- 26 Aralık 2015
- 11.778
- 19.002
- 298
- 34
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #10.401
Aşkı laboquickleri attın mıııLaboquıckte yaptım , predıctor var onu feda etsem mı yarın acaba …
Anladım canım sağol
Benim ikinci oğlumda şüpheli ilişkiden 11. Gün sonra çıkmıştı testte. Ertesi gün değerim 50 çıkmıştı hatta. Bir dene istersen insaAllah vardır hayırlısı ileYarın 12.gunum canım benım
Valla güvenme kuzum bende görüyordum kendi testimde efeksiz sen yarın tekrarla koyulaşırsa inan canım çünkü varsa beta hızlı ilerledigi için yarına koyulaşması lazımHayır efekt yok dırek gözüktü zaten ama guvenemıyorum
Oradaki çizgi hemen mi çıktı? Laboquick çok güvenilir bir test aşko kolay kolay çıkarmaz çizgi
Sağol canım.Evet söylemiştin şimdi hatırladımNe ameliyatı olacak canım geçmiş olsun bademcik fln mı?
İlk oğlumda bununla öğrenmiştim çok silikti hatta efektle görünüyordu. Gün geçtikçe netleşti .
Bence yarın yap gitsin predictoru. Öyle miydi böyle miydi diye için içini yemesin. Net sonuç çıksın
Sanki ben de ilk ikisinde gördümPapatyamaviss
Bende de prodoctor var canım yarın beraber mi yapsak ki
Aşkı laboquickleri attın mııı
Canlarım yarın yaparım varsa da yoksada bellı olur artıkValla güvenme kuzum bende görüyordum kendi testimde efeksiz sen yarın tekrarla koyulaşırsa inan canım çünkü varsa beta hızlı ilerledigi için yarına koyulaşması lazım
Bende ılk oglumda bununla ogrendım canım benım koyulasırsa ne ala bısey cıkmaz sa artık nasıpİlk oğlumda bununla öğrenmiştim çok silikti hatta efektle görünüyordu. Gün geçtikçe netleşti .
Kız sperm 72 saat canlı kalıyor diyolar belki yetişmiştir valla hiç belli olmuyor bu işler nasip olacağı varsa her koşulda oluyarBenim 18 i bat canım
Çatlamam 2 ocak
Benim o civardaki ilşki tarihlerim 31 aralık 5 ocak
Bu ne perhiz bu ne lahana yani gebe kalmak istemiyormuşçasına düzenlenen takvimim
Kavgalıydık o günlerde eşimle bu ay da patladı gitti yani geçen ay da kist tedavisi gördüm
Ördek çıkacak kuş çıkacak diye takılıyorum öyle boş boş
Sabah sana anlatmaya calıstıgım yer aslında cızdım fln ya hayal mayal gordum bekleyınce kameraya yansıdıOradaki çizgi hemen mi çıktı? Laboquick çok güvenilir bir test aşko kolay kolay çıkarmaz çizgi
Var bunda görünüyor zaten bu test güvenilir değil mi sen niye inanmıyorsun kız hamile olduğuna
Baska artımed kalmadı kuzum zatenValla güvenme kuzum bende görüyordum kendi testimde efeksiz sen yarın tekrarla koyulaşırsa inan canım çünkü varsa beta hızlı ilerledigi için yarına koyulaşması lazım
Sabahki artımed değil miydi ben mi karıştırdım yaSabah sana anlatmaya calıstıgım yer aslında cızdım fln ya hayal mayal gordum bekleyınce kameraya yansıdı
Yap gitsin o zamanYarın bakayım ona gore aslında 23 tlye aldım hepı topu ama
Kız çizgi var ya hemen mi çıktı?
Ay o lanet artimedlerden bendede var 4 tane felan o kadar sinir olmuştumki adetken işeyip işeyip test yapasım gelmiştiArkadaşlar size bir şey dicem. Ben şunu fark ettim. Çok ilginç ama ben test yapma değil test alma isteği bagımlısıyım yaaaaaa test alasım geliyor şimdiPapatyamaviss predictor dedi canım onu almak istedi ama evde lanet artımedler var bir de beşli laboquick almıştım duruyo. Var mı benim gibi olan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?