- 20 Haziran 2022
- 196
- 248
- 32
- Konu Sahibi Mervenur277
- #6.561
Rahatladım tesekkür ederimmmFazlası çıkar canım boşa gitmez merak etme hepimizde oluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rahatladım tesekkür ederimmmFazlası çıkar canım boşa gitmez merak etme hepimizde oluyor
Canım ben gebeliğin başından beri bunu yaşıyorum, kuruluk var ve bazen dediğin gibi o his, daha önce böyle bir sey yoktu bende, herkes akıntıdan şikayet eder bende tam tersi oldu. Gebelik belirtisidir inşallah senin deKızlar dün gece saat 1:15 vajinamda sanki ilişkiye girersin vajinan kuru gibi olduğunda bi gerginlik hissedersin hafif bi sızı öyle hissediyorum, sanki vajinama bir şey şokmuşlar orada unutmuşlar gibi hafif bir acı ağrı gerginlik hissediyorum ben daha önce böylesi bir şey yaşamadım. uyandım şimdi lavabodayım yine bu sızıyı hissediyorum ince ince ara ara halla halla üşüttüm mü acaba diyeceğim hafta sonu evdeydimde üşütecek bir şeye yapmadım. Ateş tablom da bu şekilde kızlar dün bir düştü bir kademe bugün çıktı yine @pozitifbiri @Papatyamaviss fnd_50 @Deepblues adını etiketleyemediğim ateşçikızlarım bi bakıverin hele ateşim için Eki Görüntüle 3185440
İnşallah canım gerek kalmaz.Pco da spor ve yürüyüş şey ama ne olursa olsun.Ben bunları da düzenli yapmak istiyorum yaAynen canım bende adeti bekliyorum klomen çatlatma ne derse tamamım yoruldum cunku.gerek kalmaz ikimize de inşallah ama ben gidicem gibi hissediyorum
Bekle bekle erken öğrenince sürekli kan vereyim yükselecek mi vs bissuru stres olcakAl benden de o kadar valla bana kalsa bende bekleyeceğim ama günler azaldıkça acaba mi diyorum
haklısınız ama hiç güncel topik bulamadım bir iki tanesine de yazıyorum cevap veren yok günlerdir kist olunca ne oluyor,operasyonluk bi durum söz konusu olmaz dimi.o ay hamilelik oldu mu? 3 yumurtadan tutan oldu muKlomen kullananların topicleri var canım oralardan daha iyi fikir alırsın ben de burdan okuyup öğrenip klomen istedim doktorumdan ama benim yumurtalarım zaten gelişiyordu sanırım ki klomenle hepsi 17 cm den 20 cm e kadar 4 yumurtam oluştu hepsi güzel falan dedi çatlatma iğnesi olmama rağmen biri kiste dönüştü maalesef. zaten o yumurtalar illaki çatlayacak ama çatlatma iğnesinin amacı kist oluşumunu engellemek ve birde üzerine 36 saat falan ilişki takvimi oluşturduğundan çatlama daha garanti oluyor. Ama tabi hormon nihayetinde alınmazsa daha iyi sağlık açısından
Hımm anladım canım hayır koltuk altından ölçüyorumDıl altındanmı ölçüyorsun acaba , ve herkesın ates seviyesi kendıne goredır canım benım dusuk atesım 36.5 olur senın yuksegın 36.5 36.6 olur
Normalde ayağa kalkınca cıkıyodu ama bugunlerde ilişki biter bitmez cıkınca moralim bozuldu bu stres beni öldürcekNormalı dışarı akması degılmı zaten nasıl orda kalsın mantıken kalamaz bana göre benımde hep akıyor fosur fosur olduğu gıbı gerı kalkmazsam
İnş kuzum ya cumartesi günü sol kasığımda çekme gibi hissetim otururken koltukta rahatsız oldum kasığımda çekme oldu belime doğru dünde full evdeydim geve yatayım dedim o his halla hall ben mi yanlış hissediyorum diye, bende çatlamadan 4. Güne kadar hafif kremsi akıntı oldu ama 3 gündür de senin gibi kuruyum ve bu vajinamda bişey var gibi ara ara hissediyorum umarım güzel haberler nasip etsin bana da inş canımCanım ben gebeliğin başından beri bunu yaşıyorum, kuruluk var ve bazen dediğin gibi o his, daha önce böyle bir sey yoktu bende, herkes akıntıdan şikayet eder bende tam tersi oldu. Gebelik belirtisidir inşallah senin de
Peşkeşe ölçtüm bugün çünkü artık gözlerime inanamadım ya çok yoruldum gerçekten anlayamıyorum artık bu ay adet olayım önüme bakayım artık diyorumPeş peşe mi ölçüyorsun tek bir kere mi ben 3 ya da 4 kere ölçüyorum aynı olanı kabul ediyorum ama ilk ölçtüğüm hep hatalı oluyor yeterince dil altında hemen ısınmıyor herhalde
Yürüyüş önemli evet aslında hersey evden adım atana kadar üşenmesek çok iyi olcakİnşallah canım gerek kalmaz.Pco da spor ve yürüyüş şey ama ne olursa olsun.Ben bunları da düzenli yapmak istiyorum ya
Buraya yazmıştım görmedin sanırım canım çok moralim bozuk attık ateşölçrrde mi sıkıntı var diye düşünmeye başladım çünkü çok mantıksız gelmeye başladı. Normalde 6:15 te ölçüyorum ama bir saat öncesi kadar uyanmıştım ölçtüm o zaman 36.7 çıktı 1 saat sonra 36.2 çıktı bu kadar fark olması normal mi?fnd_50 bugünkü ateşini girmemissin canim. Nasıldı ?
Kuzum bence ateş ölçümü ovu.testinden daha yorucu stresliPeşkeşe ölçtüm bugün çünkü artık gözlerime inanamadım ya çok yoruldum gerçekten anlayamıyorum artık bu ay adet olayım önüme bakayım artık diyorum
Ateş ölçer ve ovu testi sipariş etmeyi düşünüyorum ne öneriyorsunSen degerlendırdın askım nasılsa oyuzden kafan rahat olsun bence catlamayıda bugünden say sen yenı ates ölçer alıp yarın denersın o zaman bellı olur
Canım ben kullanmıştım klomeni bana da iğne vermedi doktorum kendiliğinden çatlar ddi sık ilişki olsun ddi gönderdi ve gerçekten de iğnesi hamile kaldım cogul gebeliktihaklısınız ama hiç güncel topik bulamadım bir iki tanesine de yazıyorum cevap veren yok günlerdir kist olunca ne oluyor,operasyonluk bi durum söz konusu olmaz dimi.o ay hamilelik oldu mu? 3 yumurtadan tutan oldu mu
Bu ay her şey karman çorman oldu benim. Bir hasta oldum ondan sonra bütün sistemim alt üst oldu. Ya dün bile akıntım vardı yumurtlama yani olmaması imkansız artık yükselmesi lazım ateşin. Ne yapacağımı şaşırdımYa bende olcmicem ateş olayı beni çok gerdi bırak yataktan kalkmayı deli gibi gün içerisinde ateş ölçüyorum 0.1 düşünce bile üzülüyorum ay yok bana hiç iyi gelmedi ateş benim bazı şeyleri bilmemem daha sağlıklı bence özellikle 3-4 gündür iyice saçmaladı zaten bir iniyor bı çıkıyor ya ateş ölçer bozuk ama yeni aldık ya da ben bozuluyorum bekleye bekleye
Ovulasyon testi bir gebenin günlüğü cok iyi hassas. Piyasaya göre fiyat da iyi bence 30 tanesi 160 tlAteş ölçer ve ovu testi sipariş etmeyi düşünüyorum ne öneriyorsun
Hayırlı sabahlar, yok gitmedim daha cumartesi inşallahAy inşallah bebeğim çok sağ ol sen naptın doktora gittin mi
Laboquick kullanmıştım oğluma gebe kalmaya çalışırken. O da strese sokuyor aslında beni ama şu gibi durumlarda emin olmak isterdim 3-4 gündür akıntı var kaşık ağrısı bar yani yıllardır akıntımdan takibimi yaparım hep de doğru çıkar aslındaOvulasyon testi bir gebenin günlüğü cok iyi hassas. Piyasaya göre fiyat da iyi bence 30 tanesi 160 tl
Haber et beni de kuzum hayırlı haberler inşallahHayırlı sabahlar, yok gitmedim daha cumartesi inşallah