- 16 Haziran 2020
- 4.259
- 9.543
- 28
- Konu Sahibi Papatya0593
- #42.041
Benimki de aşırı arkadaş canlısı gördüğü her bebeğe çocuğa yapışır hatta ki onlar için ağlar bu biraz kötü bi durum ya keşke o kadar da sıcak olmasa bizim çocuklar dediğin gibi dengi yok dengi olmayınca aşırı zorluyorHatırlıyorum senin kız erken yürümüştü
Bizim de iştah biraz gitti canım yedirirken zorlanıyoruz. Ama bıraktım artık napayım yediği kadar. Alıştım bi gidiyor bi geliyor iştah, normal karşılıyorum.
Ben de iyiyim çok şükür oğlum da iyi benimki tam geveze çok arkadaş canlısı ama dengi yok etrafta.
Evet haklısınız. Biz artık onlar için iyi olanı araştırp Bulcaz başka çaresi yokSağlık ocakları kalıp bilgiler veriyor. Bana 6. ayda illa yoğurtla başlayacaksın dediler. Benim bebeğime yoğurdun dokunduğunu anlamam uzun zamanımı aldı. Sonradan öğrendim ki bazı ülkelerde 1 yaş altına asla yoğurt vermezlermiş sindirimi gelişmediği için. Artık bilgiye erişim yolları çok değişti. Mesela güneş kremi kullanalım diyoruz içinde zararlı onlarca madde var. Araştırıp temiz içerikli olanını bulmak bize düşüyor. Misal diş doktoruna sorsak hangi macunu kullanacağınız fark etmez diyor ama yine bazı doktorlar da içeriğin önemli olduğunu söylüyor