• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Hiç sancım yok;( tekrar gelince doktoru aricam resim atarım en azından.
Biraz daha bekleyip yazicam doktora sanırım sancım olmadığı için bu rahatlık var. Temizlige de kadın tam zamanında gelmiş oldu🥲😂 inşallah bugün yarın gelir bebek de temiz eve gelmiş olur .
Benim de ilkinde cumartesi günü nişan gelmişti pazartesi sezeryana aldılar hiç sancım vs yoktu bebek çok yukardaydı kanala hiç gitmedi inşallah güzelce gelir sağlıklı sıhhatli ☺️

Kızlar ben de doğurdum çok şükür 😊 38. Hafta da fitil ile doğumu başlatmayı denedik ama olmadı. Spinal sezeryan ile kızımı kucağıma aldım. 53 cm 4785 gram olarak dünyaya geldi tontiş kızım😇mama henüz vermedim, memede tutuyorum hep, çişli bezlerini takip ediyorum. İnşallah hepimizin bebişleri sağlıkla kucaklarımızda olur, bol bol da sütümüz olur🥰
Oyy maşallah tombike 😍 mamaya hiç gerek yok bıl bol emzir ☺️

Şimdi yazdım bir iki saat daha bekle bakalım dedi
Ya bennde çok heyecan yaptım :KK66: biraz da bugün gelen kadına yardım etmiştim bide yere çömeldim squat falan da yaptım yani dedim inşallah ters bir hareket olmamıştır :KK66: bu kadar panik anksiyete yapıp sona doğru pembe akıntıyı gelip evde oturup şuan pilav yiyor olmam🥲🥲🥲❤️ üzerine hala biseyler yapıyorum yatak odamda😅bakalım nasıl olcak süreç
Anlatırsın bize burda 🤗 ben burdan heyecanını hissettim valla

Kızlar bende dün öyle bi sancı oldu ki ilk gebeliğim dahil hiç böyle bi ağrı yaşamadım gece doğuruyorum sandım çok korktum ayakta duramadım baya ağladım sancıdan sonra sabaha kadar hafif hafif devam etti sabah uyandığımdan beri iyiyim Salı sabahı sezeryan olucam zaten o zamana kadar acil bişey çıkmaz umarım böyle şiddetli ağrısı olan var mı gece çok fena oldum cidden 😔

Her emzirme sonrası 1 bardak su ve birkaç ceviz yiyin cok faydasi oluyo sütün artmasına bol su süt hurma kuru dut incir kayisi bunlar sütun artmasina yardimci oluyo birde vaktiniz olursa sagin
Çok teşekkür ederim suyu çok içiyorum zaten, diğerlerini de yaparım. Humana çayı, damla ve promalt içiyorum bugün baya fark etti çok şükür. Kolostrum da geldi sütte geldi 🧿

Bende eve geldiğimde ilkinde 5 kilo eksiktim bebek zaten 3700 dü şaşırmıştım baya kii 35 kilo almıştım 😂 40.günde 15 kilo gitmişti bile sonra 2 daha gitti 1 ayda bebeğim 3 aylıkken 17 kilo vermiştim bile ☺️ şişlik oluyor baya merak etme 40 ın çıkınca çok fazla gitmiş oluyor bir de 10-12 kilo civarı aldıysan eğer en geç 1-2 aya eski kilona dönüyorsun
Ayy hadi inşallah bugün de baktım yarım kilo eksik böyle böyle demek ki😁 17 kg aldım 10 kg versem yeter inşallah

Kızlar ben de doğurdum çok şükür 😊 38. Hafta da fitil ile doğumu başlatmayı denedik ama olmadı. Spinal sezeryan ile kızımı kucağıma aldım. 53 cm 4785 gram olarak dünyaya geldi tontiş kızım😇mama henüz vermedim, memede tutuyorum hep, çişli bezlerini takip ediyorum. İnşallah hepimizin bebişleri sağlıkla kucaklarımızda olur, bol bol da sütümüz olur🥰
Oyy maşallah kilosunu sevsinler onun hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin♥️🥰
Anlatırsın bize burda 🤗 ben burdan heyecanını hissettim valla
Valla herşey o kadar normal ki sancı hafif adet sancısı gibi ağrım var o kadar yürüyüşe cikicam sokaklarda dogurmazsam iyi🥲🥰
Benim de ilkinde cumartesi günü nişan gelmişti pazartesi sezeryana aldılar hiç sancım vs yoktu bebek çok yukardaydı kanala hiç gitmedi inşallah güzelce gelir sağlıklı sıhhatli ☺️
İnşallah Allah en sağlıklı hayırlısini nasip etsin♥️

Ayy hadi inşallah bugün de baktım yarım kilo eksik böyle böyle demek ki😁 17 kg aldım 10 kg versem yeter inşallah
bence 2-3 aya eski haline dönersin gayet iyi 🙏🏻😍 doğum kilosu çabuk gidiyor benim vermem gereken 40 kilom var 😂 bende kendime 8 ay verdim işe başlayana kadar eski halime dönerim inşallah ☺️

Eşim bana da almış ama aşırı şekerli ya içemiyorum sulandirilmis akide şekeri gibi 🤢 kuru dut incir hurma kayısı bunlar bende işe yarior bide hipps emziren anne çayı aldim ve bol su.
Kuru dut üzum incir kayisisu bunlari yapiyorum aslinda ebelerind edigine gire sütum iyi ama ben oglusum gelene kadar birazdaha olsun istiyorum

Kızlar dün kontrolüm vardı, doktorum vajinal muayene de açıklık henüz hiç yok dedi ve biraz zorladı açıkçası beni 🙄 Süreci hızlandırmak için yapmış. Gece saatlerinde hafif sancım oldu ama devam etmedi.. Yarın tam 39 haftalık olacak. Artık kucağıma almak istiyorum bebeğimi 🥹

Maşallah gözünüz aydın sağlıkla büyüsün 😍 ultrasonda çıkan kilosuyla çok fark var mıydı? ☺️

Oyy maşallah kilosunu sevsinler onun hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin♥️🥰
Valla herşey o kadar normal ki sancı hafif adet sancısı gibi ağrım var o kadar yürüyüşe cikicam sokaklarda dogurmazsam iyi🥲🥰
Canım naptın ağrın varmı merak ettim

Canimm cok heyecanlandim mesajini gorunce😍 saglikla gelsin insallahh bebegin. Su an nasilsin ne durumdasin

Canım naptın ağrın varmı merak ettim
Valla ara ara pembe bir akıntı geliyor yumurta akı kıvamında hafif adet sancısı gibi bir sancı var ama hic rahatsız edici değil çok hafif. Bebek baya aşağıda hareket ediyor ara ara.bir de belime aniden ağrı girer gibi olup gidiyor 🥰evde tatlı bir heyecan var ailecek oturduk Netflix den film izliyoruZ😂😂biraz araştırdım böyle ara ara gelen pembe akintilardan sonra 2 3gune doğuran olmuş inşallah en sağlıklı hayırlı saatte gelsin yavrular. Siz nasilsiniz bu arada çömelme hareketi squat falan yapiyormusunuz

Canimm cok heyecanlandim mesajini gorunce😍 saglikla gelsin insallahh bebegin. Su an nasilsin ne durumdasin
Valla bende gündüz çok heyecanlıydım ama şuan stabil şekilde devam ediyorum ara ara geldi yumurta akı kıvamında pembe akıntı 🥰 inşallah seninde sağlıkla bir avazda kolayca gelsin bebeğin🥰 gece yatmadan duşa giricem biraz egzersiz yapıp öyle yaticam doktorda sancin artarsa gel dedi ama sancı yok diyecek kadar az

Back