- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #11.121
Hayırlara çıksın ne güzel rüyaGece rüyamda 4 yaşlarında çok tatlı bir erkek çocuk gördüm benim oğlummuş.inanamıyorum sen bana anne diyor musun diye soruyorum evet diyor söylesene diyorum bir kere duymak istiyorum araya bir şeyler giriyor.aynı zamanda düşünüyorum benim oğlum varsa niye hala bu kadar çabalıyorum ikinciyi mi istiyorum diye düşünüyorum. Hayr olsunAllah’a hep dua ederdim melek olan oğlumu rüyamda görmek için acaba onu mu gördüm diye mutlu oldum
Ben de ayni durumdayim.Bu ay için pek umudum kalmadı ya ateşim çok düzensiz hiç bir belirtim de yok ne bir kasık bel ağrısı ne göğüs ne akıntı
Eğer yoksa çabucak regl olsakta yeni döngüye başlasakBen de ayni durumdayim.
kırmızılar gelmeyinceye kadar umut hep vardır bak bugün bi arkadas adet oldugu halde hamile cıkmış rabbim oldurunca oluyor benimde yumurta akı akıntım oldu cuma günü ama ateş hala yükselmedi catlama ne zaman olur olmazmı bilemiyorum yinede umutlu olmak istiyorum hersey allahtanBu ay için pek umudum kalmadı ya ateşim çok düzensiz hiç bir belirtim de yok ne bir kasık bel ağrısı ne göğüs ne akıntı
Evet ya belki böyle bir mucize de biz yaşarızkırmızılar gelmeyinceye kadar umut hep vardır bak bugün bi arkadas adet oldugu halde hamile cıkmış rabbim oldurunca oluyor benimde yumurta akı akıntım oldu cuma günü ama ateş hala yükselmedi catlama ne zaman olur olmazmı bilemiyorum yinede umutlu olmak istiyorum herseyden allahtan
ya inşaallah bizde dahil isteyen herkese rabbim versin bekliyoruz mucizemizi artık gelsinEvet ya belki böyle bir mucize de biz yaşarız
sey gıbı bıde eskı sevgılımden ayrılmısım gıbı dongu sonuna kadar ovu gebelık hepsı bırııyor telefon onların fotolarıyla doluyor negatıf olunca testlerı al cope gorselden tek tek ısaretle silŞu heyecan bile yetiyor bazen banasanki her ay anca test koleksiyonu yapacakmışım gibi hissediyorum
hıcbı fıkrım yok canımı da sıktı cunku yumrtlamam falan cok net yanı ve atesım benım o aksam olctum 36.1 cıktı dedım hanı yok olmaz herhalde dıye gece onıkıyı gectı bı baktım pıt pıt bısıler gelmıs leke sanarken peceteyı bı attım kı gormez olaydumKız sorma ya valla çok ilginç şaşırtmacalar yapıyo bu vücut bize. Senin erken gelmesinin altına başka bir sebep mi var acep anlamadım. Benim de ateş bi sabitlenmedi bu ay var bizde bişiler
Bazı aylar standardın dışına çıkıyoruz bence normaldir yahıcbı fıkrım yok canımı da sıktı cunku yumrtlamam falan cok net yanı ve atesım benım o aksam olctum 36.1 cıktı dedım hanı yok olmaz herhalde dıye gece onıkıyı gectı bı baktım pıt pıt bısıler gelmıs leke sanarken peceteyı bı attım kı gormez olaydum
Bende bu ay ilk defa jel kullandim baya heyecanlıyım bat ne zman seninBende aşırı heyecanlandm şuan.. gynoseed jel.. ilk defa kullandım bu ay
inşallah askım en kısa zamanda guzel haberler alırsın..çok guzel bır ruyaHala etkisindeyim leyla gibi oldumçok şükür
Bir gün dolu bir gün boş şekilde ilerlersen kaçırmazsın yumurtlamayıKızlar merhaba nasılsınız? Benim de bu ara yumurtlama günlerim app 4 gün kaldığını söylüyor. yumurtlama testlerim bitti. bir gebenin günlüğünden yeni test sipariş ettim yılbaşından önce onlar da geç kargoya verilecekmiş. Bu ay artık gelişine ateş takibi de yapmıyorum. Hamişlere hayırlı olsun şimdiden. Diğer arkadaşlar da uımarım Şubat topiğinde tekrar görüşmeyiz.
Benim de şuan karnım ağrıyo dersteyim tenefüs olsun koşa koşa gidicem tuvalete erken regl olmuş olabilirimhıcbı fıkrım yok canımı da sıktı cunku yumrtlamam falan cok net yanı ve atesım benım o aksam olctum 36.1 cıktı dedım hanı yok olmaz herhalde dıye gece onıkıyı gectı bı baktım pıt pıt bısıler gelmıs leke sanarken peceteyı bı attım kı gormez olaydum
Öğretmen misin?Benim de şuan karnım ağrıyo dersteyim tenefüs olsun koşa koşa gidicem tuvalete erken regl olmuş olabilirim
Anladım canım bazen değer düşüp yine yüksele biliyor gebelikte ben kimyasalan olunca 8 9 gün geciktikten sonra regli oluyorum 7 ayda 3 kere oldum hakkında hayırlısı olsunİma etti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?