- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #11.181
Umarım yükselir daha sevinemoyorum bile. Karnım ağrıyor sanki regl olcam kanamam olucak diye normal mi yaaaDiğer kan sonucuna göre değerlendirme yapılabilir bence.ama korkma bu bebiş o kadar kanamaya bırakmamış seni ufak tefek lekelenme mi korkutacakBenim arkadaşımın doğurana kadar ara ara kanaması oldu sağlıkla doğdu
Lekelenme gibi diil de kan aktı böyle baya peceteyeCanım daha erken kese için lekelenmeler normal tüm hamileliği boyunca leke yaşayan var sonuçta sen yarın akşam kan ver güzelce takibi yap hayırlısıyla değerin güzelce artacak bence olumlu düşünüyoruz
Normal mi diyorsunuz yaniKuzucum bır haftaya ınsallah gorursun bebegını.ıkı uc kez beta verınce anlasılır tam olarak beklemekten baska care yok malesef..
canım devamı var mı kanın o zaman doktora bildir bence ilaç vs verir belkiUmarım yükselir daha sevinemoyorum bile. Karnım ağrıyor sanki regl olcam kanamam olucak diye normal mi yaaa
Lekelenme gibi diil de kan aktı böyle baya peceteye
Normal mi diyorsunuz yani
Bence çok yaklaştınAyy olsun da insallah beklerim yaa allah hepimize en güzel ve hayırlı zamanda nasip etsin canım marttan beri deniyoruz
Canım işte beklemekten baska care yok.sen ıcını ferah tut.ıkı uc gune kesınlesır hersey zatenUmarım yükselir daha sevinemoyorum bile. Karnım ağrıyor sanki regl olcam kanamam olucak diye normal mi yaaa
Doktora gitmeden önce var mıydı kanama? Eğer yoksa bence doktora söyle tekrar döndükten sonra kanama oldu diyeUmarım yükselir daha sevinemoyorum bile. Karnım ağrıyor sanki regl olcam kanamam olucak diye normal mi yaaa
ay ben gırdım ılkınde hemen de olduKızlar sizde sanki ilk korunmasız ayınızda hamile kalacagınızı sanıp en ufak bi riskte hemen ay olmustur kesin triplerine girdiniz mi hic cocuk düsünmeden önce, simdi o hallerimi düsünüyorum da….
Yoktu muayene yaparken lekelenme görüyorum dedi ben 2 gündür hiç yaşamadım dedim eve geldim pıt diye aktı şuan yok ama aramalı mıyımDoktora gitmeden önce var mıydı kanama? Eğer yoksa bence doktora söyle tekrar döndükten sonra kanama oldu diye
Aynen ben ella bıle ıctım ıkı uc kez daha oncelerıKızlar sizde sanki ilk korunmasız ayınızda hamile kalacagınızı sanıp en ufak bi riskte hemen ay olmustur kesin triplerine girdiniz mi hic cocuk düsünmeden önce, simdi o hallerimi düsünüyorum da….
Ağzından bal damlıyor yaa nolur olsun bu ay Allahım duy sesimizi aminVar diyorum tabiseni bilmem
8 ile 10 ile öğrenenle var hatta 6 ile. Sen denk gelmemişsinArkadaşım hastanede ebe
Kaset test yapmaz her gün kan testi verirdi
Onunki 30 larda çıkınca hamileliğini ilan rtmisti, yuhh artık bebek daha kanala girmedi demiştik
Seninki ondandan düşülmüş
Ben şey yapıcam artık her test yaptığımda sonuç beklerkenki halimi videoya alacağım bakalım hangi ay sevinçten zıplayarak sonuç öğreneceğimsey gıbı bıde eskı sevgılımden ayrılmısım gıbı dongu sonuna kadar ovu gebelık hepsı bırııyor telefon onların fotolarıyla doluyor negatıf olunca testlerı al cope gorselden tek tek ısaretle sil
Cuma test yapıyor muyuz8 ile 10 ile öğrenenle var hatta 6 ile. Sen denk gelmemişsin
Evet ya bir önceki aylarda yüksek gitti gitti sonra çat diye düştü. Sadece geçtiğimiz ay iki üç gün öncesinden düşmeye başlamıştıAmin inşallah canım benim. Ama şöyle bir durum var benim mesela yüksek gidiyo gidiyo gidiyoooo derken çat regl günü bir düşüyoadet oluyorum. fnd_50 senin de öyle oluyo dimi dikkat ettim sende de var öyle net yüksek gidiş sonra regl günü düşüş
Buyrun funda hanımcıgım agzımızın tadı bozuldu sımdıAğzından bal damlıyor yaa nolur olsun bu ay Allahım duy sesimizi amin
Yaaaaa beraber yapaaaaalımmmmmmmm tabiki yapıyoruzzzzCuma test yapıyor muyuz
İlk korunmasız ayımKızlar sizde sanki ilk korunmasız ayınızda hamile kalacagınızı sanıp en ufak bi riskte hemen ay olmustur kesin triplerine girdiniz mi hic cocuk düsünmeden önce, simdi o hallerimi düsünüyorum da….
Ne dedim ama sanaBuyrun funda hanımcıgım agzımızın tadı bozuldu sımdıçizgiyi lak dıye çekti senın dedıgın tarıhe.ama bıl bakalım o tarıhlerde ne eksık ilişki
Kız ne sabirsizmisin
Kaçıncı gün 22 ydi ?
Bugün gittim kimyasal dedi lekelenmem var kanama başlar yarın dedi eşime bağırıp çağırdım ondan oldu galibaAnladım canım bazen değer düşüp yine yüksele biliyor gebelikte ben kimyasalan olunca 8 9 gün geciktikten sonra regli oluyorum 7 ayda 3 kere oldum hakkında hayırlısı olsun
Cnm İstanbul'da çok var tam teşekküllü hastaneler.Eğer doğum üzerine bir hastane varsa oraya gitmek daha mantıklı bence. Aynen hem bu ay biraz kafanı dinler sonra tam gaz devam edersin İnşAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?