- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #11.621
Bizim burdaki de yapmıyor. İstanbulda yaşıyorum ben
Sanmam kuzum hastaneye git
Bizim burada yapılmıyor sadece tsh bakıyor
Hadi ya cok geçmiş olsun bebeğim o da cok kötü ya bir an önce atlatırsın inşallah
kızlar yapmıyolarmıs malesef artık , bakalım nasıp dısımde eger antıbıyotıkle gecerse yaptırmayabılırım bılmıyorum korkyuyorumBizm saglık ocaklarında yapıyoröar canım adanada hatta ben her ay yaptırıyorum
kızlar saglık ocagında hormon testı verılıyormu ??????????????? verılıyorsa yarın sabahtan oglanı asıya goturecegım vereyım test
Haberini bekliyorumBenim 2 gün kaldı 14 yazdım ama 12 si olucam ailemin yanına gelmiştim bugün dönüyorum testler evde kaldı gidince yapıcam işte
Bende senin ve sizlerin hayırlı haberlerinizi bekliyorumHaberini bekliyorum
Yerleşme düşüşü mu oldu acabaKızlar benim ateşim hep aynı oranlarda artıp düşüyor ayın 5 de yumurta aki gibi akintim oldu ama çatlama olmuş mu sanki olmamış gibi ateşci kızlar yorumlarmısınızpozitifbiri @fnd_50 Papatyamaviss melisaa93 Eki Görüntüle 3189359
BEnimkine ne dediydin Ramiz abiye göreEvet canım ben ramiz teorisine göre öyle tahminde bılundum ilerleyen haftalarda nub teorisine göre bakarız inşallah
10. gün birşey yoktu sanırım 11. gün akşam mı ne çıkmıştı.Sende kaçıncı gün çıkmıştı yavrum. Bende 12. Günde de çıkmadısanırım hamile değilim. Ama iki gündür mideme kramplar giriyo kasıklarım ağrıyo beyaz akıntı geliyo, regl öncesi hiç olmazdı sanırım yine vücut fake atıyo bana
Yarın da artarsa o anlaşılır canım.Kızlar benim ateşim hep aynı oranlarda artıp düşüyor ayın 5 de yumurta aki gibi akintim oldu ama çatlama olmuş mu sanki olmamış gibi ateşci kızlar yorumlarmısınızpozitifbiri @fnd_50 Papatyamaviss melisaa93 Eki Görüntüle 3189359
Yerleşme değildir ya daha döngünün ortalarında. Yumurtlama 8inde olmuş olabilirYerleşme düşüşü mu oldu acaba
yumurtlamanın son gününde görünüyorum ama hiç ani yükselme göremedim o yuzden yumurta çatlamamış gibiYerleşme düşüşü mu oldu acaba
Seninki kız canım kız bunlar batıl inanç felan degil bilime göre teori bunlarBEnimkine ne dediydin Ramiz abiye göreben hiç inanmıyorum ya bunlara. malesef....
10. gün birşey yoktu sanırım 11. gün akşam mı ne çıkmıştı.
Yarın da artarsa o anlaşılır canım.
Amin çok teşekkür ederiz teyzesiMaşallahsağlıkla gelsin minnoş
1 1sunshine1 canım merak ettik gittin mi doktora?T TASUUAye10 melegim can dr dan cıkınca sonuclarınızı yazarsınız kızlar bırde bı arkadasımız daha vardı ama kullanıcı adını unuttum..degerlerı dusup gerı yukselmıstı hepınız guzel haberler verın bıze canm kızlar
Seninki kız canım kız bunlar batıl inanç felan degil bilime göre teori bunlar
test yaptın mı ? :)Kızlar adetime 4 gün var ama sanki adet olacak gibi karnım çok sancılanıyor belime de ağrı girdi
Valla canım benimki sıkıntılı amh çok düşük şuan döngümün 18. Günü ve yumurta 11 mm daha. Telrardan chclo progne hormon hapı verdi 6 gün iç pazartesi gel dedi bu ilacıda galiba adet süremi ızatması için verdi çünkü 21 ocak adet günüm normalde beklemedeyim istedigi büyüklüge gelirse çatlatma ignesi verecek büyük ihtimalT TASUUAye10 melegim can dr dan cıkınca sonuclarınızı yazarsınız kızlar bırde bı arkadasımız daha vardı ama kullanıcı adını unuttum..degerlerı dusup gerı yukselmıstı hepınız guzel haberler verın bıze canm kızlar
Yok yapmadım son 2 güne kadar dayanayım yada adet günü olmazsam yaparım diye bekliyorumtest yaptın mı ? :)
T TASUUAye10 melegim can dr dan cıkınca sonuclarınızı yazarsınız kızlar bırde bı arkadasımız daha vardı ama kullanıcı adını unuttum..degerlerı dusup gerı yukselmıstı hepınız guzel haberler verın bıze canm kızlar
canım özele mi gidiyorsun yoksa devlete miValla canım benimki sıkıntılı amh çok düşük şuan döngümün 18. Günü ve yumurta 11 mm daha. Telrardan chclo progne hormon hapı verdi 6 gün iç pazartesi gel dedi bu ilacıda galiba adet süremi ızatması için verdi çünkü 21 ocak adet günüm normalde beklemedeyim istedigi büyüklüge gelirse çatlatma ignesi verecek büyük ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?