- 21 Nisan 2022
- 333
- 331
- 18
- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #3.481
Hadi hayirlisi cnmKızlar merhaba umarım herkes iyidir. Dün kahve rengi akıntı gelince bu sabah doktora gittim çok şükür bebek gayet iyi ikili test sonucum da gayet güzel çıkmış. Geçen hafta kıza benzettiği bebeğimi bu sefer erkeğe benzetti tam olarak anca 16.haftada öğreneceğim anlaşılan sağlıklı olsun da gerisi önemsiz.
Maalesef dönüp durdu canım bacaklarını kapatıp açtı hatta doktor erkeğe benzetince çok şaşırdım ben bacak arasını göremedim bile.Hadi hayirlisi cnmpeki sen gorebildinmi bazen nuba bakinca belli olabiliyor
Benim ilk gebeliğim tam bir kız gibiydi aşırı ödem vardı karnım yaygındı belim kalınlaştı gören kız diyordu nitekimde 14. Haftamda kızım olacağını öğrenmiştim hissimde kızdı zaten 2. Gebeliğimde tam tersiydi karnım sivri top gibiydi ve belim incecikti hiç ödem olmadı olsa bile son ayımda çok azdı herkes erkek bu sefer kesin diyodu bende erkek istesemde rüyalarımda hep kız bebek görüyodum 18. Haftamda ayrıntılıda kesin kız olduğunu söyledi doktor zorla gördü inatla saklıyodu en başından beri hamilelikler birbirlerinden çok farklı oluyo ben o yüzden vücuttaki değişimlerin cinsiyet belirlediğine inanmaktan vazgeçtim canım iki kızım var iyikide iki kızım var çok şükür rabbime rabbim hepimize hayırlısını versinMerhaba ben bugün bebegimin cinsiyetini gördüm rüyamda. Erkekti ultrasonda çok netti. Ama ben kız hissediyorum bütün belirtilerim kız. Bu u nerden biliyorum derseniz iki gebelik geçirdim biri kız biri erkek. Bu sefer ki belirtilerim kız hamileligime benziyor. En belirgin tarafı bende aşırı ödem yapıyor. Rüyaların da tersi olur derlermiş bakalım sonuç ne olacak. Sağlıklı olsun da. Haftaya öğreneceğim insallah
Ayy benimde 3. Gebeliğim ilkini 20de ikinciyi 17 de iniallah 3.yüde 12 de hissederim bende 11+4 olduk bugün çok heyecanlandım mesajınızı okuyunca çok güzel bi his duygu rabbim herkese yaşatsın hayırlısıyla sağlıklısıyla inşallahBenim bebisin hareketleri dünden beri anlaşılmaya basladi . Sol tarafta kelebek kipirdamasi gibi oynadı. Simdi de karnımın alt tarafında oynuyor . 3.gebeliklerde daha erken hissedilir diyorlardı gerçekten doğru
Bende hamileliğimi yeni öğrendiğim zamanda beklemediğimiz için şaşırmıştık o zamanlar kiraz toplayıp yiyordum bakalım bence bütün teoriler boş annenın hissettiği oranda çıkıyor cinsiyetBen geçenlerde rüyamda bıçak gördüm kayınvalidem bana veriyodu bıçağı 2 gündür de hep aynı bebeği görüyorum rüyamda siyah saçlı hafif esmer erkek bi bebekti kokusu bile burnuma gelmişti sarılıp kokladığımda kızlarımdada hep kız görmüştüm kızım olmuştu hayırlısı rabbimden gerçekten hamilelerin içine doğuyo bence ama yanılırsam kızım olursada yine dünyalar benim olur hiç takıntılarım yok çok şükür kız çocuğuna daha bi yakınım hatta
Valla ben de kiz hissediyorum acaba gercekten dogru mu cok merak ediyorumBende hamileliğimi yeni öğrendiğim zamanda beklemediğimiz için şaşırmıştık o zamanlar kiraz toplayıp yiyordum bakalım bence bütün teoriler boş annenın hissettiği oranda çıkıyor cinsiyet
Bende beklemiyordum bu seferkini hiç düşünmüyordun bile sürpriz oldu bana biraz zor alıştım hatta belirtilerden dolayı falan ama şuan o kadar alıştım ki iyiki diyorum bu sefer bende erkek hissediyorum bakalım ne olacak merakla bekliyorum diğerlerinde kız hissetmiştim 2.de erkek istesemde kız hissediyordum içten içe bencede hisler önemli canım çok haklısınBende hamileliğimi yeni öğrendiğim zamanda beklemediğimiz için şaşırmıştık o zamanlar kiraz toplayıp yiyordum bakalım bence bütün teoriler boş annenın hissettiği oranda çıkıyor cinsiyet
Allah ilk önce sağlıklı sonra gönlümüzden geçeni nasip etsinValla ben de kiz hissediyorum acaba gercekten dogru mu cok merak ediyorum
Aminn cok tesekkur ederimAllah ilk önce sağlıklı sonra gönlümüzden geçeni nasip etsin
Şu an resmen beni tarif ettin akşam 9 du uyudum şuan saat 02.00 ben uyandım oturuyorum:)Ya sizde de uyku duzensizligi var mi erkenden bayılıyorum sonra gece uyanip oturuyorum sabaha kadar. Bi de Bi çok üşüyorum Bi çok terliyorum ayni dakikalarda.
Aynı durumdayım uyku gece kaçıyor hepYa sizde de uyku duzensizligi var mi erkenden bayılıyorum sonra gece uyanip oturuyorum sabaha kadar. Bi de Bi çok üşüyorum Bi çok terliyorum ayni dakikalarda.
Bugün zaten kontrolüm var şuan pembe renkli eğer gene kırmızıya dönecek olursa hemen gideceğimaskzor Merhaba, öncelikle kendini korkutma ve sakin olmaya çalış. Benim ilk gebeliğimde 1 aya yakın kanamam ve lekelenmem olmuştu. Doktorum pembe ve kahverengi olursa telaş etme ama kırmızı olursa beklemeden hastaneye gel demişti. Ve ben kırmızı kanamalı çok kez gittim. Kanama alanı oluşmuştu rahimde ve o alan bitene kadar çok gittim hastaneye. Sonunda sağlıkla oğluma kavuştum. İmkanın varsa şuan acile git iğne yapıyorlar çünkü ve tabi kontrol etmiş ve rahatlamış olursun. Şuan gidemiyorsan sabah erkenden gitmeni tavsiye ederim. Sağlıkla kal.
Merhaba ben bugün bebegimin cinsiyetini gördüm rüyamda. Erkekti ultrasonda çok netti. Ama ben kız hissediyorum bütün belirtilerim kız. Bu u nerden biliyorum derseniz iki gebelik geçirdim biri kız biri erkek. Bu sefer ki belirtilerim kız hamileligime benziyor. En belirgin tarafı bende aşırı ödem yapıyor. Rüyaların da tersi olur derlermiş bakalım sonuç ne olacak. Sağlıklı olsun da. Haftaya öğreneceğim insallah
Bende daha cinsiyet öğrenmedim ama kızım hep kız kardeş istiyor bende aksine erkek hissediyorum nasibimizde ne varsa artık süpriz bebeğim bize hayırlı süprizlerle gelsin :)
Alttaki erkek :))
Kizlarr valla ben de en basindan beri erkek hissettim hep ve kiz bebek daha cok sevmeme ragmen.Herkes dediki anne ne hissederse o oluyor bende o guvenle gecen hafta girdim doktorun odasina ve doktorum kiz bebisin geliyor dediMerhaba ben bugün bebegimin cinsiyetini gördüm rüyamda. Erkekti ultrasonda çok netti. Ama ben kız hissediyorum bütün belirtilerim kız. Bu u nerden biliyorum derseniz iki gebelik geçirdim biri kız biri erkek. Bu sefer ki belirtilerim kız hamileligime benziyor. En belirgin tarafı bende aşırı ödem yapıyor. Rüyaların da tersi olur derlermiş bakalım sonuç ne olacak. Sağlıklı olsun da. Haftaya öğreneceğim insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?