- 7 Nisan 2023
- 117
- 31
- 29
-
- Konu Sahibi denizperisi_
Çarşamba günü cekilecegim hsg bir buçuk yıldır korunmasız deniyoruz olmuyor hsg istedi doktor adetim bugün itibariyle bitti sayılır varsamba günü sabah aç susuz gel çekelim dedi galiba aç susuz çekiliyorHerkese merhabalar. Nisanda Hsg çekildim. Çekilenler hep birlikte her ay sonucumuzu yazalımİlk ayım bitti ve adet oldum bile. Bakalım kaç ay sonra hamile kalıcaz. Herkes yazsın arkadaşlarım 6 ayda hamiş olma oranı yüksek diyor drlar. Bakalım kim ne zaman güzel haberleri yazacak. Hep birlikte motive olalım (9. Ay bitti denemem, 10.aya gireceğim)
Nasıl çekildi hsg bende artık çekilmeye karar verdim bir yılı geçti bekliyorumHerkese merhabalar. Nisanda Hsg çekildim. Çekilenler hep birlikte her ay sonucumuzu yazalımİlk ayım bitti ve adet oldum bile. Bakalım kaç ay sonra hamile kalıcaz. Herkes yazsın arkadaşlarım 6 ayda hamiş olma oranı yüksek diyor drlar. Bakalım kim ne zaman güzel haberleri yazacak. Hep birlikte motive olalım (9. Ay bitti denemem, 10.aya gireceğim)
Bende carsamba günü cektirecegim hsg dün adetim bitti bugün damla şeklinde geldi sabah zonrasinda gelmedi bişey Çarşamba gunu aç susuz gidip cektirecegiz inşallah bakalımNasıl çekildi hsg bende artık çekilmeye karar verdim bir yılı geçti bekliyorum
Ozel mi devlet mi olcak sizin ben de adet bitmesini bekliyorumBende carsamba günü cektirecegim hsg dün adetim bitti bugün damla şeklinde geldi sabah zonrasinda gelmedi bişey Çarşamba gunu aç susuz gidip cektirecegiz inşallah bakalım
Özel hastanede cektirecegim yarın Allah'ın izniyle sizOzel mi devlet mi olcak sizin ben de adet bitmesini bekliyorum
Sizde mi gebelik için cekitireceksiniz ne kadar zamandır istiyorsunuzOzel mi devlet mi olcak sizin ben de adet bitmesini bekliyorum
Evet gebelik için bir buçuk yıl oluyorSizde mi gebelik için cekitireceksiniz ne kadar zamandır istiyorsunuz
Evet gebelik için bir buçuk yıl oluyor
Bı sanuc var mı peki bende yarın gidip cektirecegim ne kadar oldu sizin cekitirdiginjzEvet gebelik için bir buçuk yıl oluyor
Ben rahim filmi cektirmedim daha inşallah pazartesi günü cekilcekBı sanuc var mı peki bende yarın gidip cektirecegim ne kadar oldu sizin cekitirdiginjz
Benimde 1 yıl oldu salı günü çekti recegim hayırli haberler alalım inşallahNasıl çekildi hsg bende artık çekilmeye karar verdim bir yılı geçti bekliyorum
Herkese merhabalar. Nisanda Hsg çekildim. Çekilenler hep birlikte her ay sonucumuzu yazalımİlk ayım bitti ve adet oldum bile. Bakalım kaç ay sonra hamile kalıcaz. Herkes yazsın arkadaşlarım 6 ayda hamiş olma oranı yüksek diyor drlar. Bakalım kim ne zaman güzel haberleri yazacak. Hep birlikte motive olalım (9. Ay bitti denemem, 10.aya gireceğim
Ben şuan tekrar regl oldumCanım merhaba bende nisan ayında hsg çekildim geçen ay olmadı bakalım bu ay nasib sende var mı gebelik
Yaaa hamile kaldınız mııı çooook sevindim sizin adınıza çokBenimde 1 yıl oldu salı günü çekti recegim hayırli haberler alalım inşallah
D denizperisii evet 9 hflik çok şükür darısı tüm isteyenlere inşallahYaaa hamile kaldınız mııı çooook sevindim sizin adınıza çok
Hsg den kaç ay sonra hamile kaldınız. Ben bu ay çekildim sonucu bekliyorum. Negatif görmek istemiyorum
Hsg den kaç ay sonra hamile kaldınız. Ben bu ay çekildim sonucu bekliyorum. Negatif görmek istemiyorum