- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #11.161
Bence bir ilaçla çözülecektir bu kanama canımSanada geçmiş olsun canım, ben kendi kendime düşürdüm ve rahimde hiçbirşey kalmadı. Üstüne kaç kere muayene oldum hep temiz herşey ama bu adet beni çok üzüyor ya hiç gelmiyor ya çok geliyor. Bakalım yarın yine gidicem simir alındı onun sonucu görüşücez hala durmayan adetimi de tekrar masaya yatırıcam.
hadi yaaHayalimdeki meslekti babam sağolsun hayallerimin içine etti
Kese için bu beta yeterli degil ztn canım o yüzden göremedi diye üzülme bazıları adet tarzı kanama görüyor bebek duruyor ama bence doktora söyle fitil falan bi sey alBeta HCG 623 ile bugün doktora gittim. Henüz kese yok. Lekelenme var. Hatta vajinal kontrolden sonra evde kan aktı. Kan testi ile kontrol edicez dedi. Normal mi kizlar kimyasal mi yaşıyorum ya. Yoksa normal mi bu ne yapmam lazım. Yarın akşam yine test vericem 2 gün olması icin
Ben silmiyorum, karşılaştırmalar felan yapıyorumsey gıbı bıde eskı sevgılımden ayrılmısım gıbı dongu sonuna kadar ovu gebelık hepsı bırııyor telefon onların fotolarıyla doluyor negatıf olunca testlerı al cope gorselden tek tek ısaretle sil
Valla ben de öyle düşünüyorum çocukları serbest bırakmak lazım. Ben de zamanında çok kavga ederek savaş vererek seçmiştim bu bölümüdestinesiaa ayrıca da ingilizce yi hem çoook severm hem de ingilizce derslerim çok başarılıydı. Çok iyi yerlere gelebilirdim. Düşündükçe sinirlerim bozuluyor. Çocuklarım ne isterlerse onu seçecekler. Okumayacaklarsa da okumasınlar. İstedikleri her ne ise onu olsunlar
Ben de ingilizceee lisedeyimYaa canımsınn
Aa ne güzel ben de ortaokuldayımm ama lisede de çalışmıştım. Allah yardımcın olsun senin iş benden zor ergenlerleBen de ingilizceee lisedeyim
Diğer kan sonucuna göre değerlendirme yapılabilir bence.ama korkma bu bebiş o kadar kanamaya bırakmamış seni ufak tefek lekelenme mi korkutacakBeta HCG 623 ile bugün doktora gittim. Henüz kese yok. Lekelenme var. Hatta vajinal kontrolden sonra evde kan aktı. Kan testi ile kontrol edicez dedi. Normal mi kizlar kimyasal mi yaşıyorum ya. Yoksa normal mi bu ne yapmam lazım. Yarın akşam yine test vericem 2 gün olması icin
Canım daha erken kese için lekelenmeler normal tüm hamileliği boyunca leke yaşayan var sonuçta sen yarın akşam kan ver güzelce takibi yap hayırlısıyla değerin güzelce artacak bence olumlu düşünüyoruzBeta HCG 623 ile bugün doktora gittim. Henüz kese yok. Lekelenme var. Hatta vajinal kontrolden sonra evde kan aktı. Kan testi ile kontrol edicez dedi. Normal mi kizlar kimyasal mi yaşıyorum ya. Yoksa normal mi bu ne yapmam lazım. Yarın akşam yine test vericem 2 gün olması icin
Matematikte iyidirHayalimdeki meslekti babam sağolsun hayallerimin içine etti
İnanır mısın bana lise daha iyi geliyor bi de bizimkiler saygılı cocuklar hic sorun yasamıyorum cok sükürAa ne güzel ben de ortaokuldayımm ama lisede de çalışmıştım. Allah yardımcın olsun senin iş benden zor ergenlerle
Bende aynı durumdayım.yakalanmamak için siliyorum tekrar bakacağım zaman silinenler klasöründen geri çekiyorumBen silmiyorum, karşılaştırmalar felan yapıyorum
Bir de çevremde kimse gebelik istediğimi de bilmiyor. Yanlışlıkla galeriden birşey gösterirken görünecek diye korkuyorum
Kaç gün kaldıBen filtrelerle falan kendimi cok kandırırım canım her ay ama bakalım, bunuda hırsla yıkadım bilmiyorum hdhdjdjdjhs
Maşallah canım ne güzel bunları duymak yeni nesil için.İnanır mısın bana lise daha iyi geliyor bi de bizimkiler saygılı cocuklar hic sorun yasamıyorum cok sükür
Evet canım cok sükürMaşallah canım ne güzel bunları duymak yeni nesil için.
Ne güzel. Ben de çok sevmiştim lisede çalışmayı. Ama ortaokul bal balİnanır mısın bana lise daha iyi geliyor bi de bizimkiler saygılı cocuklar hic sorun yasamıyorum cok sükür
Kuzucum bır haftaya ınsallah gorursun bebegını.Beta HCG 623 ile bugün doktora gittim. Henüz kese yok. Lekelenme var. Hatta vajinal kontrolden sonra evde kan aktı. Kan testi ile kontrol edicez dedi. Normal mi kizlar kimyasal mi yaşıyorum ya. Yoksa normal mi bu ne yapmam lazım. Yarın akşam yine test vericem 2 gün olması icin
Ahahaha6 falan
Ayy olsun da insallah beklerim yaa allah hepimize en güzel ve hayırlı zamanda nasip etsin canım marttan beri deniyoruzAhahahasen doğumu nasıl bekliycen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?