- 6 Temmuz 2022
- 2.274
- 1.596
- 63
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #16.021
Aminn insallahh tez vakitte kendi gelmek istesin diye dua ediyorum insallah ben de vaktini dolduran herkes de kavusur bir an onceŞuanda oğlum kucağımda iken sizin yorumları okuyorum alllah hepinize bu duyguyu tattırsın inşallah
İnşallah canım ve geldikten sonraki duygusu pahabiçilemezAminn insallahh tez vakitte kendi gelmek istesin diye dua ediyorum insallah ben de vaktini dolduran herkes de kavusur bir an once
Evet cerez gibi yiyorum bebise de iyi geliyor guzel gaz çıkariyorMetabolizmaniz kuru duttan dolayi mi hizlandi?
Merhabalar sare hanımın doğum ücretleri hakkında bilginiz var mı?Hastane calisanlari cok iyi ve ilgililer bu konuda hic sikayet duymadim. Hastane zaten guzel bir hastane ter temiz odalari falan gayet guzel banyolari kullanisli. Ekstra bir masraf tabi ki cikabilir sizin durumunuza gore belki hastanede kalmaniz gerekir vs bu durumlarda dogum ucreti disinda fiyatlandirma yapiliyor tabi ki. Ama Acibadem kadar ekstra bir seyler cikacagini dusunmuyorum cunku Acibadem’de refakatci icin bile ayriyetten ucret odemesi aliyorlar. O yuzden ben de Acibadem’i hic dusunmedim. Dogum paketi icin hastaneyle gorusmenizi oneririm bizzat bilgi alabilirsiniz telefonda bile hemen cevapliyorlar. Doktor olarak hastanenin kendi doktorlarindan mi tercih edeceksiniz yoksa disaridan mi geliyor doktorunuz? Bizim dr Sare Davutoglu’ydu. Kendisinin bir ekibi var zaten ebesi hemsiresi vs. Onlarla birlikte calisiyor. Dogum yapmis herkes cok memnundu ozellikle ebesi bayaa iyiydi ben de tanismistim
Ayy ben bu konuda bilgisizim ama 10dk da 1 sancı olmadan gitme bence hastaneye, doktorunun bilgisi olsun tabi. Sağlıkla gelsin bebişinnKızlar benim Nişanım geldi sanırım evde temizlikçi kadın var temizlik yapıyor eşimi aricam şimdi elim ayagim buz kesti baya heyecanlıyımkırmızı akıntı geldi hiç sancım yok şuanda sizce doktoruma ne zaman haber vereyim sancim.hafif adet olcak gibi. Ama bebekde hafif hareket ediyor
Nişan geldiğinde doğum hemen başlayabilir başlamayabilir de. Sancın varsa biraz daha ritimli olup artana kadar bekleyebilirsin. Sancıların düzenli ve artarak gelmesi lazım. Ben kendimde olsa beklerdim.Kızlar benim Nişanım geldi sanırım evde temizlikçi kadın var temizlik yapıyor eşimi aricam şimdi elim ayagim buz kesti baya heyecanlıyımkırmızı akıntı geldi hiç sancım yok şuanda sizce doktoruma ne zaman haber vereyim sancim.hafif adet olcak gibi. Ama bebekde hafif hareket ediyor
İlk doğumun olduğu için hemen ara canım. Belkide kısa sürede doğumun olacak. Hadi sağlıcakla gelsinKızlar benim Nişanım geldi sanırım evde temizlikçi kadın var temizlik yapıyor eşimi aricam şimdi elim ayagim buz kesti baya heyecanlıyımkırmızı akıntı geldi hiç sancım yok şuanda sizce doktoruma ne zaman haber vereyim sancim.hafif adet olcak gibi. Ama bebekde hafif hareket ediyor
Doktoruna haber ver yarın pazar tatil ona göre planlamasını yapsın. Nişan gelince sakin olun müsait zamanda haber verin diyorlar. Hemen doğum başlamaz aslolan sancı ve su gelmesi. İnşallah kolayca doğumun gerçekleşir. Evladını sağlıcakla alırsın kucağına.Kızlar benim Nişanım geldi sanırım evde temizlikçi kadın var temizlik yapıyor eşimi aricam şimdi elim ayagim buz kesti baya heyecanlıyımkırmızı akıntı geldi hiç sancım yok şuanda sizce doktoruma ne zaman haber vereyim sancim.hafif adet olcak gibi. Ama bebekde hafif hareket ediyor
Pembe sümüksü akıntı geldi hiç sancım yok bide değişik bir enerji geldi ustume. Ama bir iki gündür sarı akinti vardı acaba enfeksiyon olabilir mi diye de düşündüm.simdi doktora falan yazmadım bende beklemeyi düşünüyorum hastane yakınimda zaten arabayla 5 10dk da gideriz. Nisan bir anda çat diye gelip kesilir mi yoksa azar azar pembe akıntı şeklinde gelir mi onu bilemedim çünkü yarım tırnak kadar geldi .kesildi tekrar lavaboya gittim tekrar aynı şekilde geldiNişan geldiğinde doğum hemen başlayabilir başlamayabilir de. Sancın varsa biraz daha ritimli olup artana kadar bekleyebilirsin. Sancıların düzenli ve artarak gelmesi lazım. Ben kendimde olsa beklerdim.
Hiç sancım yok;( tekrar gelince doktoru aricam resim atarım en azından.İlk doğumun olduğu için hemen ara canım. Belkide kısa sürede doğumun olacak. Hadi sağlıcakla gelsin
Biraz daha bekleyip yazicam doktora sanırım sancım olmadığı için bu rahatlık var. Temizlige de kadın tam zamanında gelmiş olduDoktoruna haber ver yarın pazar tatil ona göre planlamasını yapsın. Nişan gelince sakin olun müsait zamanda haber verin diyorlar. Hemen doğum başlamaz aslolan sancı ve su gelmesi. İnşallah kolayca doğumun gerçekleşir. Evladını sağlıcakla alırsın kucağına.
Kız okurken gözlerim kapanıyordu bir anda fal taşı gibi açmışım hadi inşallah devamı gelir ama acele etme duşa gir duşunu al hareket et bolca doğuma yakın yapılması gereken hareketleri sakin sakin yapmaya başlaKızlar benim Nişanım geldi sanırım evde temizlikçi kadın var temizlik yapıyor eşimi aricam şimdi elim ayagim buz kesti baya heyecanlıyımkırmızı akıntı geldi hiç sancım yok şuanda sizce doktoruma ne zaman haber vereyim sancim.hafif adet olcak gibi. Ama bebekde hafif hareket ediyor
Ağrın sancın olmayabilir ama doğru anlatıyorsun gelen şey nişan yada tıbbi adı tıpa her neyse o gelmiş süreç şimdi başlamıyor sancı bir den de başlayabilir yavaştaysa ama doktor nişan geldiğini bilmesi gerekir onunda plan program yapabilmesi için sonrasında zaten o sana diyecek 5 dk 1 e düşmeden gelme vs diye .. ama sen önce bir kendin hakkında bilgi vermelisin sancını bekleme kuzum öyle olmaz nişan gelince her durum doktora yansıtılmalı sancım yok dersin onu da eklersin olur biter o sana anlatacak zaten olup biteni hadi bakalımPembe sümüksü akıntı geldi hiç sancım yok bide değişik bir enerji geldi ustume. Ama bir iki gündür sarı akinti vardı acaba enfeksiyon olabilir mi diye de düşündüm.simdi doktora falan yazmadım bende beklemeyi düşünüyorum hastane yakınimda zaten arabayla 5 10dk da gideriz. Nisan bir anda çat diye gelip kesilir mi yoksa azar azar pembe akıntı şeklinde gelir mi onu bilemedim çünkü yarım tırnak kadar geldi .kesildi tekrar lavaboya gittim tekrar aynı şekilde geldi
Şimdi yazdım bir iki saat daha bekle bakalım dediAğrın sancın olmayabilir ama doğru anlatıyorsun gelen şey nişan yada tıbbi adı tıpa her neyse o gelmiş süreç şimdi başlamıyor sancı bir den de başlayabilir yavaştaysa ama doktor nişan geldiğini bilmesi gerekir onunda plan program yapabilmesi için sonrasında zaten o sana diyecek 5 dk 1 e düşmeden gelme vs diye .. ama sen önce bir kendin hakkında bilgi vermelisin sancını bekleme kuzum öyle olmaz nişan gelince her durum doktora yansıtılmalı sancım yok dersin onu da eklersin olur biter o sana anlatacak zaten olup biteni hadi bakalım
Ya bennde çok heyecan yaptımKız okurken gözlerim kapanıyordu bir anda fal taşı gibi açmışım hadi inşallah devamı gelir ama acele etme duşa gir duşunu al hareket et bolca doğuma yakın yapılması gereken hareketleri sakin sakin yapmaya başla
Bak normal nişan gelince sancı olmuyor ki bir iki saat bekle demesi de normal çünkü bazen o iki saatte hafif bir sancı geliyor ama düzenlenmesi bazen saatler alıyor bazen şıp diye.. ben nişan gelip 2 hafta sonra doğum yapanları da okudum.2 saat sonra yapanları da sen şimdi harekete devam et beslen hatta imkan olursa dinlen hareket dinlen hareket diye periyot yap.yakında senden doğuma gidiyorum haberini alırız benceŞimdi yazdım bir iki saat daha bekle bakalım dedi
Ya bennde çok heyecan yaptımbiraz da bugün gelen kadına yardım etmiştim bide yere çömeldim squat falan da yaptım yani dedim inşallah ters bir hareket olmamıştır bu kadar panik anksiyete yapıp sona doğru pembe akıntıyı gelip evde oturup şuan pilav yiyor olmam üzerine hala biseyler yapıyorum yatak odamda bakalım nasıl olcak süreç
Bende vardı 10 gün sonra azalarak devam etti benimki bıçak ağrısı gibiydi su çok iyi geliyor o ağrıyaKızlar Spinal olup sırt ağrısı olan var mı? Doğumdan çıktığımdan beri sağ tarafımda omuzumdan aşağı ağrım var. Kalıcı olcak diye korkuyorum
bende de vardı. Ben genel anestezi oldum bir 10 gün sürdü sonra geçti. ara ara hala ağrım oluyor ama ilk zamanlardaki kadar şiddetli değil. Devası ne bilmiyorum. Nescafe iyi geliyor demişti arkadaşlar.Kızlar Spinal olup sırt ağrısı olan var mı? Doğumdan çıktığımdan beri sağ tarafımda omuzumdan aşağı ağrım var. Kalıcı olcak diye korkuyorum
Maşallah aman dikkat et. Kilosu yüksek bebeklerde şeker çok hızlı düşüyor anne sütü bir anda gelmediği için yeterli gelemiyor. Uykuya meyil uyandırmakta zorlanma ağlarken ellerde titreme görürsen mutlaka şekerine baksınlar. Gerekirse sütün artana kadar mama başlarlar. Rabbim analı babalı büyütsün inşallah.Kızlar ben de doğurdum çok şükür38. Hafta da fitil ile doğumu başlatmayı denedik ama olmadı. Spinal sezeryan ile kızımı kucağıma aldım. 53 cm 4785 gram olarak dünyaya geldi tontiş kızım mama henüz vermedim, memede tutuyorum hep, çişli bezlerini takip ediyorum. İnşallah hepimizin bebişleri sağlıkla kucaklarımızda olur, bol bol da sütümüz olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?