- Konu Sahibi Papatya0593
- #41.961
Benim kız daha tutunarak yürüyor. Bazen dalıyor ayakta duruyor bir iki dakika ama adım atmaya hiç yeltenmedi. Duvarlardan tutarak gezmesi arttı, emeklemeyi çok azalttı. Yine diş çıkarıyoruz diye tahmin ediyorum. 12 dişi var. Seneye okula başlarız diyorum çok hızlı çıktılar gibi Akşam uykusuna dalmakta zorlanıyor 3 4 gündür. Saatler sarkmaya başladı. Bugün pek iştahı da yoktu. Yumurtayı 6. aydan beri hep severek yer, 1 yaştan sonra her gün 1 tane yiyordu. Bugünlerde yememeye başladı. Genel bir yemek problemi mi başlayacak yoksa yumurtadan mı sıkıldı şuan kestiremiyorum. İştahlı bir çocuktu, sonradan değişiyor diyenler oluyor. Merakla bekliyorum değişmemesini umarak. O kadar dişi var ama çiğnemeyi pek sevmez. Ağzında iki çevirip yutuyor. Tırnaklarında beyaz lekeler fark ettim. Bir şeyler eksik olduğunda olurmuş ya, kan tahlili vermek de istemiyorum çok zorlanmıştık. Fikri olan varsa yazın kızlar.@E B R U @A R Y A A-BH @ilsas S Semia @sessizyazar Rprnn Papatya0593 ve etiketleyemediğim diğer arkadaşlarım nasılsınız? Bebekler nasıl? Gelişimleri ne durumda?
Uyandığı zaman kendi kendine mırıldanıyor, bildiği kelimeleri tekrar ediyor, değişik sesler çıkarıyor. Anne, anneanne, dede, mama, tedi, cici, attı, gitti, nennen kelimeleri. En sevdiği şey şu sıralar ıslak mendil. Muhtemelen sizinkiler de öyledir, ağzına tepiyor her fırsatta. Köşe bucak ıslak mendil saklıyorum. Yaa bir de kapı duvar siliyor mendille hamarat olacak bu kız