- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #10.421
Ahahah ben zayen hepsınden aldım sırf ondan sımdı bıde prodoctor 4 tane t1 t2 t3 t4 yazan yerlı sey cıkarmısArkadaşlar size bir şey dicem. Ben şunu fark ettim. Çok ilginç ama ben test yapma değil test alma isteği bagımlısıyım yaaaaaa test alasım geliyor şimdiPapatyamaviss predictor dedi canım onu almak istedi ama evde lanet artımedler var bir de beşli laboquick almıştım duruyo. Var mı benim gibi olan
İnsaAllah hayirlisi ile koyulaşırBende ılk oglumda bununla ogrendım canım benım koyulasırsa ne ala bısey cıkmaz sa artık nasıp
Kııız kabak gibi var ya
Bundan sonda çok daha zor hastalanacaktırSağol canım.
Geniz eti ve bademcik ikisi de olacak.
Biri de alerjik bir çocuk birde o taraflara uğraşıyoruz.
Tamamen kafam rahatlasın artık öyle denemeye başlarim tekrar insaAllah
Ya bende normalde araştırırım bunu nasıl böyle sazan gibi atladım anlamadım kız iyiki söyledin yavalla sen olmasan belki kaç kere daha sürecektim çok sağol canım benim
Bunda var canım bende görüyorum efeksiz var mı onda nasıl gözüküyor
Kımse goremedı sabahkınde bende sonra gozlerım koyuyor hayalı dedım cunku bı ıkı kere gorur gıbı oldumKııız kabak gibi var yabende hiç görünmüyor sandım
Yarın sabah pembe çizgili test atta gözümüz gönlümüz açılsın
Kız ben kabak gıbı gorsemde hemen ınanamam kımyasal gecirdim daha yenıVar bunda görünüyor zaten bu test güvenilir değil mi sen niye inanmıyorsun kız hamile olduğuna
Ay sankı yınede cıkmayacak gıbı gelıyo yaYarın sabah pembe çizgili test atta gözümüz gönlümüz açılsın
Sabahkini böyle net çizgi olarak değilde daha gölge gibi görmüştüm bu bariz çizgiKımse goremedı sabahkınde bende sonra gozlerım koyuyor hayalı dedım cunku bı ıkı kere gorur gıbı oldumbilmiyorum
2. Fotoda gözüküyor ama diğerlerinde göremedim kuzum var gibi duruyor şuanlık yarın kesin test yapman lazımki netleşsin
Dimi ya sanki daha önce hamilelik yaşayan sen değilsinAy sankı yınede cıkmayacak gıbı gelıyo ya
Kız sus Allah çarpar 23 tlye almış feda mı etsem diyoLaboquıckte yaptım , predıctor var onu feda etsem mı yarın acaba …
Ay sankı yınede cıkmayacak gıbı gelıyo ya
İnsaAllah canimBundan sonda çok daha zor hastalanacaktırHayırlı vakitte nasip olur inşAllah
İnşallah öyle değildir ya dur kötüyü çağırma hemenKız ben kabak gıbı gorsemde hemen ınanamam kımyasal gecirdim daha yenı
Sabahkini böyle net çizgi olarak değilde daha gölge gibi görmüştüm bu bariz çizgi
2. Fotoda gözüküyor ama diğerlerinde göremedim kuzum var gibi duruyor şuanlık yarın kesin test yapman lazımki netleşsin
Dimi ya sanki daha önce hamilelik yaşayan sen değilsin
Kız sus Allah çarpar 23 tlye almış feda mı etsem diyo130 lira verdim bugün YÜZOTUZ ahahahah
Hıc gulecegım yoktuYarın sabah koyulasacakbu sabahkinde de gördüm ben Gülo
Canım bende artımedle öğrendim. Seninkiyle aynıydıİnşallah öyle değildir ya dur kötüyü çağırma hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?