- 26 Aralık 2015
- 11.837
- 19.163
- 298
- 34
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #10.001
Canım ben okula gidiyorum ya o yüzden 6:15 e alarm kuruyorum o zaman ölçüyorum. Erken saatte ölçmenin iyi olduğunu okumuştum.fnd_50 canim ben bu ay sadece ates ölçücem test almak istemiyorum bu ay aslinda ates işinde girmeyecektim ama yumurtlama olacakmi diye merak ediyorum sabah hangi saatler daha iyi çünkü benim saat 6 da olctugumle 10 da olctugum baya farklı oluyo sen kaçta ölçüyosun
Bence var kurumaya benzemiyorBuda bir gebenin günlüğünden aldigim test ama sonucu 2 saat sonra böyle gördüm
Rica ederşm canım gönlüne göre olsun inşallahEvet bu ay tekrar takip edicem teşekkür ederim bilginiz için
İnşallah öyledir canımBence var kurumaya benzemiyor
4,5 u belki erken gebelik testleri görür hatta o bile zor görür bence belki sende ki de bozuksa pozitif gösteriyorsa sen hamile olduğun için seni kandırmamış oldu amaBende 4.5 betayı gordu artımed. Cok hassas bence
Bende sanki sizden bu ay güzel haberleri duycağımızı hissediyorumHerhangı bı hastalık belırtım yoktu oncesınde akşam üzeri bes gıbı ısyerınde cıkolatalı ekmek yedık sonra bı mıdem yanmaya başladı eve geldım reflü gıbı yanıyo yattım sonra hep kalkmadım bıdaha yemek yıyım dedım bulantım gelıyordu yattım bıdaha uzunca kalktım tuvalete gıdeyım dedım olan oldu .. ben oglumda hıc kusmadım böyle bırkez sadece şeker testı yapıldığın da kendılıgınden , oyuzden hamılelıge yoramıyorum nedense
Bilmiyorum ki canım artık testlerde çıksa bile benim güvenim kalmadı yok canım halis mulis orjinalAnaaa bayağı çıkmış kız bu da mı sahte yoksa kimyasal mı oldu canım
Korkunu anlıyorum haklısında ama dediğin gibi birşey olacaksa oluyor inşallah hakkında hayırlı olan olsun. ❤Yumurtlamayı takip ettimm ama 25-26 da Yumrtlama vardı 27.aralıkta sabah çatlamıştı yumurta çatlamasından sonra bir daha yapmadım test, ateş takip ettim ateşim yüksek ama korkuyorum düşecek diye, sonra diyorum olacaksa zaten olur, ama işte insna ağrı çektikçe bi acaba mı diyor,
Bende yüksek ateşte regl oldum geçen ay.Merhaba hiç bir bilgim yok maalesef benimdeben 36.70 le regli oldum nasıl anlıyorlar anlamış değilim normalde düşmesi lazımdı
Bu ay ben full ayaklarımı ısıtamadım iki çorapla olmama rağmenKızlar ayakları buz gibi olup ısıtamayan var mı? Ev sıcacık ama ayaklarım asla ısınmıyo belirti sayılır mı bilmem
Amin inşallah sizindeRica ederşm canım gönlüne göre olsun inşallah
Evet canım oda belirtiden sayılıyor ama tek başına olmamalı yok mu başka belirtiKızlar ayakları buz gibi olup ısıtamayan var mı? Ev sıcacık ama ayaklarım asla ısınmıyo belirti sayılır mı bilmem
Aktif başlayınca ölçtüm 36.50 çıktı onu baz alıcam demek kiBende yüksek ateşte regl oldum geçen ay.
Benimki ilk bir kaç gün kahverengi akıntı şeklinde geliyor, aktif kanama başlayınca düştü ateşim.
Ben senden çok çok umutluyum her çocukta aynı olucak diye bir şey yokHerhangı bı hastalık belırtım yoktu oncesınde akşam üzeri bes gıbı ısyerınde cıkolatalı ekmek yedık sonra bı mıdem yanmaya başladı eve geldım reflü gıbı yanıyo yattım sonra hep kalkmadım bıdaha yemek yıyım dedım bulantım gelıyordu yattım bıdaha uzunca kalktım tuvalete gıdeyım dedım olan oldu .. ben oglumda hıc kusmadım böyle bırkez sadece şeker testı yapıldığın da kendılıgınden , oyuzden hamılelıge yoramıyorum nedense
Bende sanki sizden bu ay güzel haberleri duycağımızı hissediyorum
Bende çok yormak ısterım ama bılemıyorum ıshal oldum sımdıde zehırlenmıs olabılırmıyımBen senden çok çok umutluyum her çocukta aynı olucak diye bir şey yok
Kendimi sana dua ederken buldum ve işin ilginç yanı hala ağlıyorum senin için ve ben seni tanımadan ağlayarak dua ediyorumAh keske ağzın bal yesın emııııyarın varsa çıkar artık dıyorum
Merhaba .. aynı marka test, aynı bu koyulukta bende geçen günlerde yaşadım..pek ihtimal vermemiştim ama hamileyim .. bu test çok hassas.. inşallah sizde hamilesinizdirBuda bir gebenin günlüğünden aldigim test ama sonucu 2 saat sonra böyle gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?