- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #3.581
12 haftada 2 tarqma testi yapıliyo doktorun soyler canim birde kan testleri falan yapiliyoIkili teste nasil gidiyoruz? Yani nereye veya ne zaman gidecegimizi kim soyleyecek. Bana doktorum dedi testlerin var falan diye ama ayrintisini anlamadım. Bilen bilgi verebilir mi?
Doktor hatırlatıyor 12. Haftada ikili diye ben tıp fakültesine aldım randevu. Kendi doktorunuz da yapıyor sizin kaç haftaIkili teste nasil gidiyoruz? Yani nereye veya ne zaman gidecegimizi kim soyleyecek. Bana doktorum dedi testlerin var falan diye ama ayrintisini anlamadım. Bilen bilgi verebilir mi?
12.haftada durumum neredeyse aynı. Bulantı gitti ama ilaca devam etmezsem geri geliyor. Yerini uyku aldı. Öyle bir uyku ki evdeysem sabah uyanıp kahvaltı yapıp tekrar uyuyorum. İlk hamilelik göbek baya çıktı hep kendimi dinliyorum şişkinliğim mi var acaba diye ama baya göbek var. Çıkıyor bence bu haftalarda. Önceden giydiğim esnek taytları da giyemiyorum artık. Büyüsün bebeklerimiz sağlıkla neşeyleGünaydın arkadaşlar bizim herşey yolunda çok şükür Allah'ım geçecek mi bu günler derken geçti sonunda mide bulantısı çok nadir bazen hafif kısa süreli oluyo çok hafifledi ağrılarım azaldı ilk zamanlardaki gibi aşırı enerji düşüklüğü rahatsız hissetme kalmadı arada bir başım dönüyo uykuya aşırı eğilim başladı şimdiden göbeğim yüzünden rahat yatamıyorum yüzükoyun yatamıyorum bi haftadır 3. Hamileliğim göbeğim minik bir top gibi şuanbugün 11+6 olduk
Randevuyu doktorum mu aliyor ben mi yani?Doktor hatırlatıyor 12. Haftada ikili diye ben tıp fakültesine aldım randevu. Kendi doktorunuz da yapıyor sizin kaç hafta
9.haftadayım canımDoktor hatırlatıyor 12. Haftada ikili diye ben tıp fakültesine aldım randevu. Kendi doktorunuz da yapıyor sizin kaç hafta
Bende de olmuştu bir süre devam etti inşaallah şifa olmuşturSelam arkadadlar idrar yolu enfeksiyonu icin 10 gundur antibiyotik kullaniyirdum simdi tekrar gidiyorum dua edermisiniz gecmis olsun
Hayırlı olsun süpriz bebeğiniz inşallah sağlıkla ilerler :) benim de sat 19 ağustostu doktor 24 ağustos yaptı 5 gün geriden geldi kontrollerde geç döllenme dedi. Bir problem yok sizde korkmayın :)Arkadaşlar benim Sat 24 Ağustos , buna göre şuan tam 9+0 haftalığım. Ama kontrolde 8+3 üm. Son üc gitmem de hep 4 gün geriden geliyor. Normal mi? Bu 6. Hamileliğim 4 düşük 1 dış gebelik yaşadım. Kucağıma daha almak nasip olmadi hiç. Ağustosta tüp bebek transfer oldum negatif geldi, eylül de rabbim kendiliğinden nasip etti. Ama elim yüreğimde bir şey olacak diye.
Tesekkur ederim amin inşallah.. kontrolde kotu bise demedi hiç zaten de ben korktugum icin sormak istedim. Hepimiz insallah kucagimiza almak nasip olurHayırlı olsun süpriz bebeğiniz inşallah sağlıkla ilerler :) benim de sat 19 ağustostu doktor 24 ağustos yaptı 5 gün geriden geldi kontrollerde geç döllenme dedi. Bir problem yok sizde korkmayın :)
Bişey olmaz bence canım ama yinede doktoruna danış benimde 23 Ağustos benimde bazen 2 yada üç gün geriden geldi oluyor bence o olcumle alakalı olabilir kafana takma inşallahArkadaşlar benim Sat 24 Ağustos , buna göre şuan tam 9+0 haftalığım. Ama kontrolde 8+3 üm. Son üc gitmem de hep 4 gün geriden geliyor. Normal mi? Bu 6. Hamileliğim 4 düşük 1 dış gebelik yaşadım. Kucağıma daha almak nasip olmadi hiç. Ağustosta tüp bebek transfer oldum negatif geldi, eylül de rabbim kendiliğinden nasip etti. Ama elim yüreğimde bir şey olacak diye.
Amiiin inşallah hepimiz bebişlermizi sağlıkla kucağımıza alalımçok teşekkür ederimsize de keyfli
sağlıklı bir hamilelik süreci dilerim
Ya aynı bende sabah iyi oluyorum öğlen sonu kusacak gibi kötüluyorum am biraz olips mentollü şeker rahatlattı sende bı dene istersenBu benim 7. Hamileligim fakat 3 tane saglikli kizlarim var sukur zaten bir kac kez dile getirdim.. hem oglan hem kiz hamileligi gecirdim ama hic birinde boyle uzun suren ara ara gelen mide bulantisi yasamadim. Sabahlari pek olmuyor aksama dogru midem cok bulaniyor zorlasam kusarim o derece
Tesekkur ederim amin inşallah.. kontrolde kotu bise demedi hiç zaten de ben korktugum icin sormak istedim. Hepimiz insallah kucagimiza almak nasip olurHayırlı olsun süpriz bebeğiniz inşallah sağlıkla ilerler :) benim de sat 19 ağustostu doktor 24 ağustos yaptı 5 gün geriden geldi kontrollerde geç döllenme dedi. Bir problem yok sizde korkmayın :)
amin canim hepimiz insallah saglikla alalimBişey olmaz bence canım ama yinede doktoruna danış benimde 23 Ağustos benimde bazen 2 yada üç gün geriden geldi oluyor bence o olcumle alakalı olabilir kafana takma inşallahsağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim
Bebegine senden daha iyi annelik yapan olamaz:) 28 yasindayim 3 tane kizlarim var ilk kizimda bende tedirgindim ama sukur suan 6 yasindaHanımlar biraz depresifim açikçası. Bu çocuga annelik yapabilecek miyim, veya onu koruyabilecek miyim hic bilmiyorum. Ben kendimi henuz kucuk hissediyorum acikcasi. Ilk dusuk olan gebeligimde boyle degildi cok cok sevinmistim ama ikincide de cok isteyerek yaptık ama korkuyorum.
Annelik nasıl bir şey hic bilmiyorum galiba ilk oldugundan. Korkuyorum sadece ya basina bir sey gelirse bende onu koruyamazsam diye sadece bunu hissediyorum. Eşimin bile hala idrak ettiğini sanmıyorum.Bebegine senden daha iyi annelik yapan olamaz:) 28 yasindayim 3 tane kizlarim var ilk kizimda bende tedirgindim ama sukur suan 6 yasinda
Hoşgeldin
Geçmiş yorumları inceleme vaktiniz yoktur belki siz gibi ben de bir kaç kişi daha tedirgin ve çok haklısınız da çok doğal. Ama inşaallah bu yavrunuzun sağlıkla doğduğunu görürüz. Benim bir buçuk hafta kadar geriden geliyor. Geç döllenme deniyor. Bu nedenle takmaya gerek yok. İnşaallah sağlıkla kucağımıza alırız sağlıkla büyüdüklerini görürüzArkadaşlar benim Sat 24 Ağustos , buna göre şuan tam 9+0 haftalığım. Ama kontrolde 8+3 üm. Son üc gitmem de hep 4 gün geriden geliyor. Normal mi? Bu 6. Hamileliğim 4 düşük 1 dış gebelik yaşadım. Kucağıma daha almak nasip olmadi hiç. Ağustosta tüp bebek transfer oldum negatif geldi, eylül de rabbim kendiliğinden nasip etti. Ama elim yüreğimde bir şey olacak diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?