- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #16.041
Benim de ilkinde cumartesi günü nişan gelmişti pazartesi sezeryana aldılar hiç sancım vs yoktu bebek çok yukardaydı kanala hiç gitmedi inşallah güzelce gelir sağlıklı sıhhatliHiç sancım yok;( tekrar gelince doktoru aricam resim atarım en azından.
Biraz daha bekleyip yazicam doktora sanırım sancım olmadığı için bu rahatlık var. Temizlige de kadın tam zamanında gelmiş olduinşallah bugün yarın gelir bebek de temiz eve gelmiş olur .
Normalmiş canım bana da olmuştu benzer ağrılar kalıcı olmuyor geçiyor merak etmeKızlar Spinal olup sırt ağrısı olan var mı? Doğumdan çıktığımdan beri sağ tarafımda omuzumdan aşağı ağrım var. Kalıcı olcak diye korkuyorum
Oyy maşallah tombikeKızlar ben de doğurdum çok şükür38. Hafta da fitil ile doğumu başlatmayı denedik ama olmadı. Spinal sezeryan ile kızımı kucağıma aldım. 53 cm 4785 gram olarak dünyaya geldi tontiş kızım mama henüz vermedim, memede tutuyorum hep, çişli bezlerini takip ediyorum. İnşallah hepimizin bebişleri sağlıkla kucaklarımızda olur, bol bol da sütümüz olur
Anlatırsın bize burdaŞimdi yazdım bir iki saat daha bekle bakalım dedi
Ya bennde çok heyecan yaptımbiraz da bugün gelen kadına yardım etmiştim bide yere çömeldim squat falan da yaptım yani dedim inşallah ters bir hareket olmamıştır bu kadar panik anksiyete yapıp sona doğru pembe akıntıyı gelip evde oturup şuan pilav yiyor olmam üzerine hala biseyler yapıyorum yatak odamda bakalım nasıl olcak süreç
Çok teşekkür ederim suyu çok içiyorum zaten, diğerlerini de yaparım. Humana çayı, damla ve promalt içiyorum bugün baya fark etti çok şükür. Kolostrum da geldi sütte geldiHer emzirme sonrası 1 bardak su ve birkaç ceviz yiyin cok faydasi oluyo sütün artmasına bol su süt hurma kuru dut incir kayisi bunlar sütun artmasina yardimci oluyo birde vaktiniz olursa sagin
Ayy hadi inşallah bugün de baktım yarım kilo eksik böyle böyle demek kiBende eve geldiğimde ilkinde 5 kilo eksiktim bebek zaten 3700 dü şaşırmıştım baya kii 35 kilo almıştım40.günde 15 kilo gitmişti bile sonra 2 daha gitti 1 ayda bebeğim 3 aylıkken 17 kilo vermiştim bile şişlik oluyor baya merak etme 40 ın çıkınca çok fazla gitmiş oluyor bir de 10-12 kilo civarı aldıysan eğer en geç 1-2 aya eski kilona dönüyorsun
Kızlar Spinal olup sırt ağrısı olan var mı? Doğumdan çıktığımdan beri sağ tarafımda omuzumdan aşağı ağrım var. Kalıcı olcak diye korkuyorum
Oyy maşallah kilosunu sevsinler onun hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKızlar ben de doğurdum çok şükür38. Hafta da fitil ile doğumu başlatmayı denedik ama olmadı. Spinal sezeryan ile kızımı kucağıma aldım. 53 cm 4785 gram olarak dünyaya geldi tontiş kızım mama henüz vermedim, memede tutuyorum hep, çişli bezlerini takip ediyorum. İnşallah hepimizin bebişleri sağlıkla kucaklarımızda olur, bol bol da sütümüz olur
Valla herşey o kadar normal ki sancı hafif adet sancısı gibi ağrım var o kadar yürüyüşe cikicam sokaklarda dogurmazsam iyiAnlatırsın bize burdaben burdan heyecanını hissettim valla
İnşallah Allah en sağlıklı hayırlısini nasip etsinBenim de ilkinde cumartesi günü nişan gelmişti pazartesi sezeryana aldılar hiç sancım vs yoktu bebek çok yukardaydı kanala hiç gitmedi inşallah güzelce gelir sağlıklı sıhhatli
bence 2-3 aya eski haline dönersin gayet iyiAyy hadi inşallah bugün de baktım yarım kilo eksik böyle böyle demek ki17 kg aldım 10 kg versem yeter inşallah
Bu promalt süt artıriyormu bende alayım diyorumÇok teşekkür ederim suyu çok içiyorum zaten, diğerlerini de yaparım. Humana çayı, damla ve promalt içiyorum bugün baya fark etti çok şükür. Kolostrum da geldi sütte geldi
Eşim bana da almış ama aşırı şekerli ya içemiyorum sulandirilmis akide şekeri gibiBu promalt süt artıriyormu bende alayım diyorum
Kuru dut üzum incir kayisisu bunlari yapiyorum aslinda ebelerind edigine gire sütum iyi ama ben oglusum gelene kadar birazdaha olsun istiyorumEşim bana da almış ama aşırı şekerli ya içemiyorum sulandirilmis akide şekeri gibikuru dut incir hurma kayısı bunlar bende işe yarior bide hipps emziren anne çayı aldim ve bol su.
Maşallah gözünüz aydın sağlıkla büyüsünKızlar ben de doğurdum çok şükür38. Hafta da fitil ile doğumu başlatmayı denedik ama olmadı. Spinal sezeryan ile kızımı kucağıma aldım. 53 cm 4785 gram olarak dünyaya geldi tontiş kızım mama henüz vermedim, memede tutuyorum hep, çişli bezlerini takip ediyorum. İnşallah hepimizin bebişleri sağlıkla kucaklarımızda olur, bol bol da sütümüz olur
Canım naptın ağrın varmı merak ettimOyy maşallah kilosunu sevsinler onun hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Valla herşey o kadar normal ki sancı hafif adet sancısı gibi ağrım var o kadar yürüyüşe cikicam sokaklarda dogurmazsam iyi
İnşallah Allah en sağlıklı hayırlısini nasip etsin
Canimm cok heyecanlandim mesajini gorunceOyy maşallah kilosunu sevsinler onun hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin
Valla herşey o kadar normal ki sancı hafif adet sancısı gibi ağrım var o kadar yürüyüşe cikicam sokaklarda dogurmazsam iyi
İnşallah Allah en sağlıklı hayırlısini nasip etsin
Merhaba. 1200 du en son. Zam gelmediyse egerMerhabalar sare hanımın doğum ücretleri hakkında bilginiz var mı?
Valla ara ara pembe bir akıntı geliyor yumurta akı kıvamında hafif adet sancısı gibi bir sancı var ama hic rahatsız edici değil çok hafif. Bebek baya aşağıda hareket ediyor ara ara.bir de belime aniden ağrı girer gibi olup gidiyorCanım naptın ağrın varmı merak ettim
Valla bende gündüz çok heyecanlıydım ama şuan stabil şekilde devam ediyorum ara ara geldi yumurta akı kıvamında pembe akıntıCanimm cok heyecanlandim mesajini goruncesaglikla gelsin insallahh bebegin. Su an nasilsin ne durumdasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?