir yumurtalar şifa Allah tan hiç bozma moralini
Doktorunuz kimİnşalalh canım bakalım bakim tek avantajım bana hiç olumsuz konuşmuyor o yüzden seviyorum doktorumu canım birde yani sadece bir tane var 11 mm olan başka yumurta var mı yok mu onuda bilmiyorum varsada zaten 2 tane vardır en fazla onlarda miniktir inşallah pazartesiye güzel hanerler alırım dua edin canlarım
aşkım selam. ben de galiba haftalardır yokum, mahvolduk ya hastalıktı psikolojik sancılardı derken... Aynen umudumuz önümüzdeki aylara ya ben hala adet olmadım hiç umrumda değil şu an saldım gitti yaKızlarım hepinizi çok özledim. Çok şey kaçırdım biliyorum. İnşallah güzel haberler vardır. Bugün işe döndümbu aydan benim umudum yok zaten ama sizden gelen güzel haberleri görmek için takipteyim
İşte bu azimden istiyoruum . Doktora gittiğimde 71 kiloydum kilo vermem gerektiğini söyledi şuan nerdeyse 80e yakınım boyum 165 ama tutamıyorum kendimiHerkese selam
Evlilik : 2 yıl
Deneme : 1 ay
Ancak hamile kalmaya ekim ayında karar verdim ve bunun için sağlıklı beslenmeye başladım. Kendimi hamilelik için hazırlayayım diye. 74 kilodan 69 kiloya düştüm. Paketli gıdayı çıkarttım hayatımdan, şeker tüketmiyorum. Meyveden karşılıyorum şekeri yeterli miktarda. Polikistik overim var. Allahım isteyen herkesin kucağına bebeğini almayı nasip etsin. Hayırlı evlatlar olsunlar.
Maşallah8 yaşında kızım var canım. Şükürler olsun.
Canım sen test yaptın mı durum ne merak ettim24 Yaşındayım :) 10 aydır evliyiz ve bu ay ilk denememiz oldu:) İstanbuldayım yolunuz düşerse bana uğramadan geçmeyin ha :):):)
Hoşgeldin canım, umarım daha iyisindirKızlarım hepinizi çok özledim. Çok şey kaçırdım biliyorum. İnşallah güzel haberler vardır. Bugün işe döndümbu aydan benim umudum yok zaten ama sizden gelen güzel haberleri görmek için takipteyim
Maşallah ne çok bebiş bekleyen varBu topik hepimize hayırlı uğurlu gelsin en kısa zamanda göbüşlerimiz dolsun inşallah
Arkadaşlar lütfen düzenli bir şekilde yazmayacak ve regl mi olduğunu gebe mi olduğunu guncellemeyecekler isim vermesinler dikkat edelim bunlara
ARKADAŞLAR İSMİNİ LİSTEYE YAZDİRMAK İSTEYENLER BENİ ETİKETLEYEREK SAT BAT YAZSINLAR AKSİ HALDE GÖRMÜYORUM
ATES TAKİBİ YAPANLARR
Papatyamaviss 6e5665 Ovulation charts on FertilityFriend.com
@fnd_50 : 78b8bf Ovulation charts on FertilityFriend.com
@bebekheyecani : 78e298 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Mervenur277 78dd15 Ovulation charts on FertilityFriend.com
@savascii 78d42a Ovulation charts on FertilityFriend.com
@aynurland 78fbfb Ovulation charts on FertilityFriend.com
@smgsmgsmg 78cdf6 Ovulation charts on FertilityFriend.com
@melisaa93 78e45f Ovulation charts on FertilityFriend.com
@LeylasiniAriyor 78fec3 Ovulation charts on FertilityFriend.com
melegim can 79005f Ovulation charts on FertilityFriend.com
HEPİMİZE HAYIRLI UĞURLU OLSUN İNŞALLAH
�
�
Anne adayımız SAT TARİHİ BAT TARİHİ sonuç @imagination forever 27 KASIM 22 ARALIK Mervenur277 27 KASIM @Esma324506 4 ARALIK 30 ARALIK @Mevsimlisan 3 ARALIK 31 ARALIK @bebekheyecani 5 ARALIK 31 ARALIK @demdamla 30 KASIM 1 OCAK @savascii 1 ARALIK 1 OCAK @Anne adayi48 2 ARALIK 1 OCAK @Bearhug 4 ARALIK 1 OCAK Aye10 27 KASIM 1 OCAK @Munzevi93 2 ARALIK 1 OCAK @bademmgoz 5 ARALIK 2 OCAK @dream2311 5 ARALIK 2 OCAK @Sonbahardagel 5 ARALIK 2 OCAK @b1k2 2 OCAK @1sunshine1 6 ARALIK 3 OCAK @menekselimm21 11 ARALIK 3 OCAK @ozlemem 3 OCAK @serenayal 4 ARALIK 3 OCAK @Yagmur45thr 5 ARALIK 3 OCAK @trueliving_ 3 OCAK @babypink00 9 ARALIK 3 OCAK @DilekHanim 3 ARALIK 3 OCAK @mrsdnz 3ARALIK 4 OCAK @Hayirlisi123 5 ARALIK 4 OCAK M marilyn95 4 ARALIK 4 OCAK @smgsmgsmg 6 ARALIK 4 OCAK @Hayat sevince guzel27 4 ARALIK 4 OCAK @mutluanne2779 7 ARALIK 4 OCAK @hiskolikk 5 OCAK @aynurland 2 ARALIK 5 OCAK @Aden2023 8 ARALIK 5 OCAK @babylovev 6 ARALIK 5 OCAK @Melekonline 5 ARALIK 6 OCAK @trkn0709 8 ARALIK 6 OCAK @ceydap 11 ARALIK 6 OCAK @Devakus 7 OCAK @Onlyyou77 6 ARALIK 7 OCAK @Feyzacim 10 ARALIK 8 OCAK elifelif98 7 ARALIK 10 OCAK @fatsek 10 ARALIK 8 OCAK @B_Nur 6 ARALIK 8 OCAK @Numerus clauses 12 ARALIK 9 OCAK @Umidini kaybetme 10 ARALIK 9 OCAK @miickeymousee 2 ARALIK 10 OCAK @lavinya- 11 ARALIK 10 OCAK @Asenr snmz 13 ARALIK 10 OCAK @EvinuHevi 11 ARALIK 10 OCAK @yenigelin25 12 ARALIK 10 OCAK @Kaplann 10 ARALIK 11 OCAK @ecos 16 ARALIK 11 OCAK @Niqu 11 ARALIK 11 OCAK D dra21 11 OCAK @ozgenaz 12 ARALIK 12 OCAK @birumutbende 12 ARALIK 12 OCAK Papatyamaviss 12 ARALIK 12 OCAK @morganlafaye 16 ARALIK 12 OCAK @mssmaya07 13 ARALIK 13 OCAK @Safransari 16 ARALIK 13 OCAK @destinesiaa 16 ARALIK 13 OCAK @tugbaa0 16 ARALIK 13 OCAK @Karakuzu12 14 ARALIK 14 OCAK @firuzedadas 16 ARALIK 14 OCAK @umutlubiri1 22 ARALIK 14 OCAK glowb 16 ARALIK 14 OCAK @UYMA 18 ARALIK 14 OCAK S siyah yada gri 19 ARALIK 14 OCAK @izmrgl 17 ARALIK 14 OCAK @BuDunyaninMukafatiOlmali 13 ARALIK 15 OCAK @Hayatlarrr 15 OCAK @melisaa93 17 ARALIK 15 OCAK @HoneyBear 15 OCAK @menekselimm21 11 ARALIK 15 OCAK @Kubraslm 15 ARALIK 15 OCAK @kahvetayt 17 ARALIK 17 OCAK @LeylasiniAriyor 18 ARALIK 17 OCAK @September Wind 21 ARALIK 18 OCAK sevayd 22 ARALIK 18 OCAK @sezen0782 22 ARALIK 18 OCAK @Honeypink 19 OCAK melegim can 25 ARALIK 21 OCAK @keug03 25 ARALIK 21 OCAK @Sunshine597 20 ARALIK 20 OCAK @gulomakgul 24 ARALIK 20 OCAK @KeriminHilali 26 ARALIK 20 OCAK @DamlaNY 24 ARALIK 20 OCAK @mucizem0111 21 OCAK @icmimarhanimkiz 28 ARALIK 21 OCAK @Asli Miraz 25 ARALIK 22 OCAK @beyons 26 ARALIK 22 OCAK @simomays 29 ARALIK 23 OCAK @XbirKadin 27 ARALIK 23 OCAK @bebekheyecani 31 ARALIK 26 OCAK @Bir hayale yolculuk 28 ARALIK 26 OCAK @sklerenkimatik 26 ARALIK 27 OCAK @trueliving_ 27 OCAK @dream2311 28 OCAK @September Wind 31 ARALIK 28 OCAK @Sabahaat 31 ARALIK 28 OCAK @savascii 30 ARALIK 28 OCAK Mervenur277 1 OCAK 28 OCAK @ozlemem 30 OCAK @ecevekedileri 29 ARALIK 31 OCAK @fnd_50 13 ARALIK @lavinya- 11 OCAK @Satilucky 23 ARALIK O _okyanus 26 ARALIK @Tikabasa 2 OCAK @Derinvebebekleri
Ayy deme deme :) bugün bat günü ama gelen giden yok düşünmek istemiyoruuummm :)Canım sen test yaptın mı durum ne merak ettim
İşte bu azimden istiyoruum . Doktora gittiğimde 71 kiloydum kilo vermem gerektiğini söyledi şuan nerdeyse 80e yakınım boyum 165 ama tutamıyorum kendimi
Aminn inşallah ..Bu en güzel yorum oldu. Hayatımda yaşadığım her şey de de böyle oluyor düşününce. Hep en hayırlı zamanda hep en hayırlısı neyse o. Hepimiz için inşallah amin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?