- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #10.221
böyle diye diye eşimle birbirimizi görmek istemiyoruz artık:)) insanda bugün olsn sonra ara vereym 1 gün diyorsun ertesi gün oluyor ya bugünde değerlendrmem gerekiyorsaböyle diye diye 3 4 gun durmadan devam
4 ay denedim ben ama olmadı..5 ay mfk aşılamayi en sona sakladım ben mecbur gidiyorum canımCanım yaşına göre amh degerin düşük degil ki normal neden aşılams yapmadan önce yumurta geliştirici hap felan kullanmıyorsun doktoruna söylesen 2 ayda öyle denerdin bana klomen verdi ve amh 0.68 seninki gayet iyi
Yok dışarıdayım canım bildirimlerim çok baktıkça dönüyorum niye cevap vermeyeyim estagfurullah. Misafirlikteyimde tam bakamadım bildirimlerime hemen bakıyorumL lavinya- kactır sana yazıyorum cevap vermiyorsun soru soruyorum cevap yok görmedin desem bir iki mesaj altına başka kişilere yazıyorsun kayle almıyorsun heralde neyse bileyimde ona göre soru soracagım kişileri ona göre seçeyim yada hiç girmeyim yaxmayım daha iyi ben biraz böyle şeylere gelemiyorum da
Ben test yapmadım canım gecik eyi bekliyorum evden çıkmadan hafif bi leke gördüm moralim bozuldu :/ daha eve gidip bakamadım belkide söküldümSen hiç test yaptınmı canım hemen hemen aynıyız ben dün yaptım ama yok heralde benimde sat 10 aralık bat 9 ocak diye biliyorum 25 pik ama catlamayı bilmiyorum
Bi tane gördüm yazdığını. Canım. Bildirimini canım döndüm geri, dışarıdayım sabah lekelenme oldu bende de bilmiyorum artık geliyor bence derecemde bi tık düştüL lavinya- kactır sana yazıyorum cevap vermiyorsun soru soruyorum cevap yok görmedin desem bir iki mesaj altına başka kişilere yazıyorsun kayle almıyorsun heralde neyse bileyimde ona göre soru soracagım kişileri ona göre seçeyim yada hiç girmeyim yaxmayım daha iyi ben biraz böyle şeylere gelemiyorum da
Bende ikisindede gördüm inşallahhhh geliyor bebişlerBen ikinizin testinde de incecik çizgi görüyorumİnşAllah test yanıltıcı değildir koyulaştığını görürüz
EczaneBen 23 tlye aldım hepsıburada nerden aldın okadar pahalı
Bilmiyorum ya bence söküldüm gibi dışarıdayım bilmiyorum daBence hep aynı saatte ölçüyorsan ve en yakını 7 yani 36.4 ama 8den 40 dk geçince 36.6 olmuş istersen tam ortasını gir 36.5 olsun bugünlük büyük bir fark yok çünkü ikisinde de sonuçta.
Canım sen bence hamilesin kenarları mavi olan testler kuzenim iki oglundada bu testle ögrendi sağlıkla ilerlesinYa evet kafam çok karıştı.
Ay bu artimed ömrümüzü yedi forum ikiye bölündü kimisinde yanlış poztif veriyor kimisi bununla öğreniyor gebeliği anlamadım benCanım sen bence hamilesin kenarları mavi olan testler kuzenim iki oglundada bu testle ögrendi sağlıkla ilerlesin
Canım artimedlerin 3 çeşidi var sanırsamKarışmasın canım artimedler yanlış sonuç veriyor hep poztif benim de 3tur yaoiyor poztifi veriyor başka markayla denicem bugün
Alırken icini göremiyoruz ki ama nasıl ayırt edip alicazCanım artimedlerin 3 çeşidi var sanırsam
Sadece t t yazan sahte olan
T1 t2 olan
Birde kenarları mavi olan testler orjinali
Kuzenim iki oğlunuda mavi olanla öğrendi
Ama t1t2 planı burdan bir arkadaş yapmıştı geven ay poztif göstermiş adet olmuş sonra oda sahte o zamanAlırken icini göremiyoruz ki ama nasıl ayırt edip alicaz
Eve gidince haber et bizedeBen test yapmadım canım gecik eyi bekliyorum evden çıkmadan hafif bi leke gördüm moralim bozuldu :/ daha eve gidip bakamadım belkide söküldüm
Yok canım o sahte değildir kimyasal olmuştur her kadın farkında olmadan oluyormuş biz erken test yaptığımız için kimyasalı yakalıyoruz önemli olan çizginin koyulaşarak devam etmesiAma t1t2 planı burdan bir arkadaş yapmıştı geven ay poztif göstermiş adet olmuş sonra oda sahte o zaman
Belki de öyledirYok canım o sahte değildir kimyasal olmuştur her kadın farkında olmadan oluyormuş biz erken test yaptığımız için kimyasalı yakalıyoruz önemli olan çizginin koyulaşarak devam etmesi
Şuan göbek deliğime bir şek sokuyurlar gibi gelmiş gibi altım ıslak hissediyorumEve gidince haber et bizede
Haklısın canım güvendiğin bi eczacı varsa öyle al durumu anlatıp bilirler bence ben kızımda 5 tlye almıştım markasını bile hatırlamıyorum direk çıkmıştıAlırken icini göremiyoruz ki ama nasıl ayırt edip alicaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?