2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kızlar merhaba umarım herkes iyidir. Dün kahve rengi akıntı gelince bu sabah doktora gittim çok şükür bebek gayet iyi ikili test sonucum da gayet güzel çıkmış. Geçen hafta kıza benzettiği bebeğimi bu sefer erkeğe benzetti tam olarak anca 16.haftada öğreneceğim anlaşılan sağlıklı olsun da gerisi önemsiz.

Hadi hayirlisi cnm peki sen gorebildinmi bazen nuba bakinca belli olabiliyor

Benim bebisin hareketleri dünden beri anlaşılmaya basladi . Sol tarafta kelebek kipirdamasi gibi oynadı. Simdi de karnımın alt tarafında oynuyor . 3.gebeliklerde daha erken hissedilir diyorlardı gerçekten doğru

Benim ilk gebeliğim tam bir kız gibiydi aşırı ödem vardı karnım yaygındı belim kalınlaştı gören kız diyordu nitekimde 14. Haftamda kızım olacağını öğrenmiştim hissimde kızdı zaten 2. Gebeliğimde tam tersiydi karnım sivri top gibiydi ve belim incecikti hiç ödem olmadı olsa bile son ayımda çok azdı herkes erkek bu sefer kesin diyodu bende erkek istesemde rüyalarımda hep kız bebek görüyodum 18. Haftamda ayrıntılıda kesin kız olduğunu söyledi doktor zorla gördü inatla saklıyodu en başından beri hamilelikler birbirlerinden çok farklı oluyo ben o yüzden vücuttaki değişimlerin cinsiyet belirlediğine inanmaktan vazgeçtim canım iki kızım var iyikide iki kızım var çok şükür rabbime rabbim hepimize hayırlısını versin
Benim bebisin hareketleri dünden beri anlaşılmaya basladi . Sol tarafta kelebek kipirdamasi gibi oynadı. Simdi de karnımın alt tarafında oynuyor . 3.gebeliklerde daha erken hissedilir diyorlardı gerçekten doğru
Ayy benimde 3. Gebeliğim ilkini 20de ikinciyi 17 de iniallah 3.yüde 12 de hissederim bende 11+4 olduk bugün çok heyecanlandım mesajınızı okuyunca çok güzel bi his duygu rabbim herkese yaşatsın hayırlısıyla sağlıklısıyla inşallah

Merhaba kizlar,benim sayfada ilk postum.İlginc gebelik hikayemi anlatarak başlamak istiyorum.Evliligimin 2.ayinda ertesi gün hapı almak durumunda kaldım,reglim 1 gün gecikti ve sadece kuzenimin hevesi ile ucuz bir test yaptım ve ne göreyim pozitif ! Doktora gittim ve bana kese göremediğini,ilaç sebebi ile dış gebelik olabilecegini söyledi ve acile yönlendirdi.Yapilan kan testinde beta düşük çıktı ve zaten 10 gün kadar kese gorunemeyecegini söyledi acil doktoru.Aradan geçen 4 gün sonrası minicik kese gördük.Simdi 7 hafta 3 günlük hamileyim ve kalp atışları için gittiğimiz son kontrolde ne öğrenelim ! Bebekler İKİZ :) Cok mucizevi bir o kadar telaşlı geçiyor günlerim.Cok küçükler ve bu süreçte onlara alismaktan,sonra da Allah korusun yitirmekten korkuyorum,bir haftada 2 doktor daha gezdim iyiler mi diye. :')

Bende hamileliğimi yeni öğrendiğim zamanda beklemediğimiz için şaşırmıştık o zamanlar kiraz toplayıp yiyordum bakalım bence bütün teoriler boş annenın hissettiği oranda çıkıyor cinsiyet

Valla ben de kiz hissediyorum acaba gercekten dogru mu cok merak ediyorum

Bende beklemiyordum bu seferkini hiç düşünmüyordun bile sürpriz oldu bana biraz zor alıştım hatta belirtilerden dolayı falan ama şuan o kadar alıştım ki iyiki diyorum bu sefer bende erkek hissediyorum bakalım ne olacak merakla bekliyorum diğerlerinde kız hissetmiştim 2.de erkek istesemde kız hissediyordum içten içe bencede hisler önemli canım çok haklısın

Ya sizde de uyku duzensizligi var mi erkenden bayılıyorum sonra gece uyanip oturuyorum sabaha kadar. Bi de Bi çok üşüyorum Bi çok terliyorum ayni dakikalarda.
Şu an resmen beni tarif ettin akşam 9 du uyudum şuan saat 02.00 ben uyandım oturuyorum:)

Kızlar merhaba nasılsınız ?

9 haftalık olduk
Karnımda adet sancısı var
Geceden beri peçeteye silince kan geliyor
İlk kahverenliydi diğer ikisi kırmızı
Ama iç çamaşırına gelen bişey yok

Çok korkuyorum lütfen bana bir şey söyleyin

askzor Merhaba, öncelikle kendini korkutma ve sakin olmaya çalış. Benim ilk gebeliğimde 1 aya yakın kanamam ve lekelenmem olmuştu. Doktorum pembe ve kahverengi olursa telaş etme ama kırmızı olursa beklemeden hastaneye gel demişti. Ve ben kırmızı kanamalı çok kez gittim. Kanama alanı oluşmuştu rahimde ve o alan bitene kadar çok gittim hastaneye. Sonunda sağlıkla oğluma kavuştum. İmkanın varsa şuan acile git iğne yapıyorlar çünkü ve tabi kontrol etmiş ve rahatlamış olursun. Şuan gidemiyorsan sabah erkenden gitmeni tavsiye ederim. Sağlıkla kal.

Bugün zaten kontrolüm var şuan pembe renkli eğer gene kırmızıya dönecek olursa hemen gideceğim

Bende daha cinsiyet öğrenmedim ama kızım hep kız kardeş istiyor bende aksine erkek hissediyorum nasibimizde ne varsa artık süpriz bebeğim bize hayırlı süprizlerle gelsin :)
Alttaki erkek :))
Kizlarr valla ben de en basindan beri erkek hissettim hep ve kiz bebek daha cok sevmeme ragmen.Herkes dediki anne ne hissederse o oluyor bende o guvenle gecen hafta girdim doktorun odasina ve doktorum kiz bebisin geliyor dedi ruyalar gordum erkek bebek vardi elimde,hep derler ya kiz belirtisi erkek belirtisi diye hicbiri dogru cikmadi bende.Yani hicbi belirtinize guvenmeyin her hamilelik farkli hic belli olmuyorr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…