- 5 Mayıs 2020
- 1.603
- 3.306
- 83
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #16.221
Dün gece 5 e kadar uyumadık emme alt değişimi üst baş taşırmış kıyafet değişimi bınlar gece çok zorluyor aynı şeyleri yaşiyoruz bnde mama mmereyim diyorum sonra gögüs lerim yaş gbı oluor ateş basıyor mamadan vazgeçip emri yorum. Ama geçecek elbet düzene binecek yada biz alısıcazBitip tükendiğimi hissediyorum bazen. Gündüz 1 veya 2 kere 3 saatlik uyku uyuyo bebeğim. Onun dışında hep yarım saatte bir saatte bir meme peşindeyiz bazen sütüm dolmadan isteyince mama vermek zorunda kalıyorum. Herkes aynı şeyleri yaşıyormmu ya çok yorgun hissediyorum kendimi. Gece yatarken biraz dinlenebileyim diye mama veriyorum rahat uyusun da sütüm biriksin bende dinleneyim diye.
38+2deyim bugün kontrolüm vardı haftaya cuma son kontrol için çağırdı, eğer cumadan önce sancın ağrın olursa direkt doğumhaneye gel dedi. Haftaya cuma 39+5 olcam o zamana doğsa bari diyorum içimdenMassallah hepiniz bebeklerinizi kucağınıza aldınız bebeklerle ilgili konuşulmaya başlandı bileben 40.1 ile hala dogurmayi bekliyorum banada dua edin bebeğimi kucağıma alayim artık vakit gecmiyor varmı benim gibi bekleyen hamiş
Nasip canım nasip. O sadece şansını yükseltir olma ihtimalini arttırır. Milyonlarca spermden bir tane kalmış olsa yeter ki kalmıştır emin ol. Yani olacaksa onlada olur olmayacaksa istersen yap yine olmaz. Canını sıkma nasip deÇok teşekkür ederim bende öyle diyorum ama burada her çeşit insan var ben yeni evliyim 1 sene olacak inanın buralardan öğrendim çoğu şeyi cahillik ama insanlar tutturuyor 10 gün ben 6 gün arka arkaya dayanamıyorum ki bu sefer inat ettim 3 4 gün denedim ama çatlama çok önemli asıl o zaman girilmesi gerek vs yazıları okuyunca umudum gidiyor Allah razı olsun rabbim herkese nasip etsin hayırlı evlatlar
Kızlar bebeğim sürekli emmek istiyor gece 1-1.5 saatte bir uyandı hep emiyor doyuyor diye düşünüyorum çünkü emmeyi bırakıp uykuya dalıyor sonra hemen uyanıyor. Başına gelen var mı
Benim bebeğim de öyleydi ben de seviniodm meme alior die ama sonra sarılığı yükseldi meğerse cekemiormus çenesi gucsuzmus. Şimdi emzirdikten sonra sagiyorum baya da cikior onu da biberonla veriyorum daha huzurlu deliksiz uyuyor bebeğimm.
Neredeyse hepimiz aynı hissediyoruz. Sürekli emmese de meme istiyor ben doğrumu yanlış mı bilmiyorum bugün gündüz emzirmeyi bitirip uyumaya geçtiğinde emzik verdim 15 dk. Sonra tam uykuya daldığında aldım ağzından 3 saat uyudu. 2. Emzirmede de aynısını yaptım şuan 1.5 saattir uyuyor gece de deneyeceğim .
Gelmiyor tembel bebelerBende varımGünümüzde aynıymış sizinle 39+3
O zaman Allah hepimizin dualarını kabul edip kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallahNasip canım nasip. O sadece şansını yükseltir olma ihtimalini arttırır. Milyonlarca spermden bir tane kalmış olsa yeter ki kalmıştır emin ol. Yani olacaksa onlada olur olmayacaksa istersen yap yine olmaz. Canını sıkma nasip de
stres yapma bana doktor hamile kalamazsın dedi. Yaşın büyük rezervin yok dedi. Ben de bebek fikrini rafa kaldırdım kabullendim yıl dolmadan hamile kaldım. Daha yeni evliymişsiniz. Rahim filmi filan çektir dr. Muayenesine git sonrasında biraz akışına bırak. Hamile kalmak için yapıyorum derken bedenin strese giriyor farketmesen de.Çok teşekkür ederim bende öyle diyorum ama burada her çeşit insan var ben yeni evliyim 1 sene olacak inanın buralardan öğrendim çoğu şeyi cahillik ama insanlar tutturuyor 10 gün ben 6 gün arka arkaya dayanamıyorum ki bu sefer inat ettim 3 4 gün denedim ama çatlama çok önemli asıl o zaman girilmesi gerek vs yazıları okuyunca umudum gidiyor Allah razı olsun rabbim herkese nasip etsin hayırlı evlatlar
Sizin baya büyümüş sıpa3 saatte bir altını değişiyoruz çoğu zaman oluyor
Biraz uyku yeme düzenleri otursa girecek yoluna her şey. Ne duş almaya ne de yemek yemeye zaman var hadi duş neyse de yemek yemedikçe nasıl süt olucak? Böyle zamanlarda ihtiyaç duyuyoruz mamaya ya da sütün azaldığını hissettiğimizde başvuruyoruz. Herkesin kendi tercihi vermek ya da vermemek.Dün gece 5 e kadar uyumadık emme alt değişimi üst baş taşırmış kıyafet değişimi bınlar gece çok zorluyor aynı şeyleri yaşiyoruz bnde mama mmereyim diyorum sonra gögüs lerim yaş gbı oluor ateş basıyor mamadan vazgeçip emri yorum. Ama geçecek elbet düzene binecek yada biz alısıcaz
Sıcak su torbası koyun omzunuza o iyi gelir.Ben hastaneden çıkana kadar geçmişti gerek kalmadı .Bol su içinKızlar yazılanların çoğunu okuyamadım bugün ancak girebildim, eve çıktık öğlen ama hastanedeki ağrı kesicilerin etkisi geçince çok ağrım oldu öksürük bi yandan fena öksürünce dikişlerim acıyor birde bu sefer sağ boynumdan omzuma doğru felaket bi ağrı var burda yazan arkadaşlar olmuştu anestezinin etkisi heralde o da mahvetti beni şu 1 hafta hiç geçmeyecek gibi çok ağrım oluyor bana mısın demedi ağrı kesici içtim ne yapacağımı bilmiyorum gerçekten şuan çok şükür ki gaz çıkardım ve tuvalete gittim yoksa ölürdüm heralde önerisi olan var mı bu ağrılar ve daha çabuk iyileşme için ?
Neredeyse doğduğundan beri sağarak veriyorum çok şükür meme reddi yaşamadım çok düşkün memeye ama maalesef bosaltamior doyamıyor saatlerce emse de. Kaşık biberon da almıştım hastanede ilk sütü onla verdiler ama sonra kullanmadim.Tavsiyem biberon yerine kaşık biberonlar var onunla verin.Meme reddi oluyor sonunda malesef
Doktora gittim tüm herşey yapıldı ama 1 senedir evliyim hiç korunmadım tabi önceden ben tamamen yumurtlama günü denk getirceksim vs bilmezdimstres yapma bana doktor hamile kalamazsın dedi. Yaşın büyük rezervin yok dedi. Ben de bebek fikrini rafa kaldırdım kabullendim yıl dolmadan hamile kaldım. Daha yeni evliymişsiniz. Rahim filmi filan çektir dr. Muayenesine git sonrasında biraz akışına bırak. Hamile kalmak için yapıyorum derken bedenin strese giriyor farketmesen de.
Ben farklı egzersiz yapmıştım akşam üstü. Gece ara ara uyandıran hafif ağrılarım vardı ama doğum sancısı değil de normal çatı ağrılarım gibiydi. Hiçbir fark yoktu yani öncesinde. Nişandan sonra ağrılarım adet sancısına dönüştüKızlar normal doğum yapmış annelere bi sorum olucak. Doğumdan önce doğumun yaklaştığını hissetiniz mi? Atıyorum 1 hafta önce 3 gün önce şöyle şöyle olmuştu doğum yaptım diyebileceğiniz bişey oldu mu yoksa birden bire mi başladı
Benim de çatı ağrım ve adet ağrısı gibi ağrılarım var ara ara da sırtıma bıçak saplanır gibi oluyor nst de sancım çıkmadı ama o yüzden merak ettimBen farklı egzersiz yapmıştım akşam üstü. Gece ara ara uyandıran hafif ağrılarım vardı ama doğum sancısı değil de normal çatı ağrılarım gibiydi. Hiçbir fark yoktu yani öncesinde. Nişandan sonra ağrılarım adet sancısına dönüştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?