- 3 Ocak 2023
- 327
- 552
- 18
- Konu Sahibi Mervenur277
-
- #9.541
Canım benim hiç üzülme o patavatsızlık etmiş.Rabbim bu şekil bi sınav veriyo ama sen evladına kavuşunca ondan daha çok şükredip kıymet vericeksin.Allah dualarını kabul etsinKızlar bu akşam dört arkadaş (kız) okey oynamaya gittik arkadaşlar dan birisi birisi kırık kafadan regl gecikmiş bir oğlu var amaaan istemiyom bana dönüp doğurup sana verem bakarsın dedi.öyle zoruma gitti ki şuan bunu yazarken bile ağlıyorum.rabbimin gücüne gitmesin şu mübarek gecelerin yüzü suyu hürmetine bizlere de can emanet etsin inşallah.ne acı insanların alay konusu olmak
Ya öyle evet ağzı bozul diğer arkadaşlar ısrar ettiği için çıktım abla vardı birde yanımızda bizden yaşça büyük o çok kızdı sen nasıl konuşuyorsun diye o benim yerime güzel bozdu da eve geldiğimden beri alakasız birşeyden eşimle tartıştım ağlıyormuşum gibi oldu ama ona anlatamadığım için.Yaşamış biri olarak konuşuyorum çok kötü bir durum ben çevremde bana böyle davranan insanlarla arama mesafe koydum sende öyle yapmalısın çünkü bir kere değil bir kaç kere söyler artık bunu söyleyen zaten seni anlamayan neden arkadaşın olsun ki kendi değerini bil seni hakedenlerle arkadaşlık yap inşallah sen asla üzülme bilki rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur çiçeğim
Ben olsam bu sözden sonra mesafe koyarım..onun gibiler bu sözü diyerek ne kadar günah kazandıklarını farkında bile diğiller..hem senin kalbini kırdı hemde Allahın verdiğine karşılık olarak öyle cevab veriyor..yazıklar olsun..onuda Allah öyle sınavdan geçiriyor emin ol buna.Kızlar bu akşam dört arkadaş (kız) okey oynamaya gittik arkadaşlar dan birisi birisi kırık kafadan regl gecikmiş bir oğlu var amaaan istemiyom bana dönüp doğurup sana verem bakarsın dedi.öyle zoruma gitti ki şuan bunu yazarken bile ağlıyorum.rabbimin gücüne gitmesin şu mübarek gecelerin yüzü suyu hürmetine bizlere de can emanet etsin inşallah.ne acı insanların alay konusu olmak
İnnovita mavi olanı aldım o kadar silik gösteriyor ki pembe daha iyiymiş sonra öğrendimBen inovitadan çok memnun kaldım daha önce birgebeningünlüğünden almıştım o silik gösterdi hep ama inovita çok net gösteriyor gerçekten
Canım testin resmini göremedim benim yaptığımda görümceminkide ilk beş dakikada belirmişti iki saat sonrasi çizgiler yanılta bilir sen sabah ilk idrarla tekrarla inşallah vardırCanim bakar mısın aynı test bu yaptıktan 2 saat sonra böyle bir çizgi belirdi kaale almalı mıyım sence
Açtım canım nihayet ordan burdan kopya çeke çeke destek ala alaİyi bulmuşsun bende daha anlatayım dicektimaçarsan eğer Şubat topigine uğurlu gelsin kuzum
Eklememisim yanlışlıkla canim yarin denicem inşallahhCanım testin resmini göremedim benim yaptığımda görümceminkide ilk beş dakikada belirmişti iki saat sonrasi çizgiler yanılta bilir sen sabah ilk idrarla tekrarla inşallah vardır
Teşekkür ederim canm inşallah sağlıklı olurÇok iyi bnce
Hadsiz ya terbiyesiz Bu tip insanlar için o güzel canını üzme arkadaşım insan olmak çok farklı bir şey, herkes sınav yaşıyor maalesef hayatta tek şey doğurmakta değil ki en önemlisi insan olmak empati yapabilmek… Rabbim cuma akşamı hürmetine tüm isteyen herkese tez vakitte sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin inşallahKızlar bu akşam dört arkadaş (kız) okey oynamaya gittik arkadaşlar dan birisi birisi kırık kafadan regl gecikmiş bir oğlu var amaaan istemiyom bana dönüp doğurup sana verem bakarsın dedi.öyle zoruma gitti ki şuan bunu yazarken bile ağlıyorum.rabbimin gücüne gitmesin şu mübarek gecelerin yüzü suyu hürmetine bizlere de can emanet etsin inşallah.ne acı insanların alay konusu olmak
Çok kırıldım çok göz yaşı akıtırdım testte negatif falan gördüğümde bir kaç kez ama iç çeke çeke ağlıyorum eşimle de alakasız bi şekilde başka konudan söylendim garibim oda ona üzüldüm sanıyo.zaten el bitmeden istaka ları devirdim ben eve geçiyorum eşim gelmiş dedim kalktm onu da bıraktım kendim arabayla çıktım diğerleriyle gelsin diye.hayır az önce bi arkadaşımızın yazdığı gibi kalkıp bişey desen alıngansın ne alaka espri yaptım dicekBen olsam bu sözden sonra mesafe koyarım..onun gibiler bu sözü diyerek ne kadar günah kazandıklarını farkında bile diğiller..hem senin kalbini kırdı hemde Allahın verdiğine karşılık olarak öyle cevab veriyor..yazıklar olsun..onuda Allah öyle sınavdan geçiriyor emin ol buna.
Sen kimyasalı gecen ay yasadin dimi kac gun gecikti kac gun sonra regli oldun bide yumurtlama değiştimiBenım adet bıtımıne kadar yüksek kaldı
İyiyim kuzum çok şükür yorgunum valla eşim çok üzülüyor onun durumuna çok üzülüyorum gebelik haberini ilk aldığımız zaman kimseye bahsetme demişti birde bir video indirmiş nazar değmesin diye anlatmıyorum ama çok güzel şeyler oluyor yazıyor videoda bugün gösterdi senin hamileliğin için paylasacaktim kısmet olmadı diye gözlerim doldu valla rabbim en kısa zamanda hayırlısı ile sağlıklı bebiş versin aminAçtım canım nihayet ordan burdan kopya çeke çeke destek ala ala
Sen nasılsın özlettin kendini
O seni anlamaz boşuna kendini yorma..seni yalnış çıkartır kendin şaşırırırsın.Biz kadınlar zaten neqatif görünce hemen göz yaşı..ben görmeden önce ağlıyorum..Çok kırıldım çok göz yaşı akıtırdım testte negatif falan gördüğümde bir kaç kez ama iç çeke çeke ağlıyorum eşimle de alakasız bi şekilde başka konudan söylendim garibim oda ona üzüldüm sanıyo.zaten el bitmeden istaka ları devirdim ben eve geçiyorum eşim gelmiş dedim kalktm onu da bıraktım kendim arabayla çıktım diğerleriyle gelsin diye.hayır az önce bi arkadaşımızın yazdığı gibi kalkıp bişey desen alıngansın ne alaka espri yaptım dicek
Kıyamam yaa lütfen üzme kendini valla gözlerim doldu densizliginden öyle yapmış yerinde olsam arkadaşlığımı keserim nerden biliyorki ikincinin hemen olacağını benim bir kızım var hemen hamile kalmıştım ikincisi bir türlü olmuyor bu bizim elimizde degilki rabbim herkesin nasibini imtihanını farklı veriyor gerçekten bazıları empati vicdan duygusundan yoksun çuval gibi ağızları var üzme tatlı canını gelicek o tatlı bebiş allahın izniyleKızlar bu akşam dört arkadaş (kız) okey oynamaya gittik arkadaşlar dan birisi birisi kırık kafadan regl gecikmiş bir oğlu var amaaan istemiyom bana dönüp doğurup sana verem bakarsın dedi.öyle zoruma gitti ki şuan bunu yazarken bile ağlıyorum.rabbimin gücüne gitmesin şu mübarek gecelerin yüzü suyu hürmetine bizlere de can emanet etsin inşallah.ne acı insanların alay konusu olmak
Benimde son adet tarihim 27 Aralık.Bana gülmeyecekseniz eğer söyleyim21 Aralık son adet başlangıcı 3 ocak ise yumurtlama idi hatta o gün doktorda randevum var evet bugün yumurtlama günün tam zamanı demişti beklenen adet ise 17 ocak ama uygulamaya göre olmuyor bazen 1 2 gün erken ya geç oluyor ben uygulamaya girip tekrar adet başlangıcını değiştiriyorum o şekilde
İnşallah canım vardır benide etiketleEklememisim yanlışlıkla canim yarin denicem inşallahh
Adet gecikmedeP Pasiphea D demdamlaAye10 Munzevi93 bademmgoz Sonbahardagel 1 1sunshine1 A Arelikooo A Astrologsero Mucizem4564 B babypink00 DilekHanim H Hayat sevince guzel27 mutluanne2779 A Aden2023 babylovev trkn0709 C ceydap B BirMucizeOlsunb kizlar son durumunuz nedir tabloyu guncelleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?