- 16 Haziran 2020
- 4.259
- 9.543
- 28
- Konu Sahibi Papatya0593
- #41.941
Bu bebekler çok fena işine geldiği gibi yapmasını o kadar iyi biliyor ki bence normal ya :) bizimki de babayı çok kullanıyor daha kaç ay öncesine kadar o kadar güzel anne der di ki son 2 3 aydır anne demiyor seslenirken sadece a dio ama yanii sıradan bir a değil sadece beni çağırırken kullanır.Herkes iyi hissedince hadi bi dizi izleyeyim der, benim içinse burası var. Bazen gece uyku tutmayınca bakıveriyorum bazen günlerce bakamıyorum acaba neler konuştular neler oldu diye meraklanıyorum. Z zynpzmr hoş geldin yazdıklarını keyifle okudum.
Size komik bir şey anlatmak istiyorum, bilmiyorum başka yaşayan var mı... Bebekler konuşmaya başlayınca önce dede der, sonra baba, anneyi de canı isteyince bir ara der dediler... Ben de okudum evet bu şekilde yazıyordu. Benim kız önce emme demeye başladı, ben hep emzirirken emme diye söylüyordum galiba çok maruz kaldığından oldu. Sonra dede demeye başladı derken anne demeye başladı ben önce tesadüfen diyor diye düşündüm emme değil de anne diyor gibi ve bana hitaben demiyordu öyle havaya anne diyordu kendi kendine mırıldanıyordu üzerime de alınamıyordum. Bu arada babasına dede demeye başladı, baktık erkeklere hep dede diyor. Ne zaman baba diyecek diye beklemeye başladık. Ben de konuşurken çok kullanırım baba geldi baba gitti diye ki alışsın ve konuşsun diye ama yine de epey zaman geçti baba dedirtemedik. Konuşmaya hevesli, sesler çıkartıyor, söylediğimiz şeyleri kendince mırıldanıyor. Ben de öyle zamanlarda fırsat bu fırsat baba demeye çalışsın diye baba diyorum. Ne zaman baba dedirtmeye çalışsak dede diyor inadına yapar gibi. Bir değil iki değil yüzlerce kez hep aynı şey. Artık pes ettik zamana bırakalım dedik. Ben yine de merak ediyorum bunun gibi yaşayan var mı baba deyince dede diye cevap vermek genel bir durum mu