Ay ben buraları bol bırakmışım kızlar, bildirim gelmemiş, Eylül annelerinde takılır oldum, herşeyden geri kalmışım, sanıyorum kimse yazmıyor, grubumuzu özlemişim ya
lütfen görenler yazsın tekrar bi napıyoruz bebeler nasıl konuşalım.
Benim oğlan 17 aylık oldu , 9-10 ay arası 10 kiloydu kilosu hep çok güzel gitti sonra bi durdu çok uzun süre kilo almadı 11.2 kilo şuan ama yemesi güzel bir bebek hep öyleydi hamdolsun o yüzden önemli değil
Kardeş geleceği için bir miktar tabi endişeliydim ama yardımcı tuttum eve bana çocuklara yardım edecek öyle bir düzenleme yapmakta beni çok rahatlattı
Bizim ki 14-15 ay yürüdü kelimesi de var ama sınırlı tabi en güzel aç diyor herşeye aç diyor, tv kapak kapı, bütün hayvanlara mee, arabalara düüt gibi, anneye maam babaya baba diyor ama
Bide ağlayan bir bebeğiz hep böyleydik hala öyle gidiyor istediği olmayınca çok güzel ağlıyor hatta uğunduğu oldu o beni üzüyor ilk fırsatta doktora soracağım , dişler 8 ön 3 de azı çıktı ve geçmeyen bitmeyen bir salyamız var bakıyorum bazı çocukların salyası yok benimkinin önünde hep önlük takılı ne zaman geçecek bu salya bilmiyorum….
Bizde durumlar böyle
Aklıma gelenleri etiketleyeyim
Rprnn MelodiminEsi @ilsas proudwoman ayselcin @sapphire_silk @virgovirgo Kittycattt S Semia A-BH