2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Ikili teste nasil gidiyoruz? Yani nereye veya ne zaman gidecegimizi kim soyleyecek. Bana doktorum dedi testlerin var falan diye ama ayrintisini anlamadım. Bilen bilgi verebilir mi?
12 haftada 2 tarqma testi yapıliyo doktorun soyler canim birde kan testleri falan yapiliyo

Ikili teste nasil gidiyoruz? Yani nereye veya ne zaman gidecegimizi kim soyleyecek. Bana doktorum dedi testlerin var falan diye ama ayrintisini anlamadım. Bilen bilgi verebilir mi?
Doktor hatırlatıyor 12. Haftada ikili diye ben tıp fakültesine aldım randevu. Kendi doktorunuz da yapıyor sizin kaç hafta

12.haftada durumum neredeyse aynı. Bulantı gitti ama ilaca devam etmezsem geri geliyor. Yerini uyku aldı. Öyle bir uyku ki evdeysem sabah uyanıp kahvaltı yapıp tekrar uyuyorum. İlk hamilelik göbek baya çıktı hep kendimi dinliyorum şişkinliğim mi var acaba diye ama baya göbek var. Çıkıyor bence bu haftalarda. Önceden giydiğim esnek taytları da giyemiyorum artık. Büyüsün bebeklerimiz sağlıkla neşeyle

Arkadaşlar benim Sat 24 Ağustos , buna göre şuan tam 9+0 haftalığım. Ama kontrolde 8+3 üm. Son üc gitmem de hep 4 gün geriden geliyor. Normal mi? Bu 6. Hamileliğim 4 düşük 1 dış gebelik yaşadım. Kucağıma daha almak nasip olmadi hiç. Ağustosta tüp bebek transfer oldum negatif geldi, eylül de rabbim kendiliğinden nasip etti. Ama elim yüreğimde bir şey olacak diye.

Hayırlı olsun süpriz bebeğiniz inşallah sağlıkla ilerler :) benim de sat 19 ağustostu doktor 24 ağustos yaptı 5 gün geriden geldi kontrollerde geç döllenme dedi. Bir problem yok sizde korkmayın :)

Hayırlı olsun süpriz bebeğiniz inşallah sağlıkla ilerler :) benim de sat 19 ağustostu doktor 24 ağustos yaptı 5 gün geriden geldi kontrollerde geç döllenme dedi. Bir problem yok sizde korkmayın :)
Tesekkur ederim amin inşallah.. kontrolde kotu bise demedi hiç zaten de ben korktugum icin sormak istedim. Hepimiz insallah kucagimiza almak nasip olur

Bişey olmaz bence canım ama yinede doktoruna danış benimde 23 Ağustos benimde bazen 2 yada üç gün geriden geldi oluyor bence o olcumle alakalı olabilir kafana takma inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim

Ya aynı bende sabah iyi oluyorum öğlen sonu kusacak gibi kötüluyorum am biraz olips mentollü şeker rahatlattı sende bı dene istersen

Tesekkur ederim amin inşallah.. kontrolde kotu bise demedi hiç zaten de ben korktugum icin sormak istedim. Hepimiz insallah kucagimiza almak nasip olur
amin canim hepimiz insallah saglikla alalim belirtileriniz var mi hic sizin benim arada kasik ya da bel agriyor. Onun harici hic bir sey hissetmiyorum

Hanımlar biraz depresifim açikçası. Bu çocuga annelik yapabilecek miyim, veya onu koruyabilecek miyim hic bilmiyorum. Ben kendimi henuz kucuk hissediyorum acikcasi. Ilk dusuk olan gebeligimde boyle degildi cok cok sevinmistim ama ikincide de cok isteyerek yaptık ama korkuyorum.

Bebegine senden daha iyi annelik yapan olamaz:) 28 yasindayim 3 tane kizlarim var ilk kizimda bende tedirgindim ama sukur suan 6 yasinda

Bebegine senden daha iyi annelik yapan olamaz:) 28 yasindayim 3 tane kizlarim var ilk kizimda bende tedirgindim ama sukur suan 6 yasinda
Annelik nasıl bir şey hic bilmiyorum galiba ilk oldugundan. Korkuyorum sadece ya basina bir sey gelirse bende onu koruyamazsam diye sadece bunu hissediyorum. Eşimin bile hala idrak ettiğini sanmıyorum.

Geçmiş yorumları inceleme vaktiniz yoktur belki siz gibi ben de bir kaç kişi daha tedirgin ve çok haklısınız da çok doğal. Ama inşaallah bu yavrunuzun sağlıkla doğduğunu görürüz. Benim bir buçuk hafta kadar geriden geliyor. Geç döllenme deniyor. Bu nedenle takmaya gerek yok. İnşaallah sağlıkla kucağımıza alırız sağlıkla büyüdüklerini görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…